הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה בחוץ?

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
יצאתי החוצה וזה מה שראיתי....
מזל שלא שטפתי את הרכב שלשום!!

red_desert_storm_by_lymos-d519l83.jpg

קמתי שפוך לגמרי על איזה 11 שעות שינה חצי חולה חשבתי אני הוזה רצח לא הבנתי מה זה הצהוב הזה בחוץ

אלוהים נותן לכם יום מנוחה מהחדר כושר......בחינם......עליו........

כי בכל הסרטים שיש אסון/סוף עולם יש מלא אובך ועשן. אוסיציאציה לגיטימית למדיי.

האסוציאציה היא לגיטימית לאותם סרטים פוסט-אפוקליפטיים (שזה אומר ד"א, שהעולם כבר נגמר בהם וזה כבר עולם חדש). אבל אחרי שחווית יותר מאובך אחד בחיים שלך ושמת לב שהעולם דווקא לא הסתיים, נראה לי שלהמשיך ולהגיד שזה סוף העולם כל פעם שאביך זה התנהגות קצת טיפשית על גבול הפיגור שכלי.

האסוציאציה היא לגיטימית לאותם סרטים פוסט-אפוקליפטיים (שזה אומר ד"א, שהעולם כבר נגמר בהם וזה כבר עולם חדש). אבל אחרי שחווית יותר מאובך אחד בחיים שלך ושמת לב שהעולם דווקא לא הסתיים, נראה לי שלהמשיך ולהגיד שזה סוף העולם כל פעם שאביך זה התנהגות קצת טיפשית על גבול הפיגור שכלי.
אני דיי בטוח שתגובות כאלו הן או סרקסטיות או באות מאנשים מפגרים. 😃

קמתי וחשבתי שאני הוזה אז הלכתי לשטוף פנים והבנתי שזה אובך

• פותח/ת השרשור
אני
למה תמיד שיש אובך אנשים מקשרים את זה לסוף העולם?

כי אנשים מפגרים...

פעם שהיו סופות רעמים וברקים.. היו מקריבים קורבנות אדם בשביל להרגיע את האלים.
בדתות פרימיטיביות יש מנהג שלוקחים תרנגול ומסובבים אותו מעל ראשו של בנאדם ולפי האמונה החטאים של הבנאדם עוברים לתרנגול ואז שוברים לתרנגול את המפרקת ובזכות מנהג זה האדם מנוקה מחטאיו... מדהים!! פשוט פשוט פשוט!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית