הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות בנוגע לחומרים+PCT

• פותח/ת השרשור unreal
  • פורסם בתאריך

unreal

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
-83
41
0
קודם כל שלום לכולם, ושבת שלום.
אני צופה בפורום כבר זמן מה אך לא כתבתי הודעות,
עכשיו לשאלתי:
אני מתחיל סייקל ביום שלישי אחרי כיפור ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם+מה צריך להוסיף\להוריד.
הסייקל יהיה 500מ"ג טסט אנטט מחולק לשתי זריקות יום שלישי בבוקר +שישי ערב למשך 10 שבועות.
3 שבועות של דיאנבול 50 מ"ג ביום מחולק לכל 2-3שעות כדור(של 10 מ"ג) עם האוכל.
PST:
5000 יחידות(תקנו אותי אם אני טועה וזה 500)של HGC מחולק לשתי זריקות.
וארומזין=לנולבדקס למשך חודש כל יום חצי גדול(אם אני לא טועה כדור זה 40 מ"ג).
ויהיה גם LIVE 52.

אשמח לשמוע דעות ואם צריך לתקן אז מה,
בתודה מראש.

א. בוודאי שיש צורך להוריד מינון בהדרגה לחלק מהתרופות, לדוגמא לטרוזול שהוא A/I type ll בפעולתו הוא משבש את פעילותו של האנזים ארומטז אך הוא לא פוגע והורס את הרצפטורים אשר קולטים אסטרוגן ולכן עם הפסקתו יש סיכוי ש האנזים יפעל בצורה מוגברת ותהיה לנו קפיצה ברמות אסטרוגן, אלא אם נמתן בהדרגתיות את מינון החומר.
בגדול אתה צודק לגבי לטרוזול אבל אתה לוקח אותו במינונים כל כך נמוכים עקב היעילות שלו בהורדת אסטרוגן ככה שאין לך כל כך מרחב תימרון בפרמידה במינונים ככה שלדעתי 0.5 מג לטרו
זה די והותר ומינון אפקטיבי ביותר
ארומסין לעומת זאת הורס את הרצפטורים (ומכן מגיע הביטוי steroidal suisidal type l) ככה שלאחר הפסקה של החומר לא יהיה לאסטרוגן לאן להקשר גם אם הוא "ירצה" בכך.
איך זה מתקשר להורדה הדרגתית במינונים?

נולבה לא מונע ספיחת נוזלים בזמן הסייקל עד כמה שידוע לי מאחר והוא פועל על הרצפטורים שאליהם נקשר האסטרוגן אך הוא לא מוריד רמות אסטרוגן בדם מעבר לכך ישנה את הטענה שהוא עשוי לחבל בעלייה במסה מאחר והוא מוריד רמות IGF 1 ..
מונע ועוד איך אסטרוגן מעלה בנוזלים ע"י כך שהוא פעיל ברקמות בגוף אשר מגבירות את ספיחת הנוזלים ונפיחות נולבה מונע את פעילות האסטרוגן ברקמות אלו וע"י כך את המראה הנפוח דרך אגב אני הוכחה לזה אני תוקח 20מג והעליה בנוזלים היא ממש אפסית כמובן שיש עליה קטנה באחוזי שומן אבל זה תמיד יהיה כאשר אתה במסה IGF1 זה רק גורם אחד ולא ממש ממש מכריע דרך אגב
אין שום מידע על כך זה באמת המצב וגם אם כן זה לא ממש משנה

עם כלומיד יש בעיה בשימוש של מעל 30 יום, שהוא עשוי לגרום לתשתוש ראייה.
מסכים מעבר ל30 יום אין אםקטיביות להשתמש בכלומיד בגלל ההשפעה השלילת שלו על בלוטת היותרת

לכל חומר יש את היתרונות והחסרונות שלו ושוב אם אין שיקול כספי אני חושב שעדיף ארומסין מכיוון שהיתרונות שלו גוברים על כל חומר אחר הידוע למדע כיום ואני לא מדבר על ג'ינו כי נולבדקס לפי דעתי עדיף במקרה וידועה רגישות לג'ינו ואם בכלל אז עדיף לקחת גם ארומסין וגם נולבה כל הסייקל אם ישנה בעיה כזו.
לא ממש מסכים עם זה אני לא אוהב את השימוש ב AI כי ההשפעה שלהם על אסטרוגן היא חריפה מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית