מכירה PlasmaJetמוצר חדש וחזק במחיר מעולה ששווה כל השקעה מבית Gaspari Nutrition

MOTIAMSALEM8

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
PlasmaJetמוצר חדש וחזק במחיר מעולה ששווה כל השקעה מבית Gaspari Nutrition ו-NANOX9

PlasmaJet- מוצר חדש מבית Gaspari Nutrition חברה אחת המובילות בתחום תוספי התזונה בארה"ב כל מילה מיותרת. . .

מוצר חדדששש לגמרי ,שכולל ערכה ל- 30 יום שתוציא ממך את המירב . . . המוצר נותן PUMP רציני לגוף והתפתחות פיזית חזקה.
נקודת אור שהמוצר הוא לאימון ולאחרי האימון דבר הפועל לטובת המתאמן שלא צריך לדחוף עוד איזה פורמלת קראטין פשוטה בסוף האימון שאם בכלל היא תעבוד פשוט המתאמן מכוסה מכל הכיוונים .
המוצר פעיל עד 8 שעות אחרי לקיחתו,המוצר נותן בזמן האימון התפוצצות מסיבית של וורידים שמעבירים חמצן וכוח לשרירים בצורה שלא נראתה בשום מוצר N.O אחר כמו NANOX9 או מוצרים אחרים שבדרך כלל גם החברה שייצרה אותם חייבה לקנות גם מוצר סוף אימון בנוסף כדי לראות אפקט של ממש מהמוצר שלהם דבר שמנפח לחברות תכיס וגומר תכיס שלנו הצרכנים אז PlasmaJet הוא המוצר שלכם שנותן מענה לכל דרישותיכם וחוסך כסף של שתי פורמולות שסתם לתחילת אימון סוף אימון הכל במוצר אחד אם השפעה חזקה מוטרפת של 8 שעות אחרי דבר שני המוצר לא נלקח כל השבוע אלה רק 4 פעמים בשבוע אפילו אם אתה מתאמן 6 פעמים אתה עדיין מוגבל עד 4 פעמים של לקיחת המוצר דבר הנותן נקודת אור שהמוצר חזק והשפעתו על גוף היא אפקטיבית פשוט אחרי סיום הערכה(30 יום) רואים תוצאות מדהימות. קיצר זה לא סתם מוצר שלוקחים כל יום זה מוצר חזק שנלקח עד 4 פעמים בשבוע דבר המעיד על חוזקו.אחרי סיום המוצר ממולץ לעשות הפסקה של 3 שבועות מתוספי קדם וסיום אימון . . .

מחיר 400 ש"ח אפשר להתגמש ולקבל עוד איזה צ'ופר והפתעות על הדרך . . .זמין לכל חלקי הארץ מוצר חדש שלא ממש ניתן להשיג בארץ+ קופסא NANOX9 30כדור
ליצירת קשר: [email protected] פלא:0526232856
man-right.jpg

נערך לאחרונה:
יצא לי להשתמש בתוסף הזה אחלה מוצר.הרגשתי אותו בעיקר בכוח,(אייתה עליה במשקלי עבודה)
בסך הכל יש באריזה רק 16 מנות הגשה.-זה מספיק ל-16 אימונים. היצרן ממליץ לקחת 4 מנות בשבוע ב-4 אימונים אז כך זה מספיק לחודש אחד.
בכל מקרה זכור לי שבזמנו קיבלתי אותו ב-40$ שזה בקושי 200 ש"ח. אז לדעתי קצת הגזמת אם ה-500 שקל.
בוא נגיד שזה אחלה מוצר ואני אישית מוכן ליקנות ב-200 אם תרצה תירשום פה...

• פותח/ת השרשור
אם תשים לב רשמתי שאני מוכן להתגמש ולתת גם על דרך מתנה, סה"כ מחיר סבבה.

נערך לאחרונה:
תפסיק לרשום בכתב גדול

חחחחח 500 שקל לחודש ואללה עדיף לעשות סייקל

Back
למעלה תחתית