הלוג שלי במועדפים

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
היי, ניסיתי ולא מצאתי אופציה לשים את הלוג שלי במועדפים שלי בפורום (מימין ל"דואר" ו"התראות" ומשמאל לשם משתמש) בסרגל למעלה משמאל.
אני רוצה שזה יהיה במועדפים: https://www.lbs.co.il/logs/28/
ככה שאוכל ישר להכנס ולפרסם עדכון, כרגע אני צריך להכנס לראשי, אחרי זה ללוגים, אחרי זה ללוגים שלי, אז ללוג ספציפי ורק אז לפרסם. אני אשמח אם אוכל ישר להכנס דרך המועדפים לעמוד הראשי של הלוג (יש לי במועדפים הודעה מהלוג, אבל משם זה מעצבן למצוא את הראשי של הלוג וכו'.

@Moshe יש אופציה כזאת? אפשר להוסיף אם אין?

הוספתי. אולי יהיו דברים באנגלית בהתראות, אשמח אם תדווח לי במידה ותמצא כאלו

למה לא לעשות פשוט כפתור של "הלוג שלי" או משהו כזה משה?

לא יודע למה התכוונת, אבל זה עובד מצויין.
תודה רבה!
הכוונה הייתה שאם תוסיף למועדפים או תשחק עם המועדפים במערכת לוגים ותראה התראות של מועדפים או כל דבר שקשור למועדפים שפתאום יופיע באנגלית במקום עברית אשמח אם תיידע אותי. אני לא תרגמתי את המשפטים באנגלית שקשורים למערכת לוגים לכן אני לא יודע מה הולך שם (אם בכלל)

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה שאם תוסיף למועדפים או תשחק עם המועדפים במערכת לוגים ותראה התראות של מועדפים או כל דבר שקשור למועדפים שפתאום יופיע באנגלית במקום עברית אשמח אם תיידע אותי. אני לא תרגמתי את המשפטים באנגלית שקשורים למערכת לוגים לכן אני לא יודע מה הולך שם (אם בכלל)
זה?

Screenshot_2015-08-15-23-19-08.png

אין לי ממש איפה להכניס עוד כפתורים באתר. אולי בפאנל משתמש, נחשוב על משהו

יש בול מקום לעוד איזה 1-2 כפתורים למעלה בסרגל.
אין מקום. זה לא עובד לפי "מראה" זה עובד לפי פיקסלים. לכל כפתור יש מסגרת שאתה לא רואה אותה כי היא מסביב לכתב, לכן אין מקום להוסיף עוד כפתורים לשם בכלל.

אין מקום. זה לא עובד לפי "מראה" זה עובד לפי פיקסלים. לכל כפתור יש מסגרת שאתה לא רואה אותה כי היא מסביב לכתב, לכן אין מקום להוסיף עוד כפתורים לשם בכלל.
אה,אוקיי.
תודה על המענה המהיר.😃

אשמח גם לדעת למה אפשר לחלק עכשיו עד 5 מוניטין ליום וכמה כוכב ברונזה שווה

אשמח גם לדעת למה אפשר לחלק עכשיו עד 5 מוניטין ליום וכמה כוכב ברונזה שווה
אנחנו עושים כמה שינויים במערכת המוניטין. הודעה רשמית תתפרסם בקרוב שהשינויים יהיו סופיים
בקצרה - המוניטין נועד להצביע לא על כמות חברים של המשתמש בפורום, אלא על הידע של המשתמש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית