הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה זה קרוספיט

oriperetz17

משתמש מתחיל
80
2
נק' מוניטין:
5
80
2
היי אני מתאמן מתחיל (3 חודש) אני בתקופת חיטוב מתאמן על AB, משקל 59 גובה 1.64 גיל 17
אני חדש בפורום ולא יצא לי לשמוע מה זה קרוספיט והאם זה מתאים לתקופת חיטוב?

bad-xfit-4.jpg

בזה שהם מגיעים להישגים לא רעים ב-PL ובו זמנית גם ב-WL, בג'ימנסטיק ובכושר אירובי.
קרוספיטרים עם הישגים ב pl? אולי וואיטליפטרים. חלק מהדברים שהם עושים נראים כאלה דפוקים

לדעתי הספורט עצמו קיבל שם רע בגלל כל הטרנדרים שהצטרפו כי... well, זה טרנד.
לפחות אני מקווה שזה ככה.

קרוספיט קיבל שם רע כי ברוב הבוקסים לא מתאמנים על הבסיס, ואז יוצא מצב שאתה מתאמן שלוש שנים עם אותם משקלי עבודה ואותם זמנים במטקונים

קרוספיט קיבל שם רע כי ברוב הבוקסים לא מתאמנים על הבסיס, ואז יוצא מצב שאתה מתאמן שלוש שנים עם אותם משקלי עבודה ואותם זמנים במטקונים

בכמה בוקסים היית בחיים שלך?

אין לי בעיה עם קרוספיטרים כל עוד הם מתאמנים בפינה שלהם או בחדרי הכושר שלהם. כשהם מתחילים לעשות פוזות וספרינטים בין הרגליים באיזור המשקולות או עושים שטויות על המתח של הכלוב בשעות השיא צריך להשמיד אותם.

היה אצלנו איזה מדריך שהתאמן בקרוספיט וראיתי עכשיו סרטון בפייסבוק שלו עושה קלין אנד ג'רק עם איזה מאה קילו , הוא היה בסדר אבל כל פעם שהוא היה עושה הרמה אולימפית או דדליפט לשיא (140 קילו נו באמת) הוא היה מסתכל בגאווה בכל החדר כושר עם חזה מתוח.

פאוורליפטרים להשוואה בד"כ מרוכזים בעצמם. מהצד השני יש אצלנו הרבה אנשים שעושים את זה והם סבבה.

יש ויש , גם ילדי פווארליפטינג שצועקים ברייג' ונכנסים ל100 קילו סקוואט או באדיבילדרים שעושים פוזות מול המראה ומצלמים עצמם כל היום זה נוראי. תמיד יהיו מתאמנים שלא משנה איזה סוג של ספורט הם יעשו הם יהיו מפגרים, מה לעשות.

Back
למעלה תחתית