הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

popy8655

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-40
64
0
קצת פרטים..
בן 18.5
גובה : 168
משקל : 68-69

משקלי עבודה:
סקוואט: 104.5- 3X10
בנץ: 79.5 - 3X8
דדליפט: 122 (ממה שזכור לי, כמה חודשים לא בצעתי דדליפט)
פרס: 50- 3X8
מתח: משקל גוף+ 3X12 10KG
חתירה: 55

המשקלים שהגעתי אליהם התבססו בעיקר בשנה וחצי הראשונות שהתאמנתי ( תחילה תכנית SS, AB, FBW)
אני מודע לעובדה שלא ניצלתי סופית את תכנית SS (משחק הרבה כדורגל ובנוסף חולה סוכרת 1) לכן הגעתי לקושי מבחינת הכושר (פעיל מבחינה אירובית והעלייה הדרסטית במשקל פגעה בי קצת,הייתי משחק כדורגל באופן מקצועי), וחיטוב שמסובך יותר אצל סוכרתיים.. לכן אני לא מעוניין לבצע את התכנית שוב ואני אסתפק כעת בעלייה איטית ופחות יעילה אך עדיין אני מחפש תכנית שתקדם אותי במשקלי עבודה,ובמסת שריר
אני לא מחפש תכנית שכרוכה בעלייה דרסטית במשקל, אלא עלייה "נקייה"...
חשוב לציין שתכנית כמו AB לפי דעתי כבר לא אפקטיבית שכן הנפח לא מספק אותי, וההתקדמות איטית ביותר
תודה לעוזרים 😃

יש לך משקלי עבודה לא רעים.
לגבי ההמשך - יש כמה אופציות:
אתה יכול להמשיך בליניארית מדקאו, שהיא תוכנית דלת נפח יחסית, וגמישה מאד, שתוכל להוסיף לה הרבה תרגילי עזר יחסית.
אתה יכול ללכת על טקסס, שיש בה יותר נפח ולכן היא יותר תובענית, וכנראה תדרוש ממך יותר קלוריות
ואתה יכול ללכת על FBW/AB שהרכבת לבד, שזו האופציה הפחות מומלצת - עדיף ללכת על התוכניות שהמומחים בנו.
בכל מקרה, ההתקדמות שלך - גם במשקלי העבודה וגם במשקל הגוף - תוכתב לפי הפלוס הקלורי שתהיה בו.
ובכל פלוס קלורי - רוב העליה תהיה בשומן. תהיה מוכן לכך.

טקסס טקסס!
אני בגירעון קל ומתחזק ממנה, אבל זה רק אם נפח עובד עליך טוב.
בלינארית אני לא זז.

• פותח/ת השרשור
טקסס טקסס!
אני בגירעון קל ומתחזק ממנה, אבל זה רק אם נפח עובד עליך טוב.
בלינארית אני לא זז.

אתה אומר שאתה בגרעון קלורי ומצליח לעלות משקלים בכל שבוע?
איך ההתקדמות מבחינת הגוף?
תבין אני מחפש תכנית שתעניק לי עלייה במשקלי עבודה תוך עלייה במסת שריר אך ללא עלייה עם הרבה שומן
לשמור על הגוף עם עלייה אטית, "נקייה"

רוצה להתחזק ולעלות במסת השריר ולא להראות כמו חבית בסוף התכנית!!! מדקאו, טקסס מתאימות לי?
או שעדיף להתמקד בתרגילים מורכבים תוך הוספה של תרגילים מבודדים (בהיגיון)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית