הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחווה לפדור אמליאננקו

האיש והאגדה. בהחלט אחד הלוחמים הטובים ביותר בהיסטוריית הUFC אם לא הטוב ביותר

אין בעיה:)
יש שמועות שהוא יכול לחתום ב UFC בזמן קרוב.
מקווה שאלו רק שמועות.
אני מקווה גם כן שהוא לא יחזור יותר. הוא היה אגדה בשיא אבל הוא כבר זקן והקרבות האחרונים שלו לפני פרישה היו מאוד מאכזבים. אין לו גם סיבה לחזור, מכירים אותו בתור אגדה וחבל שהוא יהרוס לעצמו את שמו הטוב.

בתור חובב ספורט אלים, אין על פדור. הוא אגדת MMA בדיוק כפי שמוחמד עלי אגדת איגרוף.

• פותח/ת השרשור
שמעתי שUFC רוצים שהקרב יהיה מול פראנק מיר. מקווה שזה לא יקרה בסוף וימצאו מישהו יותר ראוי מאשר הטרח הזקן הזה שלא מוכן לפרוש.
צריך לשים אותו מול אנדרסון סילבה וזה יהיה המאץ' הכי טוב אי פעם בMMA.

מדהים. כבוד.

יש מלא קרבות שהייתי שמח לראות בין חבר'ה שלא נלחמו באותה תקופה.

אבל היי, יש אלדו - מקגרגור בקרוב

בכוונה נתתי שם כללי,אני חושב שכל המשפחה הם לוחמים מעולים.

אבל בשבילך,נניח מול רויס גרייסי...

כל המשפחה לא הייתה מקבלת ממני תיאור דומה לכך,ספציפית רויס שהוא בין הגרועים באחים ומתנהג ככה.
מישהו שהיה מעניין לראות היה ריקסון נגד פדור,היחיד במשפחה שעוד היה טוב בסטרייקינג ובBJJ היה אגדה.

שמעתי שUFC רוצים שהקרב יהיה מול פראנק מיר. מקווה שזה לא יקרה בסוף וימצאו מישהו יותר ראוי מאשר הטרח הזקן הזה שלא מוכן לפרוש.
צריך לשים אותו מול אנדרסון סילבה וזה יהיה המאץ' הכי טוב אי פעם בMMA.

פדור גם לא צריך לחזור,הוא עבר את שיאו וטוב מכך לא יצא.
לאנדרסון סילבה אין למה לחזור ובחרו בפרנק כי שניהם בקטגוריית משקל זהה עם עבר די ארוך.

• פותח/ת השרשור
פדור גם לא צריך לחזור,הוא עבר את שיאו וטוב מכך לא יצא.
לאנדרסון סילבה אין למה לחזור ובחרו בפרנק כי שניהם בקטגוריית משקל זהה עם עבר די ארוך.
נותנים לו יותר מדי קרדיט למישהו שהוא לוחם MMA גרוע, בחיאת הקרב האחרון מול אורלבוסקי היה פשוט מבזה למי ששילם עליו. האמריקאים האלה מעריצים מישהו רק כי יש לו פרצוף דומה לשלהם ו/או יודע רק לחמם את הקרבות. איך מקרגור Vs מנדס שבר צפיות בPPV אני לא מבין, פאקינג משחק גרוע יותר מהWWE.

אפשר להעלות את סילבה לlight-heavyweight ולערוך קרב מהסרטים, אבל מה אני מבין.. תמיד אפשר לראות איך כולם נופלים אחד אחד בקטגוריית של DC וWerdum ועדיין לשלם על PPV מול לוחמים בינוניים כמו Gustafsson.

נותנים לו יותר מדי קרדיט למישהו שהוא לוחם MMA גרוע, בחיאת הקרב האחרון מול אורלבוסקי היה פשוט מבזה למי ששילם עליו. האמריקאים האלה מעריצים מישהו רק כי יש לו פרצוף דומה לשלהם ו/או יודע רק לחמם את הקרבות. איך מקרגור Vs מנדס שבר צפיות בPPV אני לא מבין, פאקינג משחק גרוע יותר מהWWE.

אפשר להעלות את סילבה לlight-heavyweight ולערוך קרב מהסרטים, אבל מה אני מבין.. תמיד אפשר לראות איך כולם נופלים אחד אחד בקטגוריית של DC וWerdum ועדיין לשלם על PPV מול לוחמים בינוניים כמו Gustafsson.

לכתוב Gustafsson ולוחם בינוני באותו משפט לא מתחבר,אם ראית אותו אז היית מבין...
אי אפשר להעלות אותו סתם ככה לקטגוריה של 20 קילו מעליו(את אנדרסון),פדור עבר את שיאו כבר מזמן והוא לא אותו לוחם(למען הסר ספק זה לא רק הוא זה רוב האנשים שהיו בPRIDE).
מקגרגור הוא סטרייקר טוב עם ישות ציבורית מאוד משעשעת לצפייה ולכן הוא מאוד נצפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית