סרטון אימון גריפ/אחיזה - 300ק"ג ל8 שניות

AviadTheCoach

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
240
83
0
עוד ציון דרך באימוני האחיזה שלי, הכוח ממשיך להשתפר.

300 ק"ג - מגרד את ה8 שניות, משקל גוף של 72 ק"ג.

מוזמנים להגיב ולשאול שאלות.

אביעד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה אתה אוכל, לעזאזל, שאתה מצליח לשמור על משקל הגוף ולהמשיך ולהעלות את משקלי העבודה למספרים לא אנושיים כאלה?

מה אתה אוכל, לעזאזל, שאתה מצליח לשמור על משקל הגוף ולהמשיך ולהעלות את משקלי העבודה למספרים לא אנושיים כאלה?

הוא לא אוכל ...
וכן אחיזה חזקה מאוד , אתה משלב גם עבודה עם גריפרים ?

• פותח/ת השרשור
חזק
כמה כבר הדדליפט ?
ושאר ההרמות

בחודשים האחרונים לא ניסיתי שיאים חדשים בדדליפט ובלחיצת חזה אבל אני יודע שלא נחלשתי.
בינתיים ,
נכון לכמה חודשים אחורה היה לי בדדליפט 210 ק"ג על 70.5
נכון לכמה חודשים אחורה היה לי בלחיצת חזה 140 ק"ג(raw) על משקל גוף של 72-73.

בחודשים האחרונים הייתי עסוק בשיפור משמעותי בטכניקה בדדליפט והצלחתי להגיע שוב ואולי לעבור בקצת את המשקלים הקודמים עם תנועה הרבה יותר טובה.
בלחיצת חזה הצלחתי לחזור שוב לאותו כוח אחרי שהתאוששתי מפציעת כתף טיפשית. (עיכוב של כמעט 3 חודשים) .(התחלתי לאחרונה לתרגל חולצת לחיצה).
שיפרתי את הסקוואט ב15-20 ק"ג. כבר אמור להרים שם בימים 140 ק"ג לחזרה אחת.(בינתיים המקסימום שלי שם 135 אחרי חזרה עם 132.5 שהגיעהאחרי חזרה עם 130.)

דאוס , אני משלב מעט עבודה עם super gripper -ivanko.
להפתעתך ולשאלתו של lefty land אני כבר כמה חודשים טובים על 4500 קלוריות ביום כאשר מתוכם 3500 קלוריות מאוכל בריא ועוד 1000 (שמורכבים משתייה ממותקת,אוכל מטוגן,עוגות ובורקסים).
הארוחות שלי כוללות - 3 ארוחות של בשר/דגים + ליטר חלב ביום(2 ארוחות), מספר ארוחות שכוללות גם אורז ותפו"א,דגנים (לאחרונה קורנפלקס יחד עם הליטר חלב,מחולק על 2 ארוחות).מעט מאד לחם,אגוזים ופירות יבשים,ירקות, מרקים ואת השאר השטויות שציינתי קודם.
בד"כ יש לי 2 ארוחות של 1500 קלוריות כל אחת,וכל השאר מחולק על עוד 3 ארוחות.

אני אציין שאני לא משלב פעילות אירובית בדופק גבוה כבר כמה שנים.אבל יש לי גם למעלה מ100 ק"מ הליכה בשבוע, אולי יותר.(עדיין עם ריבועים בבטן)

100 ק"מ הליכה בשבוע?! אתה בטיול תרמילאים? נגנב הרכב?

אם כך, אני מבין שהעצימות של האימונים שלך גבוהה מאוד, עם אותה ההשפעה כמו של SS מבחינת הצורך בהתאוששות.

אני מקווה להגיע למספרים שלך במשקל הגוף הנוכחי שלי 👑 🙌

אז תאכל יותר ...
אלא עם אתה שואף להתחרות בצורה מקצועית (ובארץ אין כזאת אופציה ) .
אני לא רואה סיבה להשאר על משקל נמוך מאוד .

• פותח/ת השרשור
100 ק"מ הליכה בשבוע?! אתה בטיול תרמילאים? נגנב הרכב?

אם כך, אני מבין שהעצימות של האימונים שלך גבוהה מאוד, עם אותה ההשפעה כמו של SS מבחינת הצורך בהתאוששות.

אני מקווה להגיע למספרים שלך במשקל הגוף הנוכחי שלי 👑 🙌

אני עובד בתור מדריך כושר ואני מוצא את עצמי עובד כ50 שעות בשבוע עומד והולך (להערכתי בקצב ממוצע של 1.5-2 קמ"ש) ובנוסף אני פעיל ומסתובב גם מחוץ לעבודה.

הבעיה העיקרית שבחודשים האחרונים אני מגיע עייף לאימונים.

דאוס, קודם כל אתה צודק. אני צריך לאכול יותר ולוקח לי הרבה זמן להסתגל לכמויות האלה.
אפילו שכבר הצלחתי פעם אחת באופן חד פעמי לאכול יותר מ7500 קלוריות ביום אחד.
קודם כל אני צריך לעלות כמה קילוגרמים על מנת למקסם את הקטגוריית משקל שלי - עד 75.
ואחרי שאצליח להגיע למשקל הזה עם כוח בפרופורציה זהה או טובה יותר למקום שאני נמצא בו עכשיו.
כן הייתי רוצה לראות את עצמי בעוד מעט שנים על קטגורית משקל אחת למעלה עם כוח מתאים לפרופורציות שאני נמצא בהם עכשיו או יותר טוב.

