מידע גלובל אנבוליק

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום!!
הייתי שמח לשמוע חוות דעת על החברה הנ"ל ובקשר לאיכות ואמינות המוצרים שלהם.
תודה 😃

הייתי שם קישור לחברה, אבל אסור לפי חוקי הפורום
לפי דעתי מותר אם זו חברה מחו"ל(כבר הועלו פה קישורים של הרבה חברות )..בכל מקרה בשלוש וחצי הקשות על המקלדת מצאתי את החברה ואת המפיץ....
האתר מרשים..אבל לא צריך אינטליגנציה גבוה במיוחד להבין שלא תמיד יש קשר בין מה שאתה רואה באתר למציאות..חברות כאלה צצות כמו פטריות אחרי הגשם ונעלמות באותה מידה
מה הרשים אותך במיוחד??הסטיקרים התמונה עם החלוק והכפפות בדף הבית?? 😆
מה שהכי מצחיק אותי שכולם מתפארים בתקן GMP..תנסה לבקש מהם סימוכין...יש סיכוי יותר מסביר שתקבל תשובה מאוד מעניינת 😉

• פותח/ת השרשור
פישפשתי קצת בגוגל ושמתי לב שהם מאוד דומים לבריטיש דראגון , מעניין אם זה אותם יצרנים שהחליפו חברה
אין לי מושג, בגלל זה אני מחפש מידע על האיכות והאמינות שלהם. הבנתי ממספר מקורות שהם נכנסים חזק בארץ
לפי דעתי מותר אם זו חברה מחו"ל(כבר הועלו פה קישורים של הרבה חברות )..בכל מקרה בשלוש וחצי הקשות על המקלדת מצאתי את החברה ואת המפיץ....
האתר מרשים..אבל לא צריך אינטליגנציה גבוה במיוחד להבין שלא תמיד יש קשר בין מה שאתה רואה באתר למציאות..חברות כאלה צצות כמו פטריות אחרי הגשם ונעלמות באותה מידה
מה הרשים אותך במיוחד??הסטיקרים התמונה עם החלוק והכפפות בדף הבית?? 😆
מה שהכי מצחיק אותי שכולם מתפארים בתקן GMP..תנסה לבקש מהם סימוכין...יש סיכוי יותר מסביר שתקבל תשובה מאוד מעניינת 😉
שום דבר באתר לא עשה עלי רושם, בגלל זה מחפש אנשים עם נסיון בחומרים שלהם

מציע לך שבמקום לחפש אנשים עם ניסיון בחומרים האלה ..חפש חומרים שאנשים פה בפורום או בסביבה הקרובה שלך התנסו בהם והיו מרוצים...יהיה לך יותר קל וגם יותר חכם...
יש פה למשל לוג למשל של @Trenhexzaur על סייקל עם חומרים של חברה אמינה שיש עליה ביקורות טובות פה בפורום ...כנס ותתרשם יש גם אשכול של חוו"ד משתמשים בברנדים
אני לא מכיר אף אחד שמשתמש בחברה הזו שרק ******* יודע מאיפה הפלצת אותה

שלום!!
הייתי שמח לשמוע חוות דעת על החברה הנ"ל ובקשר לאיכות ואמינות המוצרים שלהם.
תודה 😃
אם לא רכשת כבר מוצרים מהחברה הזו, תשקול לרכוש אנדרגאונד מקומי בעל מוניטין טוב. לא חסר.

• פותח/ת השרשור
בהשוואה לאחד בודק ב 100% בחרת את החברה שיהיה לך הכי קשה לבדוק...
בהצלחה 😃
תעדכן אותנו איך היה עם החברה "שהולכת להיכנס חזק בארץ"😉
תשמע... מאחר ואתה חוכמולוג והעקיצות שלך שואפות לאפס, אז אל תפריע אם אין לך משהו מעניין ואני מהמר ששום דבר חכם מפיך לא ייצא.

אין לי מושג, בגלל זה אני מחפש מידע על האיכות והאמינות שלהם. הבנתי ממספר מקורות שהם נכנסים חזק בארץ

התמונה של ה-ISO מזוייפת, קל לראות. עדיין, זה לא אומר כלום. כמעט תמיד מזייפים רוב התמונות באתר.
מעניין מי אותם אלה שאמרו שהחומר "יכנס חזק בארץ"... כרגע הוא לא ולכן גם אין טעם להתעסק בו. רד ממנו.

• פותח/ת השרשור
התמונה של ה-ISO מזוייפת, קל לראות. עדיין, זה לא אומר כלום. כמעט תמיד מזייפים רוב התמונות באתר.
מעניין מי אותם אלה שאמרו שהחומר "יכנס חזק בארץ"... כרגע הוא לא ולכן גם אין טעם להתעסק בו. רד ממנו.
תודה טום וירדתי ממנו 😃

תודה טום וירדתי ממנו 😃
יש בארץ חברות טובות מאוד. חברות כבלו-דראגון ובלו-אייס מחזיקות בליין אוראליים עצום. שתיהן וגם חברות ככלפה ואצטקה מוציאות גם שמנים מעולים.

מציע לך שבמקום לחפש אנשים עם ניסיון בחומרים האלה ..חפש חומרים שאנשים פה בפורום או בסביבה הקרובה שלך התנסו בהם והיו מרוצים...יהיה לך יותר קל וגם יותר חכם...
יש פה למשל לוג למשל של @Trenhexzaur על סייקל עם חומרים של חברה אמינה שיש עליה ביקורות טובות פה בפורום ...כנס ותתרשם יש גם אשכול של חוו"ד משתמשים בברנדים
אני לא מכיר אף אחד שמשתמש בחברה הזו שרק ******* יודע מאיפה הפלצת אותה
מיאו
-.-
מה שעובד עובד, חבל לחפש הרפתקאות חדשות

חברה מסין מאוד מוכרת בחו״ל יש לי נסיון עם הטסט אנטט שלהם חומר טוב עושה תעבודה ותקופה מסויימת רצו אוראליים שלהם בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית