הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

apple - מוזיקה.

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
לאפל יש שירות כזה תחת איקון שנקרא 'מוזיקה' (לא החנות של אייטיונס) שם אם אני לא טועה אפשר לשלם 10 דולר לחודש ואתה יכול לשמוע מוזיקה באוף ליין ולהוריד שירים לדבר הזה.

עכשיו השאלה שלי.

למה זה פאקינג לא עובד לי?!?!?!?!? (אולי צריך כרטיס אשראי אמריקאי?).

הגרסא שלי על האייפון (5S) הכי עדכנית (אתמול עדכנתי את הגרסא והיה רשום שהעידכון כולו מעדכן את האפליקציה הזו)

תודה לעוזרים

כי אין לך אנדרואיד.זאת הסיבה. 😃
לשלם כסף על מוזיקה זאת פשוט בדיחה.

• פותח/ת השרשור
לא ביקשתי שתזיינו לי ת'שכל בפוסט, ביקשתי עזרה- תודה

השירות לא זמין בישראל
Apple - Music - Country Availability

אם אתה רוצה שירות מוזיקה טוב, אפל מיוזיק זה לא האופציה הכי טובה בשוק. Spotify אוכל אותם בלי מלח וזה מאחד שיש לו את שניהם. כיצד להפעיל Spotify בישראל? פשוט מאוד.
מתקינים VPN על הפלאפון ע"י הרשמה כאן:
Register for Anonymous VPN Services | PIA Services

ומשלמים כאן ($10 לחודש או בחינם עם פרסומות בדרך):
Muziek voor iedereen.

• פותח/ת השרשור
השירות לא זמין בישראל

אם אתה רוצה שירות מוזיקה טוב, אפל מיוזיק זה לא האופציה הכי טובה בשוק. Spotify אוכל אותם בלי מלח וזה מאחד שיש לו את שניהם. כיצד להפעיל Spotify בישראל? פשוט מאוד.

Muziek voor iedereen.

השירות לא זמין בישראל אבל למרות זאת יש לי חבר שזה עובד אצלו, זה בגלל כרטיס האשראי שלו (אמריקאי)?

אני על הפנים בכל התקנת הטכנולוגיות האלו, הVPN עולה 35$ לשנה? מה הוא נותן לי עוד חוץ מהמוזיקה?

• פותח/ת השרשור
השירות לא זמין בישראל

Muziek voor iedereen.

אוקי הצלחתי להרשם לVPN אבל הספוטיפיי אומר לי שהשירות לא זמין בcountry שלי, למה?

יש אפליקציה בשם JANGO יש בה כל מה שאתה צריך חוץ מלשמור שירים לטלפון, בשביל זה יש לך תוכנה בשם Audio Tube - אתה רושם שם את שם השיר וזה שומר לך אותו ב CACHE (דרך התוכנה אתה עושה פלייליסט והכל שמור לך שם, ואחרי שזה שמור לא צריך אינטרנט בשביל שזה יעבוד)

• פותח/ת השרשור
יש אפליקציה בשם JANGO יש בה כל מה שאתה צריך חוץ מלשמור שירים לטלפון, בשביל זה יש לך תוכנה בשם Audio Tube - אתה רושם שם את שם השיר וזה שומר לך אותו ב CACHE (דרך התוכנה אתה עושה פלייליסט והכל שמור לך שם, ואחרי שזה שמור לא צריך אינטרנט בשביל שזה יעבוד)

אני רואה שאודיו טיוב הוא לא חינמי, בשביל מה אני צריך את JANGO לא הבנתי

אני רואה שאודיו טיוב הוא לא חינמי, בשביל מה אני צריך את JANGO לא הבנתי

הוא חינמי (אני הורדתי אותו בחינם) ויש לך אופציה לשלם אם אתה רוצה להעיף את הפרסומות

וJANGO זה אפליקציה שמוצאת לך שירים לפי הטעם שלך, לפי גאנר וכו' (משם אני מוצא שירים שאני אוהב ומוסיף אותם לרשימה בAUDIOTUBE)

• פותח/ת השרשור
הוא חינמי (אני הורדתי אותו בחינם) ויש לך אופציה לשלם אם אתה רוצה להעיף את הפרסומות

וJANGO זה אפליקציה שמוצאת לך שירים לפי הטעם שלך, לפי גאנר וכו' (משם אני מוצא שירים שאני אוהב ומוסיף אותם לרשימה בAUDIOTUBE)

אני לא מוצא אותו בחינם. ואני יודע איזה שירים אני אוהב אני לא צריך את ג'אנגו אבל תודה

ITUBE
זה עובד על אותו עיקרון כמו האוטו טייוב
אבל יש שם עכשיו בעיה אם אני לא טועה בגלל הפרת זכויות יוצרים צריך להכנס לשירים ששמעת לאחרונה ביוטיוב דרך התוכנה או משהו כזה ולהפעיל אותם

• פותח/ת השרשור
קרוספיטר?
וויטליפטר?
קרוספיטר שעושה תקופת WL?

קצת מבלבל שהניק שלך קרוספיטר ומתחת וויטליפטר

לא שמתי לב לזה עד שציינת, אין לי מושג גם מי אחראי לזה (כנראה מושיקו)
אבל זה פורום אין צורך להיות כה רציניים, אני מזגזג בין קרוספיט לוויטליפטינג וה"קרוספיטר" היה הטרלה עוד מלכתחילה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית