עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא עובד ככה. הוא לא יכול להגיע ללא אימונים למצב של 10% שומן על 100 קילו.בחיים לא התאמן והגיע לאחוזי שומן כאלו מחומרים,
הוא יכול להיות טבעי.הוא לא טבעי
1.65, 10% שומן ומשקל 100 קילו זה כמעט לא אפשרי באופן טבעי.הוא יכול להיות טבעי.
לא יודע, אם אתה מתאמן 15-20 שנה כמו שצריך זה נראה לי אפשרי. למרות שאולי 100 קילו על 1.65 זה מוגזם, אבל אם נשנה את הגובה ל1.75 זה כבר ישמע ריאלי יותר.1.65, 10% שומן ומשקל 100 קילו זה כמעט לא אפשרי באופן טבעי.
זה לא עובד ככה. הוא לא יכול להגיע ללא אימונים למצב של 10% שומן על 100 קילו.
המצב שתיארת לא אפשרי
הוא לא טבעי והוא כן מתאמן
ואם בנאדם על DNP או קלן ועושה אירובי זה כן אפשרי ועוד איך.1.65, 10% שומן ומשקל 100 קילו זה כמעט לא אפשרי באופן טבעי.
אנשים בגובה 1.75-1.80 על חומרים לא מגיעים ל-100 קילו על 10% בקלות.
לנושא:
אתה לא מפתח מסת שריר מחומרים ללא אימונים.
שמעת על בנאדם שלא התאמן ולקח קלן וDNP? למה אתה מעביר דיון על מצבי מעבדה שלא אפשריים במציאות ובחיים לא יקרו? רוצה לממן מחקר שיבדוק את זה?ואם בנאדם על DNP או קלן ועושה אירובי זה כן אפשרי ועוד איך.
גם אחרי 15-20 שנה (שזה המון זמן ולא בדיוק מתאר את המתאמן הממוצע) לא כולם יצליחו להגיע ל-100 קילו על 10%, כל עוד הגובה לא עובר את המטר 85.לא יודע, אם אתה מתאמן 15-20 שנה כמו שצריך זה נראה לי אפשרי. למרות שאולי 100 קילו על 1.65 זה מוגזם, אבל אם נשנה את הגובה ל1.75 זה כבר ישמע ריאלי יותר.
סתם שאלה לא קשורה, אלון גבאי נראה לך טבעי? אני דיי בטוח שגם אם הוא לא הוא הגיע לתוצאות דיי קרובות למה שמתואר כאן ללא חומרים.
איך הוא פיתח מסת שריר?ואם בנאדם על DNP או קלן ועושה אירובי זה כן אפשרי ועוד איך.
השאלה איך הוא ייראה?
מה הקשר קלן ודיאנפי? שניהם לא בונים מסת שריר.ואם בנאדם על DNP או קלן ועושה אירובי זה כן אפשרי ועוד איך.
השאלה איך הוא ייראה?
אני חושב שהוא התכוון למצב שבו הבנאדם יצבור מסה ללא אימונים (סתם מלאכול הרבה) ואז יעשה תקופת "חיטוב" שבה הוא משתמש בקלן וDNP וגם את התקופה הזאת ללא אימונים...איך הוא פיתח מסת שריר?
מה הקשר ל-DNP וקלן?!
אם הוא לא התאמן לפני הוא לא יהיה 100 קילו על 10%.אני חושב שהוא התכוון למצב שבו הבנאדם יצבור מסה ללא אימונים (סתם מלאכול הרבה) ואז יעשה תקופת "חיטוב" שבה הוא משתמש בקלן וDNP וגם את התקופה הזאת ללא אימונים...
גגל lee preistלדוגמא:
בנאדם על מטר 65 שוקל 100 קילו
ונמצא על 10% שומן
בחיים לא התאמן והגיע לאחוזי שומן כאלו מחומרים, בתנאי שבעבר לא היה שמן כמובן.
איך הוא ייראה מבחינה חיצונית?
בתול מזרקים הבחור.. ללא ספקגגל lee preist
קן הקוקיה... הסינטול דלף לו למוח 😆גגל lee preist
אחשלו טבעי?... זה מהדיאנפי?...