הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציט לבד או עם חברים ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
החברים שלי רובם הגדול לא מתאמנים ולא שומרים על משטר תזונה כמוני ומנשנשים ואוכלים בכייף שלהם כמובן גם יש תוצאה לזה

אני לאומתם שומר מתאמן כל השבוע ואז מגיע סופש שאני מתפנק באיזה פיצה או מה שבא לי

אני אוהב לעשות את הציט שלי בדר"כ לבד בשקט יש לי קטע כזה שאני אוהב להכין פיצות דברים כאלה בבית ואני כל שבוע מחכה לזה אני מעדיף את זה על הרבה דברים

הקטע ברגע שאני מעדיף את הארוחה הזאת לבד אני מרגיש כאילו אני מפסיד הרבה בגלל הרגלים האלה ואורך החיים שלי הפיתוח גוף

השאלה אם גם אתם ככה מידי בקטע של לעשות ארוחות בשקט בכייף שלכם או מעדיפים לשבת יותר עם חברים ולאכל מה שזורם באותו רגע

כמובן שאני יכל לצאת ולחזור לאכל אבל זה כבר מאוחר מאד בלילה או שלעביר את הציט ליום אחר ליום ראשון אבל אין כמו סופש

אני בסופש מרשה לעצמי קצת,בין אם זה לצאת למועדון לשתות או להתמנצ'ס על איזה פיצה טובה
90 אחוז מהפעמים הציט הוא עם חברים

בהעמסות, חלק מהארוחות אני אוכל לבד וחלק עם חברים.

אין מה לעשות לכל אופציה יש את היתרונות שלה, שאתה בבית לבד אתה אוכל מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה, ושיוצאים עם חברים בדרך כלל יוצא שאני אוכל פחות אבל יש אווירה וברור שזה יותר כיף.

לצערי כשאני יוצא עם חברים אי אפשר להמנע מבירה, וזה בעייתי גם בהעמסה במיוחד בתקופת חיטוב. אז מעדיף לעשות את זה לבד אלה אם אני יוצא עם חבורת הליפטרים של @Matty

לצערי כשאני יוצא עם חברים אי אפשר להמנע מבירה, וזה בעייתי גם בהעמסה במיוחד בתקופת חיטוב. אז מעדיף לעשות את זה לבד אלה אם אני יוצא עם חבורת הליפטרים של @Matty
למה זה בעייתי ?

פעם אחת של ליטר-ליטר וחצי בחודש זה נורמאלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית