עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזכיר לי את הסטרונגמן העוצמתי ביותר, כיום לוחם MMA. במשקל [email protected] מריוס פודזינאוסקי:גובה: 1.92
משקל off season 154
איזה מפלצת 👏
פאק איך הוא דומה למאט קרוקמזכיר לי את הסטרונגמן העוצמתי ביותר, כיום לוחם MMA. במשקל [email protected] מריוס פודזינאוסקי:
צפה בקובץ המצורף 29231
מריוס הוא #1 אובייקטיבית. אחד מבודדים בהיכל התהילה של תחרויות הסטרונגמן.הסטרונגמן האהוב עלי, איזה קריירה:
Mariusz Pudzianowski - Wikipedia, the free encyclopedia
לגבי המפלץ הצרפתי לא כל כל הצלחתי להבין מה ההשגים שלו בסטרונגמן (מלבד אלוף צרפת) והאם הוא גם בודיבילר ?
אין ספק שתחרויות הסטרונגמן עזרו לו לפוצץ את הפרצוף של ההוא שהתפוצץ לו הפרצוף (ברח לי השם של הדמות) טוב יותראסטה עדיין משוייך כ-pro ל-IFBB. כסטרונגמן הוא דווקא מעולה, לא ברמה של מריוס ולעולם לא יהיה אבל מהרמה של ת'ור ביורנסון ("ההר" ממשחקי הכס).
חחח תנחש
מריוס הוא #1 אובייקטיבית. אחד מבודדים בהיכל התהילה של תחרויות הסטרונגמן.
אסטה עדיין משוייך כ-pro ל-IFBB. כסטרונגמן הוא דווקא מעולה, לא ברמה של מריוס ולעולם לא יהיה אבל מהרמה של ת'ור ביורנסון ("ההר" ממשחקי הכס).
צפה בקובץ המצורף 29233
צפה בקובץ המצורף 29234
איך הוא ברמה של ת׳ור כשיש לת׳ור מספר נצחונות בויקינג הכי חזק בעולם, באיש הכי חזק באירופה ובטופ 3 של הwsm?מריוס הוא #1 אובייקטיבית. אחד מבודדים בהיכל התהילה של תחרויות הסטרונגמן.
אסטה עדיין משוייך כ-pro ל-IFBB. כסטרונגמן הוא דווקא מעולה, לא ברמה של מריוס ולעולם לא יהיה אבל מהרמה של ת'ור ביורנסון ("ההר" ממשחקי הכס).
צפה בקובץ המצורף 29233
צפה בקובץ המצורף 29234
מבחינת מסת שריר הוא עצום. הוא 1.92m כלומר נמוך מתו'ר אבל הרבה יותר שרירי (רשמתי שהוא דווקא הרבה יותר מזכיר לי את פודזינאוסקי מאשר את ת'ור).איך הוא ברמה של ת׳ור כשיש לת׳ור מספר נצחונות בויקינג הכי חזק בעולם, באיש הכי חזק באירופה ובטופ 3 של הwsm?
ו-450 סטרונגמן דדליפט שעד לא מזמן השיא עולם היה 440 (עד שבנדיקט בא והשמיד את השיא עם 460 ואחריו אדי הול שעבר במעט את בנדיקט.)
אני חושב שיש פה גם עניין של זווית והאישה שהוא הצטלם איתה...
ושאם תשים אותו ליד ת׳ור או סריצ׳ב הוא יראה גמד והרבה פחות מאסיבי (אולי יותר ג׳אקד אבל..) מהענקים המזורגגים האלה...
אז הבנתי אותך לא נכון...מבחינת מסת שריר הוא עצום. הוא 1.92m כלומר נמוך מתו'ר אבל הרבה יותר שרירי (רשמתי שהוא דווקא הרבה יותר מזכיר לי את פודזינאוסקי מאשר את ת'ור).
ת'ור אולי אחד המובילים בלבל הזה אבל הוא רחוק מאוד מהדומיננטיות שהפגין מריוס פודזינאוסקי כשהתחרה.
כולם מפלצות... 😱
אני פחות מתלהב מאלה שהם 2.05+ כל עוד הם לא מפלצות שרירים או סופר-דומיננתיים בתחומם. די ברור שעצם הגובה העצום מביא יותר מהכל, אבל ת'ור הוא לא סטרונגמן כפודזינאוסקי ולא מפלצת שרירים כמו אסטה.אז הבנתי אותך לא נכון...
כן יש לו מסת שריר עצומה זה למה כתבתי שיראה יותר ג׳אקד
אבל 1.90 150 קילו שעומד ליד כמה חבר׳ה של 2.05+ מטר ששוקלים 180-200 קילו...
גורלו נחרץ.
אני פחות מתלהב מאלה שהם 2.05+ כל עוד הם לא מפלצות שרירים או סופר-דומיננתיים בתחומם. די ברור שעצם הגובה העצום מביא יותר מהכל, אבל ת'ור הוא לא סטרונגמן כפודזינאוסקי ולא מפלצת שרירים כמו אסטה.
בתמונות הפרספקטיבה באמת הולכת לאיבוד כפי שציינת, אבל גם לרעה ולכן ת'ור נראה (לפחות לי) פשוט פחות מרשים (ביקורת ממרומיי ה-1.76m@93kg... 😆)
כולנו כמו ג'וקים בהשוואה לפריקים האלה. אני ג'וק גדול... 😆אתה גדול מידי בשביל להיות סרקסטי לגבי זה שאתה קטן, הפריבילגיה הזאת נלקחה ממך:sarcastic:
אגב, ת'ור רק בן 26...
הידעת שהוא גם סולן בלהקת רוק? הבנאדם עשה כל כך הרבה בחיים שלו, נשאר לו רק להתעסק בפוליטיקה והוא יהיה השוורצנגר הבא!מזכיר לי את הסטרונגמן העוצמתי ביותר, כיום לוחם MMA. במשקל [email protected] מריוס פודזינאוסקי:
צפה בקובץ המצורף 29231