הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סטרואידים מתחרי מר עולם

• פותח/ת השרשור Shai pratt
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
S

Shai pratt

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קאי גרין ,פיל הית' ועוד מפתחי גוף ברמה עולמית משתמשים בסטרואידים
תודה רבה לעונים

201504_2246_aecaa_sm.jpg

זה כמו לשאול האם בנות מפליצות...??!

ברור שכן!!!!

לא מפתאום.
הכל טבעי.
סליחה אבקת חלבון זה סטרואים בעצם...חחח

צריך להבין שזה העבודה שלהם פיתוח גוף כל היום כל הלילה אלפי דולרים והתעסקות אינסופית בגלל זה הם נראים ככה.

פה בארץ אתה לא יכול להתעסק בזה כשהפרס למר ישראל זה 2000 שקל אפילו לא מכסה לך סטרואידים ותרופות לשבוע.
אם היו עושים פרס מר ישראל מליון שקל אני מבטיח לך מכוני כושר מפוצצים (בעיקר בתימנים).

אוי חדר כושר מלא בתימנים.. 🤢
אני רק חושב על הריח של החילבה והגת... זה כמו להריח אמוניה!!

• פותח/ת השרשור
לא מפתאום.
הכל טבעי.
סליחה אבקת חלבון זה סטרואים בעצם...חחח

צריך להבין שזה העבודה שלהם פיתוח גוף כל היום כל הלילה אלפי דולרים והתעסקות אינסופית בגלל זה הם נראים ככה.

פה בארץ אתה לא יכול להתעסק בזה כשהפרס למר ישראל זה 2000 שקל אפילו לא מכסה לך סטרואידים ותרופות לשבוע.
אם היו עושים פרס מר ישראל מליון שקל אני מבטיח לך מכוני כושר מפוצצים (בעיקר בתימנים).
,תודה

כן אחי הם ממלאים את עצמם בGH מסנטלים יום ולילה עם שמן תינוקות ואוכלים דאמבלים לארוחת בוקר

• פותח/ת השרשור
כן אחי הם ממלאים את עצמם בGH מסנטלים יום ולילה עם שמן תינוקות ואוכלים דאמבלים לארוחת בוקר
בדוק אחי
תזהר לא לכתוב אחי זה לחץ תוך בטני

כן.
ננעל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית