הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רגליים

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10
משקל : 82
גובה : 175

יצאתי בתמונה שמן עם חזה בפיגור, אני ממש לא זה פשוט שילוב של זווית צילום + תאורה 😃

dsc00329si.jpg

רגליים מטורפות.

מה ההיקף? אתה מיסתדר עם ג'ינסים עם שני אלה?

אני אכן יכול להעיד ששניר הוא בחור בריא 😉.

הערת אגב: במצלמה יש כוונון שנקרא White Balance) WB); תפקידו להתאים את הצבעים בתמונה לתאורה שבסצינה המצולמת וכך למנוע מהתמונה לצאת צהובה/אדומה/כחולה.
ישנם הגדרות קבועות מראש של התאורה: אור יום, צל, נורת ליבון וכו' וגם אוטומטי. אם המצלמה טועה בבחירת ה- WB, כדאי לעקוף את זה ידנית.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רגליים טובות, מה משקלי עבודה?
לא מרשימים במיוחד, כרגע סקווט 85 קילו, דדליפט 60(התחלתי לעשות רק לפני שבועיים(SS))

מה ההיקף? אתה מיסתדר עם ג'ינסים עם שני אלה?
חח למען האמת לא כל כך, ג'ינסים לא המכנסיים האהובים עליי חח

ע"פ התמונה הבודדה הזו, הירכיים נראית טוב.
אני חושב ששמעתי קצת זלזול בתגובה הזאתי, אז בשבילך הנה עוד תמונה שתוכל להגיע למסקנה יותר ברורה:
dsc00337w.jpg

רגליים נחמדות, לגיל שלך רגליים מצוינות..
מה קורה אם שאר הגוף?
דרך אגב תתחיל להתאמן חזק.. המשקלי עבודה שלך נמוכים(בהערכה שזה משקלי השיא שלך)

• פותח/ת השרשור
רגליים נחמדות, לגיל שלך רגליים מצוינות..
מה קורה אם שאר הגוף?
דרך אגב תתחיל להתאמן חזק.. המשקלי עבודה שלך נמוכים(בהערכה שזה משקלי השיא שלך)
חח זה עוד יבוא אני בSS כולה שבועיים..

לא מרשימים במיוחד, כרגע סקווט 85 קילו, דדליפט 60(התחלתי לעשות רק לפני שבועיים(SS))

חח למען האמת לא כל כך, ג'ינסים לא המכנסיים האהובים עליי חח

אני חושב ששמעתי קצת זלזול בתגובה הזאתי, אז בשבילך הנה עוד תמונה שתוכל להגיע למסקנה יותר ברורה:
dsc00337w.jpg

אין שום זלזול. תמונה אחת לא נותנת מספיק מידע על איך הרגליים שלך באמת נראות. אתה מודע לעובדה שהאדם הוא ייצור תלת מימדי 😉? אגב, התמונה שפרסמת כאן הרבה יותר טובה מהראשונה, אבל היא לא משנה את מה שכתבתי בתגובה הראשונה. אני מניח ששרירי השוק יתפתחו וידביקו את הפער (יחסית).

אחי שלא תזלזל בעצמך סקווט 85 בתור התחלה זה לא רע בכלל אבל איך אתה אומר דדליפט 60??משהו לא מסתדר בכל אופן יש לך רגליים טובות בהצלחה (טיפ בקשר לג'ינסים רק דיזל יהיה לך נוח מנסיון)

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה?
אם בצפר - איזה?
תיכון חדש בהרצליה.

בקשר לדדליפט...זה תרגיל פשוט מפחיד, אני מפחד שאיזה חוליה תצא לי באמצע הסט אז אני שומר על משקלים עדינים(60 זה בהחלט לא משקל השיא שלי). למזלי יש את אלון (leftyhand) שעוזר לי בטכניקות של כל התרגילים, אבל עדיין אני מעדיף להתקדם בדדליפט לאט ובטוח 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית