הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ילדים זה דרעק? *מחקר*

לפי חלק מהאנשים בעולם אני יכול להבין את תוצאות המחקר....

ילדים טבעוניים, שמאלנים, כאלה שחושבים שיש חלון הזדמנויות, שקרנים פתולוגיים, כאלה שעושים חצאי תנועה עם משקל גבוה מידי, אמא של חנין זועבי, אמא של ההוא ששונא מרוקאים, הורים ל15 ילדים, הורים לרבעייה זהה, הורים לילדים ערסים, הורים לילדים שחוטפים מערסים והרשימה נמשכת

עריכה: הורים לילדים רוסים שמקבלים במבחן רק 99

נערך לאחרונה:
http://healthy.walla.co.il/item/2881399

מחקר גדול גילה: להיות הורים זה פשוט מדכא
האם ילדים באמת מביאים לנו אושר , או שהם שוחקים את מערכות היחסים שלנו והזוגיות שלנו..

מעניין לדעת את מה אתם חושבים?
תלוי מה הסיבה בגללה אותם זוגות רצו להביא ילד לעולם..
אם זה לחץ חברתי (כי כולם ככה..) , פחד (כי בגיל 80 בטח אהיה בודד..) , ניסיון לשיקום יחסים דרך תינוק (כן, יש כאלה.. חושבים שזה יחזק את הקשר) או שזה סתם תינוק שהגיע תוך כדי טעות..

• פותח/ת השרשור
אני הכי אוהב שאני בחוץ , בקניון או ברחוב ויש איזה אימא נחמדה שהחליטה להוציא את כל התסכול שלה על הילדה שלה והיא פשוט מפרקת את הילדה שלה במכות וצעקות.. ככה מול כולם.. והילדה כמובן צורחת כאילו רוצחים אותה.. והאימא פשוט לא חוסכת... אין לילדה סיכוי!!
🤦‍♂️

אני הכי אוהב שאני בחוץ , בקניון או ברחוב ויש איזה אימא נחמדה שהחליטה להוציא את כל התסכול שלה על הילדה שלה והיא פשוט מפרקת את הילדה שלה במכות וצעקות.. ככה מול כולם.. והילדה כמובן צורחת כאילו רוצחים אותה.. והאימא פשוט לא חוסכת... אין לילדה סיכוי!!
🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית