תמונה Meet Morgan Aste "The Hulk"

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
מורגן אסטה, מפתח גוף וסטרונמן נבחרת צרפת חוגג השבוע 32... 😱

images (1).jpg

FB_IMG_1440685548373.jpg

images.jpg

גובה: 1.92
משקל off season 154
איזה מפלצת 👏

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• mariusz-pudzianowski-strongmen.jpg
    mariusz-pudzianowski-strongmen.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 313
  • פותח/ת השרשור
הסטרונגמן האהוב עלי, איזה קריירה:
Mariusz Pudzianowski - Wikipedia, the free encyclopedia

לגבי המפלץ הצרפתי לא כל כל הצלחתי להבין מה ההשגים שלו בסטרונגמן (מלבד אלוף צרפת) והאם הוא גם בודיבילר ?
מריוס הוא #1 אובייקטיבית. אחד מבודדים בהיכל התהילה של תחרויות הסטרונגמן.
אסטה עדיין משוייך כ-pro ל-IFBB. כסטרונגמן הוא דווקא מעולה, לא ברמה של מריוס ולעולם לא יהיה אבל מהרמה של ת'ור ביורנסון ("ההר" ממשחקי הכס).

article-0-1E791C7600000578-935_634x393.jpg

1afbd51cccbe15c076e8e1b9b5acd0e0_crop_north.jpg

אסטה עדיין משוייך כ-pro ל-IFBB. כסטרונגמן הוא דווקא מעולה, לא ברמה של מריוס ולעולם לא יהיה אבל מהרמה של ת'ור ביורנסון ("ההר" ממשחקי הכס).
אין ספק שתחרויות הסטרונגמן עזרו לו לפוצץ את הפרצוף של ההוא שהתפוצץ לו הפרצוף (ברח לי השם של הדמות) טוב יותר
😆

צפה בקובץ המצורף 29233

צפה בקובץ המצורף 29234

ביורנסון לדעתי הוא הדבר הבא בעולם הסטרונגמן.

צפה בקובץ המצורף 29233

צפה בקובץ המצורף 29234
איך הוא ברמה של ת׳ור כשיש לת׳ור מספר נצחונות בויקינג הכי חזק בעולם, באיש הכי חזק באירופה ובטופ 3 של הwsm?
ו-450 סטרונגמן דדליפט שעד לא מזמן השיא עולם היה 440 (עד שבנדיקט בא והשמיד את השיא עם 460 ואחריו אדי הול שעבר במעט את בנדיקט.)

אני חושב שיש פה גם עניין של זווית והאישה שהוא הצטלם איתה...
ושאם תשים אותו ליד ת׳ור או סריצ׳ב הוא יראה גמד והרבה פחות מאסיבי (אולי יותר ג׳אקד אבל..) מהענקים המזורגגים האלה...

• פותח/ת השרשור
איך הוא ברמה של ת׳ור כשיש לת׳ור מספר נצחונות בויקינג הכי חזק בעולם, באיש הכי חזק באירופה ובטופ 3 של הwsm?
ו-450 סטרונגמן דדליפט שעד לא מזמן השיא עולם היה 440 (עד שבנדיקט בא והשמיד את השיא עם 460 ואחריו אדי הול שעבר במעט את בנדיקט.)

אני חושב שיש פה גם עניין של זווית והאישה שהוא הצטלם איתה...
ושאם תשים אותו ליד ת׳ור או סריצ׳ב הוא יראה גמד והרבה פחות מאסיבי (אולי יותר ג׳אקד אבל..) מהענקים המזורגגים האלה...
מבחינת מסת שריר הוא עצום. הוא 1.92m כלומר נמוך מתו'ר אבל הרבה יותר שרירי (רשמתי שהוא דווקא הרבה יותר מזכיר לי את פודזינאוסקי מאשר את ת'ור).
ת'ור אולי אחד המובילים בלבל הזה אבל הוא רחוק מאוד מהדומיננטיות שהפגין מריוס פודזינאוסקי כשהתחרה.
כולם מפלצות... 😱

מבחינת מסת שריר הוא עצום. הוא 1.92m כלומר נמוך מתו'ר אבל הרבה יותר שרירי (רשמתי שהוא דווקא הרבה יותר מזכיר לי את פודזינאוסקי מאשר את ת'ור).
ת'ור אולי אחד המובילים בלבל הזה אבל הוא רחוק מאוד מהדומיננטיות שהפגין מריוס פודזינאוסקי כשהתחרה.
כולם מפלצות... 😱
אז הבנתי אותך לא נכון...
כן יש לו מסת שריר עצומה זה למה כתבתי שיראה יותר ג׳אקד
אבל 1.90 150 קילו שעומד ליד כמה חבר׳ה של 2.05+ מטר ששוקלים 180-200 קילו...
גורלו נחרץ.

• פותח/ת השרשור
אז הבנתי אותך לא נכון...
כן יש לו מסת שריר עצומה זה למה כתבתי שיראה יותר ג׳אקד
אבל 1.90 150 קילו שעומד ליד כמה חבר׳ה של 2.05+ מטר ששוקלים 180-200 קילו...
גורלו נחרץ.
אני פחות מתלהב מאלה שהם 2.05+ כל עוד הם לא מפלצות שרירים או סופר-דומיננתיים בתחומם. די ברור שעצם הגובה העצום מביא יותר מהכל, אבל ת'ור הוא לא סטרונגמן כפודזינאוסקי ולא מפלצת שרירים כמו אסטה.
בתמונות הפרספקטיבה באמת הולכת לאיבוד כפי שציינת, אבל גם לרעה ולכן ת'ור נראה (לפחות לי) פשוט פחות מרשים (ביקורת ממרומיי ה-1.76m@93kg... 😆)

אני פחות מתלהב מאלה שהם 2.05+ כל עוד הם לא מפלצות שרירים או סופר-דומיננתיים בתחומם. די ברור שעצם הגובה העצום מביא יותר מהכל, אבל ת'ור הוא לא סטרונגמן כפודזינאוסקי ולא מפלצת שרירים כמו אסטה.
בתמונות הפרספקטיבה באמת הולכת לאיבוד כפי שציינת, אבל גם לרעה ולכן ת'ור נראה (לפחות לי) פשוט פחות מרשים (ביקורת ממרומיי ה-1.76m@93kg... 😆)

אתה גדול מידי בשביל להיות סרקסטי לגבי זה שאתה קטן, הפריבילגיה הזאת נלקחה ממך:sarcastic:

אגב, ת'ור רק בן 26...

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור
אתה גדול מידי בשביל להיות סרקסטי לגבי זה שאתה קטן, הפריבילגיה הזאת נלקחה ממך:sarcastic:

אגב, ת'ור רק בן 26...
כולנו כמו ג'וקים בהשוואה לפריקים האלה. אני ג'וק גדול... 😆

• אהבתי
Back
למעלה תחתית