אני עובד בתור מדריך כושר ואני מוצא את עצמי עובד כ50 שעות בשבוע עומד והולך (להערכתי בקצב ממוצע של 1.5-2 קמ"ש) ובנוסף אני פעיל ומסתובב גם מחוץ לעבודה.

דאוס, קודם כל אתה צודק. אני צריך לאכול יותר ולוקח לי הרבה זמן להסתגל לכמויות האלה.
קודם כל אני צריך לעלות כמה קילוגרמים על מנת למקסם את הקטגוריית משקל שלי - עד 75.
ואחרי שאצליח להגיע למשקל הזה עם כוח בפרופורציה זהה או טובה יותר למקום שאני נמצא בו עכשיו.
כן הייתי רוצה לראות את עצמי בעוד מעט שנים על קטגורית משקל אחת למעלה עם כוח מתאים לפרופורציות שאני נמצא בהם עכשיו או יותר טוב.

איפה בדיוק אתה מתכנן להתחרות? יש בארץ חצי תחרות בשנה וגם היא לא מקצועית

אביעד, לאנשים פעילם מאוד המתקשים לעלות במשקל, לאכול אוכל "בריא" לא תמיד רעיון הכי חכם.
תתחיל להעזר יותר בג'אנק, הרבה יותר קל להגיע לצריכה גבוהה מאוכל לא "בריא".

פסיכופטי לחלוטין אביעד! אחיזה חזקה אחושילינג!!
אני גם צריך לשלב את התרגיל הזה הבעיה שכל המשקל בחדר כושר שאני נמצא בו בבסיס מגיע בקושי ל200 קילו אז אני מדי פעם עושה אימון טרפזים עם 180 קילו ל8-10 חזרות קח שאני מרגיש את האחיזה שלי מתחזקת גם בתרגיל הזה

נערך לאחרונה:
סבבה לגמרי המשקלים !
לדעתי תעבוד על הסקווט חזק יש לך עוד הרבה להשתפר בו ולקרב אותו למספרים של הדדליפט

בהצלחה

בשביל מה לעלות במשקל גוף אם הוא חזק מאוד בלי? הוא במצב אופטימלי ככה. מה שחשוב בסופו של יום זה כמה אתה חזק יחסית לכמה אתה שוקל והוא -מאוד- חזק.

בשביל מה לעלות במשקל גוף אם הוא חזק מאוד בלי? הוא במצב אופטימלי ככה. מה שחשוב בסופו של יום זה כמה אתה חזק יחסית לכמה אתה שוקל והוא -מאוד- חזק.

זה לא נכון , זה תלוי נטו אם אתה ספורטאי שמתחרה בספורט שיש קטגוריות משקל .
ברוב ענפי הספורט אין חלוקה למשקלים כזאת .
בנוסף אם אתה לא מתחרה מקצועי לא רואה שום סיבה טובה להתעקש להשאר במשקל נמוך ובגלל זה להיות חלש (ביחס למה שאתה יכול כמובן ) .

• פותח/ת השרשור
וואו. כל כך הרבה תגובות. תודה חברים !

אני רוצה להתחרות, קודם כל לחוות תחרויות, עדיין לא השתתפתי /צפיתי באף תחרות.
בארץ יש את התחרויות של wpc פעם או פעמיים בשנה לחיצה, וכנראה פעם בשנה לחיצה+דדליפט. אני רוצה למקסם את מה שאני יכול להוציא בקטגוריית משקל שלי עד 75.
ואח"כ השאיפה תהיה בכמה שנים להעלות לקטגורייה הבאה , מקווה שאצליח להביא תוצאות דומות עם משקל גוף דומה או לסירוגין אני אשמח מאד לקדם את הסקוואט שלי בכמה עשרות קילוגרמים.
ואולי יום אחד להתחרות באיזה ארגון כמו N.A.S.A או באיזה ארגון של Drug tested - drug free.

בינתיים אני די חדש בספורט הזה.דדליפט נהדר ,לחיצה בינונית , וסקוואט חלש מאד.

אני לא עולה במשקל גוף כי אני צריך לאכול עוד, והגנטיקה שלי ממש לא תורמת לזה.גם לשמור על המשקל הנוכחי זו מלחמה יום-יומית אצלי.

עידן, אם אתה לא מתעסק בweight lifting או בbodybuilding אני לא מוצא יותר מדי טעם לעשות shrugs , גם בעבודה סטטית הטרפזים עובדים יופי, ואני חושב שזה פחות מסוכן בשבילם לבצע תנועות , מעבר לניסיון לשמור על זה שהידיים לא ייצאו מהמקום.

super beten - אתמול הרמתי את זה בשביל שתהיה לי הרגשה טובה , אחרי שהאימון עם החולצת לחיצה היה לא כל כך מוצלח (עייפות). מעבר לכך זה נותן ביטחון שאתה יודע שאפשר להחזיק משקל מאד כבד, ושאח"כ בדדליפט אתה לא מתכוון לשחרר את האחיזה עד שאתה מתיישר עם משקל מתאים עבור הדדליפט.
הסיבה השנייה היא בשביל אותן תקופות בהן הדדליפט "רגוע" יחסית בשביל לשמר את היכולת לגייס את כל מה שצריך בשביל זה.
אלה הסיבות העיקריות.

שוב תודה לכולם על התגובות ,הצפייה וההתייחסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית