הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה כסף אתם מוציאים בחודש על אוכל?

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך
חוץ מאזור ניו יורק וקליפורניה כל שאר ארה"ב זה כמו דימונה. רוצה ללכת לגור בדימונה?
גדלתי במיאמי ולדעתי אחד המקומות הכי טובים בארה"ב.
אגב, לא מאמין שהמחירים בפאבליקס כל כך גבוהים כמו שאמרת.
וממש אין צורך בבית של 700K בפלורידה, זה המון. (אני לא מדבר על שכונות של מיליונרים עם יאכטות בחצר).
מה שכן, אתה לא באמת מרגיש שם בבית, זה מאוד שונה מישראל אבל זה פאקינג גן עדן.

יותר גרוע.. עכשיו אמא שלי חושבת שוב פעם שגיינר ואבקת חלבון זה אסטרואידים ועזוב שאני גם משלם את זה מהדמי כיס שלי.. כן? שעכשיו היא לא מוכנה להביא לי כי היא חושבת שזה שטויות לבזבז על זה.. לא הייתי חושב על זה אם היא הייתה קונה מספיק אוכל... קצת מעצבן להסביר לה שוב ושוב.. כבר חודשיים אני מסביר לה. עד מתי? :<
אתה חי על חשבון אמא ו'דמי כיס' ואומר עד מתי? חצוף.
$700-900/בחודש (וכן אני אוכל בחוץ 4-5 פעמים

בשבוע ארוחת צהריים או ערב). כיף לחיות בארה"ב הא? הכל זול... חיים בסרט בישראל חבל"ז רק קניות הביתה כל שבוע יוצא לי $100-140 שזה אומר רק ארוחת בוקר (קוטג' + ביצים + ירקות + אבוקדו + 1-2 חטיפי חלבון) כי אני לא חוזר הביתה עד שעות הלילה המאוחרות. וכן זה רק לעצמי.

הינה כמה דוגמאות לחיים בסרט בישראל על "יוקר מחייה":
פלפל אדום אחד, לא קילו ולא נעל, יחידה אחת: $1.79
תפוח ירוק אחד, לא קילו ולא נעל, $1.10
900 גרם קוטג' $5.8
חצי קילו עגבניות (קצת יותר מפאונד) $2
אחד אבוקדו $1.9
200 גרם גבינה צהובה $3.7
גלון מים $1.6
בקבוק דיאט ספרייט 2 ליטר $1.9

וכו'.
ישראלים , ובכלל בני אדם, אוהבים לבלבל את השכל לפי מה שהרוב אומר , ולפי מה שהרוב קורא בתשקורת.

מה שכן , מחירי הדלק יותר נמוכים אם אני לא טועה, פשוט מרחקי הנסיעה הם פי כמה עשרות ארוכים יותר

אני בכל אופן מגיע ל1400 שקל בחודש ,ל איודע איך אנשים פה מצליחים להגיע ל2600-3000
יותר גרוע.. עכשיו אמא שלי חושבת שוב פעם שגיינר ואבקת חלבון זה אסטרואידים ועזוב שאני גם משלם את זה מהדמי כיס שלי.. כן? שעכשיו היא לא מוכנה להביא לי כי היא חושבת שזה שטויות לבזבז על זה.. לא הייתי חושב על זה אם היא הייתה קונה מספיק אוכל... קצת מעצבן להסביר לה שוב ושוב.. כבר חודשיים אני מסביר לה. עד מתי? :<
אתה חי על חשבון אמא ו'דמי כיס' ואומר עד מתי? חצוף.
אני משתדל להיות צרכן חכם. מבסס את המזון שלי על מאכלים זולים (שגם על הדרך הכי מזינים ואיכותיים).

מתישהו לפני יותר מעשור, חבר טוב של אבא שלי הפך להיות ספק די גדול בארץ של מוצרי מזון יבש. כך יוצא למשל שהמשפחה קונה שק של 20 ק"ג שיבולת שועל במחיר סיטונאי של 100 ש"ח בלבד. שק אורז 20 ק"ג במחירים דומים וכך תקף לעוד הרבה מוצרים, בעיקר ממשפחת הפחמימות והשמונים.

החלק ה"יקר" בכלל ההוצאה הזו הוא החלבון, שמגיע בדמות אבקות חלבון, בשר רזה (בעיקר חסה עוף), ביצים, טונה וירקות. אבל גם פה המחירים שאני משדל לקנות בהם מאוד נוחים ובמקומות שאני לקוח קבוע/הנחה קבועה או מבצעים.

ברוב הזמן גם קונה כמות גדולה להרבה זמן קדימה (15 ק"ג של חזה עוף שוכבים קפואים אצלי במקפיא ברגע זה)

בשיא תקופות המאסה הייתי מוציא בערך 1200 ש"ח בחודש על מזון מכל סוג שהוא שאני צורך בתפריט של כמעט 4k קלוריות
אחי.. אני מצטער לבאס אותך אבל אני קונה קילו ש"ש ב3.9 שח , מה שאומר ש20 ק"ג עולים לי 78 שח

כמעט ולא מוציא כסף על אוכל בבית, ההורים משלמים, מרעילים את המשפחה במזונות לא בריאים. משתדל להמנע כמה שיותר מהרעלים האלה. להסביר להורים מזרחיים שעדיף לקנות קופסאת בוקולי על פני קופסאת בורקסים זאת משימה בלתי אפשרית.
בחוץ אני בכלל לא אוכל - פיתחתי שנאה לאוכל מעובד / או אוכל שמכינים לך "מאחורי הקלעים". בקיצור, אני חסכן גדול של כסף.

נשמע טעים?
374943-20.jpg

האמת ש-400-500-600 (תלוי )
וזה הולך על בשר,חלב,טונה,קורנפלקס וביצים
את הרוב אני קונה בסופרים זולים ובמבצעים
אני מצטער אבל אתה חי בסרט. תחשב יום ממוצע ותכפיל ב30
אני מאמין שהאוכל שלי הוא בסביבות ה1000-1200 בחודש כי אני אוכל בחוץ אולי פעם בחודש

אני מצטער אבל אתה חי בסרט. תחשב יום ממוצע ותכפיל ב30
אני מאמין שהאוכל שלי הוא בסביבות ה1000-1200 בחודש כי אני אוכל בחוץ אולי פעם בחודש
בוא,תהיה אצלי חודש ותראה

אבל אם 'תפסיד' בהתערבות כדאי שזה יהיה על הבית שלך או על אחותך..תחליט

בוא,תהיה אצלי חודש ותראה

אבל אם 'תפסיד' בהתערבות כדאי שזה יהיה על הבית שלך או על אחותך..תחליט
100 גרם חזה עוף לא מבושל יש בסביבות ה25 גרם חלבון
קילו 250 גרם (וזה החלבון הכי זול שיש)
נגיד אתה קונה כמות סיטונאית ובסופר של דתיים לא יודע איך ואתה משיג חזה עוף קילו ב15 שקל
250 גרם וסגרת חלבון כי אתה שמן ששוקל 125
15 שקל ליום רק החלבון תכפיל ב30 450
מה עם שאר האוכל? וזה עוד במצב הכי טוב

100 גרם חזה עוף לא מבושל יש בסביבות ה25 גרם חלבון
קילו 250 גרם (וזה החלבון הכי זול שיש)
נגיד אתה קונה כמות סיטונאית ובסופר של דתיים לא יודע איך ואתה משיג חזה עוף קילו ב15 שקל
250 גרם וסגרת חלבון כי אתה שמן ששוקל 125
15 שקל ליום רק החלבון תכפיל ב30 450
מה עם שאר האוכל? וזה עוד במצב הכי טוב
לא מוכרים חזה עוף ב15. אולי אולי ב20 במבצעים הזויים בפריפריה.
אין כמעט אנשים שמתבססים על חזה עוף בלבד כי זה אומר חיים מזעזעים ( חייתי כך איזה שנה וחצי עד שכבר לא יכולתי ).
תפריט חלבון של 200 ביום ממקורות זולים יעלה 30-40 שח.
לכן בתכלס ההוצאה החודשית הממוצעת על חלבון לבדה אמורה להגיע לאיזור ה1000 שח כך או כך.

פחמימות מבושלות/ לחם לעומת זאת זה עסק זול למדי. אני חושב שזה לא יותר מ10-15 שח ליום

אין כמעט אנשים שמתבססים על חזה עוף בלבד כי זה אומר חיים מזעזעים ( חייתי כך איזה שנה וחצי עד שכבר לא יכולתי ).
לכן בתכלס ההוצאה החודשית הממוצעת על חלבון לבדה אמורה להגיע לאיזור ה1000 שח כך או כך.

פחמימות מבושלות/ לחם לעומת זאת זה עסק זול למדי. אני חושב שזה לא יותר מ10-15 שח ליום
מה עם עוף?.. בהיפר דודו היה מבצע 7.90 שקל לקילו עוף (שלם)..

מה עם עוף?.. בהיפר דודו היה מבצע 7.90 שקל לקילו עוף (שלם)..
אי אפשר להתייחס למבצעים הזויים. אתה מדבר על כמה אנשים שלא גרים בדימונה ברובם, משלמים בחודש טיפוסי על מזון

דש לדודו אגב

אי אפשר להתייחס למבצעים הזויים. אתה מדבר על כמה אנשים שלא גרים בדימונה ברובם, משלמים בחודש טיפוסי על מזון

דש לדודו אגב
זה בפתח תקווה לול
וזאת רשת מוכרת מאוד בפתח תקווה.. כמו שופרסל אם אתה מכיר...
פשוט לפעמים יש חתיכת מבצעים והאמת שזאת לא פעם ראשונה שיש את המבצע הזה

נכון, מסכים לגמרי. פשוט ניסיתי לעשות את החישוב במצב הכי טוב האפשרי כלכלית כדי להוכיח לו שגם במצב הזה זה לא 400 לחודש

כמעט ולא מוציא כסף על אוכל בבית, ההורים משלמים, מרעילים את המשפחה במזונות לא בריאים. משתדל להמנע כמה שיותר מהרעלים האלה. להסביר להורים מזרחיים שעדיף לקנות קופסאת בוקולי על פני קופסאת בורקסים זאת משימה בלתי אפשרית.
בחוץ אני בכלל לא אוכל - פיתחתי שנאה לאוכל מעובד / או אוכל שמכינים לך "מאחורי הקלעים". בקיצור, אני חסכן גדול של כסף.
גם אני לא זוכר את הפעם האחרונה שאכלתי בחוץ

חזה עוף,כרעיים ועוף שלם יש ב10 ש''ח ביינות ביתן רחובות ההולנדית,קניתי כמויות פסיכיות.
אני קונה גם הרבה לב בקר,15 ש''ח לק''ג. יש לי מקפיא ענקי,אני עושה קניות במרוכז,בד''כ יותר מ70 ק''ג בשר.

חזה עוף,כרעיים ועוף שלם יש ב10 ש''ח ביינות ביתן רחובות ההולנדית,קניתי כמויות פסיכיות.
אני קונה גם הרבה לב בקר,15 ש''ח לק''ג. יש לי מקפיא ענקי,אני עושה קניות במרוכז,בד''כ יותר מ70 ק''ג בשר.

חזה עוף ב10 ש"ח באופן קבוע?

פעם אחרונה שהייתי שם היה ב10 ש''ח,אולי עכשיו זה 15,לא בטוח.
מה שכן העוף שלם והכרעיים בוודאות 10 ש''ח.
אם הייתי יכול לקפוץ השבוע הייתי בודק לך.
אבל הם נותנים הנחות על הבשר כבר כמה חודשים טובים מאז הפתיחה,כדי למשוך לקוחות.

SF. ואני לא חושב שהיית ב"שאר ארה"ב" או שהיית בארה"ב בכלל כי חוץ מאזור ניו יורק וקליפורניה כל שאר ארה"ב זה כמו דימונה. רוצה ללכת לגור בדימונה?

מאיזו בחינה ערים חוץ מאיזור ניו וקליפורניה מזכירות אפילו במעט את דימונה ?
יוסטון= דימונה ?
שיקגו= דימונה ?

10 שקלים לקילו חזה עוף??
ידוע לך עד מתי המבצע ואם יש הגבלה כלשהי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית