עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי ריפטו לימד לעמוד בעמידת שפגט ולא להגיע קרוב למקביל?אתה לא מעודכן. אני כבר לא נכנס ל"דיונים האלה". ריפטו תמיד צודק, ולי יש שקט.
נו באמת 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
מתי ריפטו לימד לעמוד בעמידת שפגט ולא להגיע קרוב למקביל?
לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בתגובה הזאתאיזה יופי, טרול שרק אתמול למד לעשות סקוואט.
לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בתגובה הזאת
לא הבעתי שום דעה רצינית בנושא,העלתי סרטון לאוף טופיק שמצאתי מבדרשזה מוקדם מדי בשבילך להביע דעה בנושא.
אני חושב שהכוונה היא לסקוואטים שנעשו בתחרויות פווארליפטינגאין דבר כזה "פאוורליפטינג סקוואט".
ומה הכוונה באולימפיק סקוואט? סקוואטים שנעשו באולימפיאדות?לא הבעתי שום דעה רצינית בנושא,העלתי סרטון לאוף טופיק שמצאתי מבדר
אני חושב שהכוונה היא לסקוואטים שנעשו בתחרויות פווארליפטינג
עדיף לקרוא לסרטון ''סקוואטים אולימפיים נגד סקוואטים עם ציוד סגנון ווסטסייד''לא הבעתי שום דעה רצינית בנושא,העלתי סרטון לאוף טופיק שמצאתי מבדר
אני חושב שכן וזה כל הקטע הסרטון,הסקוואט הראשון שהוא הכי פחות קרוב ללשבור היה רשום שזה שיא עולםהפאוורליפטרים באמת שברו מקביל? השופטים העבירו את זה?
הם לא שברו, אבל הם לא באמת מייצגים את הפאוורליפטינג של היום.הפאוורליפטרים באמת שברו מקביל? השופטים העבירו את זה?
לא הבעתי שום דעה רצינית בנושא,העלתי סרטון לאוף טופיק שמצאתי מבדר