הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

על הפנים אוכל בצבא

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אהלן,
חזרתי מרמ 2 עכשיו .. לפני שבועיים לצבא ..
וכבר הספקתי לרדת 4 קילו מהעבודה והחוסר אכל ..

ישלנו 3 ארוחות ביום בוקר על הפנים אין כמעט כלום .
צהריים יש מה לאכול פחמ וחלב מספיק .
ערב אין חלב וש רק פחמימה ..

אני חייב למצוא דברים להביא לצבא כדי להשלים את הערכים למסה .
אני רק הולך וצונח במשקלים פה ,
ואין עדיין מקרר, אני מפקד בהנדסה יוצאים 12:2

יש הרבה שרשורים על העניין, חיפוש מהיר ייעזור לך.
בכל מקרה תקח איתך דברים שמחזיקים הרבה זמן וגם בשטח כמו אבקות חלבון או קופסאות טונה..

אני אענה לך את אותה התשובה שרשמתי למשתמש בפוסט אחר באותו עניין.
במידה והיציאות שלך הן לא יומיות- כמעט ולא אפשרי לשמור על תזונה נכונה כשאתה נמצא בבסיס סגור אלא אם כן תביא איתך טונה \ אבקות חלבון \ גיינר כמו שהמשתמש מעליי רשם.

אני הפסקתי להתאמן ל3 שנים בצבא בגלל הקטע הזה, אמרתי אם אין לי אפשרות לשמור על תזונה אני פשוט אזרוק זין. ואני מתחרט על זה עד היום...
בנוסף למה שרשמו לך למעלה אני ממליץ לך מאוד להשיג חבר טבח איכשהו ולארגן טוסטר ושהוא יעזור לך לדפוק גבנץ, לחם ומעדנים מדי פעם 😃

• פותח/ת השרשור
שכחתי לציין!! טעות

אני מביא איתי מלט׳ ואבקות חלבון ומולטי ויטמין
טוסטר יש בחדר וקומקום ,
בתחילת השירות שלא היה אכפת לי מהתזונה עשיתי רק סטריט והיו לי שינויים מדהימים למרות זה שהתזונה הייתה לקויה ,
חפשתי אשכולות לא מצאתי כלום שחידש לי משהו .

אני לא רוצה לוותר על הזמן הזה ....

מנות חמות וכאלה .. התלבטתי אם זה חרא , ראיתי שאין בזה הרבה שומן טרנס ושומן רווי .. וחומרים משמרים גם .. אז מה כל החרא בזה בעצם?

בבוקר יש ביצים\קוטג' וסלט? תעמיס.
בצהריים יש מנה בשרית ואורז\פתיתים\פסטה וסלט? תעמיס.
בערב יש ביצים\קוטג' וסלט? תעמיס.
תתחבר לטבחים. אני אישית אוכל בבסיס כל יום 10 ביצים, לפחות 300 גרם קוטג', חמש+ מנות בשריות בארוחת צהריים ועוד טונה. וזה רק בחדר אוכל.
אני לוקח מהמטבח קוטג', טונות, שיבולת שועל (לפעמים יש), ירקות וטחינה גולמית לחדר.
מעבר לזה גם מביא מהבית אבקת חלבון כל שבוע ומידי פעם גם חזה עוף שהכנתי במוצ"ש.

לקחת קופסאת אוכל ולהעמיס ביצים גבינו ובשר שיהיה לך לשאר היום

אני מביא המון טונה ואבקת חלבון + שייקר שיהיה לי איך לצרוך את זה.
3 סקופים + פחית טונה או שתיים ויש לך כבר 100-125 גרם חלבון, את השאר אני משלים עם ביצים ואם יש בשר בכלל הסתדרתי.

אבקת חלבון, טונה, אגוזים, בוטנים, לחם, שמן זית.
כל השאר יש בצבא ובחינם 🙄

שכחתי לציין!! טעות

אני מביא איתי מלט׳ ואבקות חלבון ומולטי ויטמין
טוסטר יש בחדר וקומקום ,
בתחילת השירות שלא היה אכפת לי מהתזונה עשיתי רק סטריט והיו לי שינויים מדהימים למרות זה שהתזונה הייתה לקויה ,
חפשתי אשכולות לא מצאתי כלום שחידש לי משהו .

אני לא רוצה לוותר על הזמן הזה ....

מנות חמות וכאלה .. התלבטתי אם זה חרא , ראיתי שאין בזה הרבה שומן טרנס ושומן רווי .. וחומרים משמרים גם .. אז מה כל החרא בזה בעצם?
זה ממש לא חרא תראה איך kali muscle נראה רק מטופ ראמן וטונה

על מה אתה מדבר ? יש לך פה מלא ביצים, טחינה, לחם, קוטג', סלט וגבינות.
בצהריים יש הרבה בשר. אתה יכול לקנות גם בסטקייה.

• פותח/ת השרשור
מה תכלס לא בריא במנות חמות ? האבקה לא ? האטריות עצמן וכל מה שלא בתוך האבקה הבנתי שלא כל כך עם מרכיבים לא בריאים..

אל תבכה, אתה בחרת בתפקיד.
אתה מפקד בחי"ר, זה לא משהו מובן מאליו. זאת תקופה קשה שאתה נותן את הגוף והנשמה למדינה, וזה בא לידי ביטוי במחסור באוכל, או לפעמים באימונים - תהיה גאה בעצמך כמו שאני וכמעט כל המדינה גאים בך.
תזכור שזה סה"כ 3 שנים ושתשחרר יהיה לך את כל העולם לבלוע. בינתיים תסתפק במה שיש ותנסה לאלתר כמה שיותר.
אני אישית בבסיס פתוח ויש ליד הבסיס סופר, אז אני קונה חזה עוף ובשר טחון עד שאני יוצא ביום חמישי לבית (חמשושים עם 3 אפטרים בשבוע). אבל אני ג'ובניק מסריח שעוד כמה חודשים משתחרר עם אפס חוויות מהצבא.

שמע, זה לא הכי מובן מאליו להצליח לשמור על תזונה בצבא, קח איתך טונה ותנסה את הכי טוב שלך,
אל תתבאס על זה יותר מידי.

כשהייתי ג'ובניק האוכל היה יותר מעפן, היו מצבים שהייתי נכנס, קולט את הקבבים הזוועתיים האלה עושה סיבוב וקונה שקית במבה, וזה היה
הארוחת צהריים שלי.

דווקא במוצב היה אוכל סבבה, חד"כ קטן היינו עושים מה שבא לנו, מחסור קשה בכמות בשר הגיונית, אבל הסתדרתי.

• פותח/ת השרשור
חח אני אוהב את הפורום הזה כל כך.

אני מצליח גם להתפתח פה הקטע שלפעמים התזונה בבסיס חלשה נורא ולפעמים רוב הפעמים אין זמן אז אני אוכל בחדרים אני מחפש פשוט דברים להכנה מהירה שהם בעלי קלוריות ..

מצאתי כל מיני פתרונות יצירתיים העלתי 2 קילו ב 4 חודש באימון מתקדם של החיילים ..
אבל ירדתי בקו ..

אני רוצה לנסות לעלות שוב.. במנה חמה מה שחפשתי זה המונוסודיום גלוטמט זה הדבר הזבל שיש בה השאלה אם זה רק בתבלין הזה בשקית.
משרת בבהלץ בצוקי עובדה עכשיו למי ששאל!
ותודה חברה אוהב אותכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית