עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טופל...NonCivilized נמאס לי מבן אדם הזה שאני לא מכיר אפילו הולך ונוטן לי מונטין שלילי על כל דבר כי לא באתי לו טוב בעיין פשוט אפשר לעשות משהו לגבה זה?
משה כבר טיפל בזה תודה טוםטופל...
טיפל מהר... לא ראיתי את התגובהמשה כבר טיפל בזה תודה טום
אתה יכול להגיד את זה שוב 😃טיפל מהר... לא ראיתי את התגובה
@the Raccoon אתה רציני? נותן לתלונה שלי מונטין שלילי?למה?NonCivilized נמאס לי מבן אדם הזה שאני לא מכיר אפילו הולך ונוטן לי מונטין שלילי על כל דבר כי לא באתי לו טוב בעיין פשוט אפשר לעשות משהו לגבה זה?
כי אתה החרבת כבר פלטפורמה חיובית אחת ( ברמה של זירת ליפטינג ) והגעת להרוס את השניה@the Raccoon אתה רציני? נותן לתלונה שלי מונטין שלילי?למה?
אם הוא עבר על חוקי הפורום, אתה מוזמן לדווח על כך. לתת מונטין שלילי "סתם" ולהורס את הכלי הזה הוא לא סיבה מוצדקת גם אם הוא "מטריל". זו אזהרה אחרונה לכל אלו שמשתמשים במוניטין סתם ככה. מצידי להשאר עם 5 משתמשים בפורום ולהעיף את כל אלו שנותנים סתם מוניטין שלילי באתר, לא משנה מי אתם ומה הקירבה שלכם אלי בעבר או בעתיד. אני לא אתן לכם להרוס כלי שעבד היטב במשך שנים לתת פידבק חיובי למשתמשים על ההשקעה שלהם בפורום או לתת מוניטין שלילי למשתמשים שכותבים שטויות ובכך להבדיל בין אלו ש"יודעים על מה הם מדברים" לבין אלו ש"אין להם מושג".כי אתה החרבת כבר פלטפורמה חיובית אחת ( ברמה של זירת ליפטינג ) והגעת להרוס את השניה
לטובת המנהלים - מי שמכיר אותו מהפייסבוק יודע שזה מגה טרול פרובוקטור וטרחן ברמות, שהורס כל חלקה טובה.
כמו לרבים בפורום יש לי חיבה לטרולינג אבל גם לטרולינג אמורה להיות איזו שהיא צורה/ תחכום/ מסגרת.
אם הוא עבר על חוקי הפורום, אתה מוזמן לדווח על כך. לתת מונטין שלילי "סתם" ולהורס את הכלי הזה הוא לא סיבה מוצדקת גם אם הוא "מטריל". זו אזהרה אחרונה לכל אלו שמשתמשים במוניטין סתם ככה. מצידי להשאר עם 5 משתמשים בפורום ולהעיף את כל אלו שנותנים סתם מוניטין שלילי באתר, לא משנה מי אתם ומה הקירבה שלכם אלי בעבר או בעתיד. אני לא אתן לכם להרוס כלי שעבד היטב במשך שנים לתת פידבק חיובי למשתמשים על ההשקעה שלהם בפורום או לתת מוניטין שלילי למשתמשים שכותבים שטויות ובכך להבדיל בין אלו ש"יודעים על מה הם מדברים" לבין אלו ש"אין להם מושג".
תחזיר אותו מבאן ותן ל@Negan באן. הוא פשוט טרול גרוע.המשתמש הושעה לשבוע. במידה ויחזור על כך, יושעה לצמיתות מהאתר.
מבקשים מהבן אדם להפסיק לכתוב שטויות והוא ממשיך ואפילו מביא שליליים.תחזיר אותו מבאן ותן ל@Negan באן. הוא פשוט טרול גרוע.
https://www.lbs.co.il/threads/68957/page-119#post-967853
😘 מודה לך. וגם על הנקיון של הלוג שלי. 😃הושעה
תודה, גם המוניטין השלילי בוטל. בהחלט פורום על רמה.הושעה
הוא רשם לי בפייסבוק שהוא פתח משתמש חדש רק בגלל שעם הקודם הוא לא היה טוען את האתר בכלל או שלאט ממש ולא היה מצליח לעשות כלום..הושעה
כי זאת ממש הסיבה שהוא הושעה.הוא רשם לי בפייסבוק שהוא פתח משתמש חדש רק בגלל שעם הקודם הוא לא היה טוען את האתר בכלל או שלאט ממש ולא היה מצליח לעשות כלום..
ולעומת זאת במשתמש החדש עבד מצויין..
אולי תנסה לדבר איתו לנסות לתקן את הבעיה? כי ככל הנראה הבעיה היא בפורום..
"ופותח 2 משתמשים כמובן."כי זאת ממש הסיבה שהוא הושעה.
הוא הושעה בשניהם"ופותח 2 משתמשים כמובן."
הוא הושעה רק באחד מהמשתמשים שלו. בחדש.