הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי HCG

• פותח/ת השרשור Destro
  • פורסם בתאריך

Destro

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום,
אני כרגע בסייקל טסט הראשון שלי והחלטתי להשתמש בHCG לאורך הסייקל, קניתי את הפרנגיל שכמו שאתם יודעים מגיע עם אמפולה של מים בקטריאלים, אבל אני רוצה למהול את ה5000iu שיספיק לי ליותר מזריקה אחת, נאמר לי שאפשר לבקש את המים בנפרד בסופר פארם, אבל הם לא מבינים על מה אני מדבר שם, מקריאה בפורומים הבנתי שאפשר להשתמש במים סטריליים עם 0.9 % סודיום כלוריד (תמיסת סלין) הבעייה שעל האריזה רשום שזה לא להזרקה, רציתי לדעת אם זה בטוח לשימוש, ובמידה וכן, מה הזמן שאפשר לשמר את המזרק כשהוא מעורבב גם במים שהגיעו עם הפרנגיל וגם עם הסלין, תודה.

• פותח/ת השרשור
כן קראתי כמה פעמים, ואני לא מוצא שם תשובה, בכל מקרה דיי ברור לי לגבי הHCG ואופן ההזרקה, אני פשוט מחפש שמדבר על המים האלה, אני רואה דעות שונות לגבי העניין.

שם רשום הכל בבירור אולי לא הבנת נכון
בכל מקרה צריך לערבב את הפרגניל עם יים סטריליים להזרקה (קונים בסופרפארם) ובנזיל אלכוהול ביחס של 0.9% לכלל התמיסה

אותה יכול גם לא להסתבך ולקנות מים בקטריוסטטים של hospira , תעשה גוגל, תשקיע כמה שקלים בלי להתקמצן ובלי להסתבך.
בהצלחה
שנה טובה .

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על העזרה וההיענות, דבר שני אני רוצה להיות יותר ברור, יש ברשותי 2 אמפולות שהיו בhcg, אחת אבקה של החומר והשנייה מים בקטטריוסטטים, העניין שמכל העניין יצא לי 1cc, ואני מעוניין לחלק את המנה, קניתי בסופרפארם מים סטרילים שאכן מכילים 0.9% סודיום כלוריד, אבל אין להם זכר לבנזיל אלכוהול, לכן רציתי לדעת אם אוסיף נגיד עוד 4cc מהמים האלה למזרק, ותתקבל תמיסה שתספיק לי ליותר זמן, נגיד 5cc של 1000iu ל1cc, ושניתן החזיק בקירור להגיד 5 שבועות.
סליחה על החפירה חחח ותודה

אותה יכול גם לא להסתבך ולקנות מים בקטריוסטטים של hospira , תעשה גוגל, תשקיע כמה שקלים בלי להתקמצן ובלי להסתבך.
בהצלחה
שנה טובה .
החברה שינתה את מדיניותה לפני מספר חודשים, ועד כמה שאני יודע הם לא עושים משלוחים אל מחוץ לארה"ב יותר
קודם כל תודה רבה על העזרה וההיענות, דבר שני אני רוצה להיות יותר ברור, יש ברשותי 2 אמפולות שהיו בhcg, אחת אבקה של החומר והשנייה מים בקטטריוסטטים, העניין שמכל העניין יצא לי 1cc, ואני מעוניין לחלק את המנה, קניתי בסופרפארם מים סטרילים שאכן מכילים 0.9% סודיום כלוריד, אבל אין להם זכר לבנזיל אלכוהול, לכן רציתי לדעת אם אוסיף נגיד עוד 4cc מהמים האלה למזרק, ותתקבל תמיסה שתספיק לי ליותר זמן, נגיד 5cc של 1000iu ל1cc, ושניתן החזיק בקירור להגיד 5 שבועות.
סליחה על החפירה חחח ותודה
המים המגיעים עם הפרגניל (האמפולה השניה) אלו לא מים בקטריוסטטיים
מים בקטריוסטיים אלו מים סטריליים להזרקה בתוספת בנזיל אלכוהול במינון של 0.9% לכלל התמיסה.
מה שאתה מתאר לא יעזור לך לשמור על התמיסה ל-5 שבועות.
אתה תוכל לשמור עליה (מבלי לשנות דבר במה שעשית) למשך 28 ימים, קרי 4 שבועות.
בפעם הבאה, תכין מראש מים בקטריוסטטים. בנזיל אלכוהול ניתן להזמין מ-EBAY בקלות. גם בארץ יש חנות בחולון של מוצרי תעשייה וטכסטיל שמוכרת בנזיל. אינני זוכר את שמה. אגב לחלק מהדילרים בארץ כנראה ויש, אולי תועל למצוא דרך אנשים אחרים.

• פותח/ת השרשור
28 יום זה מצויין לי כרגע 😃
תודה רבה על העזרה, שיהיה חג שמח ושנה טובה לכולכם
דניאל רק למען הסר ספק, התכוונת שזה בסדר גם להוסיף את המים שקניתי? כדי לדלל את המינון ולהרוויח עוד כמה טיפולים.

28 יום זה מצויין לי כרגע 😃
תודה רבה על העזרה, שיהיה חג שמח ושנה טובה לכולכם
דניאל רק למען הסר ספק, התכוונת שזה בסדר גם להוסיף את המים שקניתי? כדי לדלל את המינון ולהרוויח עוד כמה טיפולים.
אתה לא צריך להוסיף כדי לדלל. מה שעורבב (אבקה במים שמגיעים עם הפרגניל), נותן לך כ-5000iu חומר ב1ml תמיסה. כדי למשוך מינון של 500iu, שאב בעזרת מזרק אינסולין 0.1ml מהתמיסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית