מכירה 13 ק"ג אבקת חלבון ללא טעם וריח

מצב
השרשור נעול

הוקיסט שוקיסט

משתמש קבוע
1,924
1,032
נק' מוניטין:
6,854
1,924
1,032
שם המוצר: אבקת חלבון של חברת arla (דנמרק) ללא טעם וריח, הגיע שק של 15 קג נשארו 13.

מחיר:
600

מקום מגורים: רמות השבים.

נייד: נייד לרעננה, כפר סבא והוד השרון

משלוחים: מוכן להביא בעצמי בתוספת תשלום.

יצירת קשר: בפרטי באתר.

אמצעי תשלום: מזומן.

כמה % חלבון?

רצוי שתציין גם פג תוקף

אפשר לשאול סיבת מכירה ? מה לגבי הטעם, אם אתה שם עם מים/חלב, פשוט יש טעם של מים או חלב או שיש טעם שהמפעל לא הצליח לתת לו תוית

• פותח/ת השרשור
כמה % חלבון?
whey protein isolate in sports nutrition
רצוי שתציין גם פג תוקף
לא כתוב על השק תאריך פג תוקף, קניתי מעביעד שאירגן בזמנו את השקים והוא אמר לי שזה לשנתיים וקניתי לפני שנה.
אפשר לשאול סיבת מכירה ? מה לגבי הטעם, אם אתה שם עם מים/חלב, פשוט יש טעם של מים או חלב או שיש טעם שהמפעל לא הצליח לתת לו תוית
כשקניתי שקלתי 105 קילו והייתי צריך את זה להשלמת חלבון, כיום אני 85 קילו אז אין לי בעיה להגיע לכמות חלבון שאני צריך רק מבשר.
לגבי הטעם, אם שותים רק את האבקה- טעם נוראי, אם שמים שוקולית זה יוצא מעולה.

מה הסיכוי לקנות חצי ?

אם תוכל לשמור לי את זה לחודש הבא.. 90% שאני קונה.. (חודש הבא אני מקבל כסף)
עד אז.. בהצלחה במכירה

אם מישהו רוצה לקנות איתי (אני גר במרכז) שידבר איתי בפרטי.. אני ממש חייב את זה בתכלס

nnnnnnnnnnnnnnnnnn בדיוק מה שחשבתי לעצמי 🤣
מז"א אלוהים ישמור מה עשיתי?
חברים אל תחרבנו לו את הת'רד
@yanivgoft @הוקיסט שוקיסט
יש סיכוי לחלק בנינו ? אפילו לא חצי חצי הגעתי למסקנה ש6.5 קילו חלבון זה יותר מדי בשבילי חחחח יותר לסביבות ה4 קילו, אפשרי ?

חברים אל תחרבנו לו את הת'רד
@yanivgoft @הוקיסט שוקיסט
יש סיכוי לחלק בנינו ? אפילו לא חצי חצי הגעתי למסקנה ש6.5 קילו חלבון זה יותר מדי בשבילי חחחח יותר לסביבות ה4 קילו, אפשרי ?
יש מצב אתה מוותר או משהו? חחח
כי אני ממש צריך חלבון וזאת הזדמנות ממש טובה בשבילי כרגע (אמא עושה טובה שקונה בשר ובכללי חלבון)
לבזבז את הכסף שלי כמו שצריך.. (אני רוצה לעשות עם יניב חצי חצי)

יש מצב אתה מוותר או משהו? חחח
כי אני ממש צריך חלבון וזאת הזדמנות ממש טובה בשבילי כרגע (אמא עושה טובה שקונה בשר ובכללי חלבון)
לבזבז את הכסף שלי כמו שצריך.. (אני רוצה לעשות עם יניב חצי חצי)
אני רוצה לכיון ה4, אולי אם הוא יאפשר לקנות חלקים אז לך ישאר 2.5 (אבל אם בכלל..)
עדיין לא הבנתי כי באתר שהוא נתן פה יש גם whey protein concentrate שם יש 76% חלבון, בטוח שזה האיזולייט ? 90% חלבון אומר שבסקופ כמו של אקסטרים של 35 גרם יש 31 גרם חלבון נשמע הזוי

אני רוצה לכיון ה4, אולי אם הוא יאפשר לקנות חלקים אז לך ישאר 2.5 (אבל אם בכלל..)
עדיין לא הבנתי כי באתר שהוא נתן פה יש גם whey protein concentrate שם יש 76% חלבון, בטוח שזה האיזולייט ? 90% חלבון אומר שבסקופ כמו של אקסטרים של 35 גרם יש 31 גרם חלבון נשמע הזוי
אני כעיקרון מוכן לקנות חצי.. לא חושב שהוא יתחיל להסתבך עם 3 חלקים..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית