מכירה 13 ק"ג אבקת חלבון ללא טעם וריח

מצב
השרשור נעול
יש מצב אתה מוותר או משהו? חחח
כי אני ממש צריך חלבון וזאת הזדמנות ממש טובה בשבילי כרגע (אמא עושה טובה שקונה בשר ובכללי חלבון)
לבזבז את הכסף שלי כמו שצריך.. (אני רוצה לעשות עם יניב חצי חצי)
חח אני יכול לקנות איתך
6.5 זה מספיק לי לאיזה חודשיים וחצי נראה לי

אפשרי שאשלח את אחי הוא גר במרכז. אני פשוט ממש מפחד ליפול על 6 קילו של אלוהים ישמור מה עשיתי
לא יודע עד כמה זה "אלוהים ישמור. לי אישית יש את של בעמק וזה אחלה עם מים, ניסיתי עם שוקו וזה פשוט גועלי. עם מים זה פשוט טעם של כלום עם טעם לוואי של גבינה, לא משהו קריטי בכלל.

• פותח/ת השרשור
חברה כרגע כבר סגרתי עם מישהו שאמור לקנות בקרוב, אם זה לא יצא לפועל אפרסם שוב.

חברה כרגע כבר סגרתי עם מישהו שאמור לקנות בקרוב, אם זה לא יצא לפועל אפרסם שוב.
אפשר רק להזכיר שבמידה ולא תלך המכירה אני בראשון באשכול שאמר שרוצה לקנות... ואני אגיע אליך תוך ימים בודדים מהרגע שתגיד לי 😃
תגיד אגב מאיפה ארגנתם את השקים האלה? כי אני מנסה לחפש ואני לא ממש מוצא איפה אפשר לקנות את זה באינטרנט

אפשר רק להזכיר שבמידה ולא תלך המכירה אני בראשון באשכול שאמר שרוצה לקנות... ואני אגיע אליך תוך ימים בודדים מהרגע שתגיד לי 😃
תגיד אגב מאיפה ארגנתם את השקים האלה? כי אני מנסה לחפש ואני לא ממש מוצא איפה אפשר לקנות את זה באינטרנט
מצטרף לשאלה

זה שקים על 25 ק"ג

052447770

שם הספק הוא דב

(לא יודע אם הוא עדיין מתעסק בזה)

אני מנסה לחפש בכל חור באינטרנט ואני לא מוצא שום מידע על אבקת חלבון שמוכרים בכמויות כאלה (מעל 5 קג)..
מה שגם זה יוצא ממש משתלם גם אם המחיר המקורי הוא יותר יקר (הוא יותר יקר כנראה) מהמחיר שהוא מוכר (פותח הפוסט)

אשמח לדעת אם מישהו ימצא מאיפה לקנות את זה באינטרנט.. לא מוצא את זה בשום מקום 😲

זה טלפון מ2013 🤣

קיבלתי אותו מ- @Daniel Barack
פשוט ב2013 הפלאפונים היו 9 ספרות 😛
אשמח לדעת אם מישהו ימצא מאיפה לקנות את זה באינטרנט.. לא מוצא את זה בשום מקום 😲
זה איזה חברה משהו שמכרה פעם, כבר לא מוכרים לפרטיים יותר ממה שהבנתי..

מבאס..
עצם העובדה שאין טעם ושזה נמכר בכמויות מוריד את המחיר בהמוןן ומה הבעיה לקנות איזה שוקולית או משהו אחר שיעשה את הטעם יחסית טעים

אני מנסה לחפש בכל חור באינטרנט ואני לא מוצא שום מידע על אבקת חלבון שמוכרים בכמויות כאלה (מעל 5 קג)..
מה שגם זה יוצא ממש משתלם גם אם המחיר המקורי הוא יותר יקר (הוא יותר יקר כנראה) מהמחיר שהוא מוכר (פותח הפוסט)
שמע אני לא צריך את זה וגם לא יודע בדיוק את האמינות של המוצר
יש לי 6.8 ק"ג חלבון בשר בממש זול

לא זוכר מה היה ב2013, אולי הוא שכח מספר אחד בלי לשים לב.
בקיצור תייגתי את מי שמכיר את מי שמכר את השקים האלה. חוץ מזה אין לי מושג.

שמע אני לא צריך את זה וגם לא יודע בדיוק את האמינות של המוצר
יש לי 6.8 ק"ג חלבון בשר בממש זול
כמה זה ממש זול
אם לא באלך לרשום תמחיר בציבור דבר איתי בפייסבוק

חח אני יכול לקנות איתך
6.5 זה מספיק לי לאיזה חודשיים וחצי נראה לי

חברים גם אני מחפש כזה חלבון זול בלי ריח וטעם נשמע לי מעולה.
לפי מה שהבנתי היה פעם מישהו עם קשרים שנתנו לי מדי פעם לקנות חצי טון והוא מכר את זה לקבוצת רוכשים בפייסבוק ועכשיו זה נסגר משום מה וכדי לקנות אתה צריך עסק והתחייבות שתקנה את זה שנה באופן קבוע.
אני אומר בואו נארגן קבוצת קנייה או משהוא מי יודע אולי יתמזל מזלנו שלמישהו יש במקרה קשרים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית