דיון לכל מי שהשתמש בדיאנבול, סופרדרול...

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולםם
לאחרונה אני על סופרדרול, יום שני 30 ביום מחולק ל3.
אני בקושי מצליח לאכול, אין חשק בכלל ורק שאני מסתכל על אוכל אני מקיא
שלא נדבר על בחילות ומיני הקאות במהלך היום ותחושה לא נעימה בגרון ובאזור שמעל החזה.
זה חלק מהתופעות לוואי?כי לפני זה הייתי על דיאנבול וזה לא היה כ''כ חזק

שלום לכולםם
שלא נדבר על בחילות ומיני הקאות במהלך היום ותחושה לא נעימה בגרון ובאזור שמעל החזה.
זה מה שקרה לי עם דיבול ולא עם סופרדרול , בדרך כלל בגלל שהאסטרוגן עולה זה התופעות לוואי , אולי קיבלת דיבול במקום סופרדרול

לא יודע למה אני שומע כל הזמן שמי שלוקח כדורים מרגיש ממש רע וברגע שהוא מפסיק הכל מסתדר,
נכון זה מעולה לצבירת מסה וכו׳
אבל לדעתי אפשר להסתדר רק עם זריקות ולהגיע לאותן תוצאות .
תקנו אותי אם אני טועה.

שלום לכולםם
אם תקרא שוב את הפוסט שפתחת על הסופרדרול של גנזה תמצא שהזהרתי מפני אבדן תיאבון ובחילות המזכירות את אלה של יום לאחר שתיית אלכוהול מוגזמת. אם אותה הרגשה בגרון ומעל החזה היא צרבת הרי שמדובר בהאטה בפעילות משאבת מלחי המרה ועימדון המביא לעליית החומציות. יתכן שאומפרזול במינון של 1TAB/DAY יפתור את הבעיה.
אלה תופעות לוואי שיתקלו בהן משתמשי M1T בסבירות לא מבוטלת וכפי שאתה חווה גם לעיתים משימוש בסופרדרול. מאוד מבאס משום שאתה רוצה לנצל את פוטנציאל צבירת המסה האדיר של הסטרואיד וז קשה כשאתה חסר תיאבון.
במידה ולא חטפת וירוס (וגם אם כן) במאמץ לכבד עקב רעילותו הגבוהה של הסטרואיד. ברוך הבא לעולמה של מפלצת הסופרדרול... 😃

• פותח/ת השרשור
אם תקרא שוב את הפוסט שפתחת על הסופרדרול של גנזה תמצא שהזהרתי מפני אבדן תיאבון ובחילות המזכירות את אלה של יום לאחר שתיית אלכוהול מוגזמת. אם אותה הרגשה בגרון ומעל החזה היא צרבת הרי שמדובר בהאטה בפעילות משאבת מלחי המרה ועימדון המביא לעליית החומציות. יתכן שאומפרזול במינון של 1TAB/DAY יפתור את הבעיה.
אלה תופעות לוואי שיתקלו בהן משתמשי M1T בסבירות לא מבוטלת וכפי שאתה חווה גם לעיתים משימוש בסופרדרול. מאוד מבאס משום שאתה רוצה לנצל את פוטנציאל צבירת המסה האדיר של הסטרואיד וז קשה כשאתה חסר תיאבון.
במידה ולא חטפת וירוס (וגם אם כן) במאמץ לכבד עקב רעילותו הגבוהה של הסטרואיד. ברוך הבא לעולמה של מפלצת הסופרדרול... 😃

אני שמח שיש מקצוען כמוך בפורום.
רציתי לשאול איך אפשר לדעת האם חטפתי וירוס?
קשה לי מאוד לישון ואני מתעורר באמצע הלילה עם התחושה שסיפרתי עליה, לגבי הכדור אני הולך לנסות היום ויעדכן.

כשהייתי על דיבול לא יכולתי לסיים ארוחות שלמות והייתי משלים ערכים עם גיינר (שגם אותו בקושי הייתי מעכל).
בסייקל לאחר מכן שילבתי אותם חומרים (טסט 750 בולדנון 600) , הגעתי ל5,000 קלוריות בשיא והייתי עדיין רעב רוב היום.

אני שמח שיש מקצוען כמוך בפורום.
רציתי לשאול איך אפשר לדעת האם חטפתי וירוס?
קשה לי מאוד לישון ואני מתעורר באמצע הלילה עם התחושה שסיפרתי עליה, לגבי הכדור אני הולך לנסות היום ויעדכן.
תודה 😃
אם זה וירוס, יעבור בתוך יומיים וקצת. בכל אופן, אני ממליץ לך לרכוש אומפרזול דהוא בסה"כ תרופה ללא מרשם.

• פותח/ת השרשור
כן בדיוק בדקתי היום.
יש לך עוד המלצות לשימוש איתו?
חוץ מי TUDCA, LIV52, וגדילן?
וזה לא וירוס, זה קורה לי רק אחרי כמה שעות אחרי לקיחת הכדור ובמיוחד בלילה...

לא יודע למה אני שומע כל הזמן שמי שלוקח כדורים מרגיש ממש רע וברגע שהוא מפסיק הכל מסתדר,
נכון זה מעולה לצבירת מסה וכו׳
אבל לדעתי אפשר להסתדר רק עם זריקות ולהגיע לאותן תוצאות .
תקנו אותי אם אני טועה.
חלק מהאוראליים הם מאוד עוצמתיים כך שניתן להגיע לתוצאות מדהימות ולקיק רציני בזמנים קצרים. האמירה שלך לא לחלוטין לא נכונה אבל צריך לקחת בחשבון שכאשר התהליך איטי הרבה יותר מתרחשים גם הרבה יותר "סט-בקים".
במידה שווה ניתן לומר שאפשר להגיע לתוצאות זהות גם בביצוע סייקלים לתקופה שלאחריהם pct ותקופת התאוששות ולא לבצע סדרה של b&c מתמשכת. העניין הוא שזה לרוב לא קורה. בסופו של יום כל אחד מוען לקחת על עצמו סיכונים בריאותיים לעומת רווחים פוטנציאליים. כל עוד נלקחים סיכונים במודע מדובר בעניין של העדפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית