ייעוץ שטיפת ויאל בבנזיל אלכוהול

• פותח/ת השרשור Amit
  • פורסם בתאריך

Amit

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
267
135
1
חברים ראיתי באיזה שירשור פה שניתן לישטוף ויאל בבנזיל אלכוהול לאחר שהיה שם סטרואיד אנבולי מסוים ?? האם נכון ??
יש לי סטרילים בדרך בהזמנה אבל יקח להם זמן להגיע !!

לא רואה הגיון בלקחת סיכון.
פנה לדילר שלך ותבקש ממנו ויאל סטרילי ריק, אם הוא נחמד תקבל אותו בחינם, אם לא תשלם עליו סכום סמלי של 20-30 שח שלדעתי זה סכום קטן יחסית לזיהום שאולי תקבל ממחזור ויאל.

• פותח/ת השרשור
לא רואה הגיון בלקחת סיכון.
פנה לדילר שלך ותבקש ממנו ויאל סטרילי ריק, אם הוא נחמד תקבל אותו בחינם, אם לא תשלם עליו סכום סמלי של 20-30 שח שלדעתי זה סכום קטן יחסית לזיהום שאולי תקבל ממחזור ויאל.

אין לו !שאלתי כמובן .יש בדרך סטרילים..... כניראה לא יגיעו בזמן שאני כבר אצתרך אותם.
ובכולזאת שואל אלכוהול או בנזיל אלכוהות יחטאו ויאל או שפשות לא לסמוך אל זה ?
למה הוא אמור לשמש אותך ?

לצורך שימוש ב hcg

אני אישית לא מכיר ...
הרצתי חיפוש קצר בגוגל על ניקוי ויאלים ,
תסתכל בתגובה ה-2 שם של Shycat
How to clean up a vial??

לא מסובך , מנקה עם אלכוהול ואז שם במדיח או מים רותחים מנקה את זה וסלאמת .

לא שוטפים עם בנזיל אלכוהול
אם אתה חושב שתזריק 2 סיסי בנזיל לויאל תנער ותשאב חזרה ותקבל ויאל סטרילי מוכן לשימוש אז אתה 🤡
הדרך היחידה הבטוחה היא פשוט לפתוח לשטוף בסבון לאחר מכן במים רותחים את הויאל, לתת 2-3 התזות של אלכוהול ולסגור חזרה

• פותח/ת השרשור
לא שוטפים עם בנזיל אלכוהול
אם אתה חושב שתזריק 2 סיסי בנזיל לויאל תנער ותשאב חזרה ותקבל ויאל סטרילי מוכן לשימוש אז אתה 🤡
הדרך היחידה הבטוחה היא פשוט לפתוח לשטוף בסבון לאחר מכן במים רותחים את הויאל, לתת 2-3 התזות של אלכוהול ולסגור חזרה

איך פותחים וסוגרים ויאל ??זה אם אלומיניום שלחוץ אל הגומי הזה .

נשאל גם שאלה על הדרך, עם השתמשתי בוויאל סטרילי להכנת פרגנל והוא נגמר. אם אני רוצה להכין עוד פרגניל אני יכול להשתמש בוויאל הזה שהיה בו רק פרגניל? או שחייב להחליף לחדש ולזרוק את המשומש. כלומר למחזר וויאל.

כי זה הזמן שבו ההורמון יכול לשרוד עם מים בק' לאחר הערבוב
אגב כאשר מדובר למשל בהעמסות של 1000-2000IU EOD אני אפילו מכין מראש שתי אמפולות בויאל אחד... יותר נוח

נערך לאחרונה:
אני מדבר על מצב שבו סיימתי להזריק את כל הוויאל והוא ריק, ואני רוצה שוב לערבב שם פרגניל במקום להשתמש בוויאל חדש..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית