הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברלין

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
האם מישהו נסע לאחרונה ויכול להמליץ על מקומות "שאסור לפספס"?אגב שמעתי על מחנה ריכוז ממש מחוץ לעיר שכדאי לבקר בו...
כמו כן,כמה הייתם ממליצים לקחת במזומן לזוג לביזבוזים?

• פותח/ת השרשור
עד פתח תקווה. זו העיר של המלך.
אני אישית ממליץ להביא הרבה כסף,יש פרימארק.
זול ברמות מדהימות

כמה כדאי להביא במזומן?
נהיה שם 4לילות +ארוחת בוקר.
מתכננים שופינג אוכל ואתרים-בקטנה..

בברלין יש אחלה מועדונים ואחלה ברים וביום יש גם הרבה מה לעשות , אבל מה הסגנון שלכם?

יותר אתרים,שופינג ומסעדות פחות דיסקוטקים ובארים
אתרים :

גן חיות- מדהים

אנדרת השואה ,שער ברנדבורג ורייכסטאג (צמודים זה לזה)

מוזאון היהודים (קח בחשבון שזה חצי יום)-גם ממליץ ללכת לשם

אני היתי במוזאון השעווה שם אם זה מעניין אותך..

תלך לגן הגדול ממש נחמד ללכת שם גם צמוד לרייכסטאג ושער ברנדבורג

אם מעניין אותך סיור בתוך בניין הרייכסטאג אתה צריך לשלוח להם מייל מראש , זה חינם ואתה מקבל אוזניות עם הסבר.

east side galery - מה שנשאר מחומת ברלין בערך 1.3 ק"מ של חומה מלאה בגרפיטי מקום ממש יפה וחובה לבקר בו

שופינג:

לך לאלכסנדרפלאץ אין אחד בברלין שלא מכיר את המקום אז אתה תסתדר להגיע לשם , יש שם חנות בשם primark זול בטירוף מלא ישראלים חוגגים שם ויש שם עוד חנויות ומסעדות באיזור.

יש רחוב שלם של חנויות ברח לי השם שלו אבל גם הוא מאוד מוכר..

לגבי מועדונים אם אתה מעוניין יש הרבה פשוט תשאל מקומיים לאן מומלץ לצאת או שתשחק קצת עם גוגל..

לגבי בארים יש בכל חור אני מאמין שתסתדר

אלו המקומות שאני הייתי עכשיו

• פותח/ת השרשור
אתרים :

גן חיות- מדהים

אנדרת השואה ,שער ברנדבורג ורייכסטאג (צמודים זה לזה)

מוזאון היהודים (קח בחשבון שזה חצי יום)-גם ממליץ ללכת לשם

אני היתי במוזאון השעווה שם אם זה מעניין אותך..

תלך לגן הגדול ממש נחמד ללכת שם גם צמוד לרייכסטאג ושער ברנדבורג

אם מעניין אותך סיור בתוך בניין הרייכסטאג אתה צריך לשלוח להם מייל מראש , זה חינם ואתה מקבל אוזניות עם הסבר.

east side galery - מה שנשאר מחומת ברלין בערך 1.3 ק"מ של חומה מלאה בגרפיטי מקום ממש יפה וחובה לבקר בו

שופינג:

לך לאלכסנדרפלאץ אין אחד בברלין שלא מכיר את המקום אז אתה תסתדר להגיע לשם , יש שם חנות בשם primark זול בטירוף מלא ישראלים חוגגים שם ויש שם עוד חנויות ומסעדות באיזור.

יש רחוב שלם של חנויות ברח לי השם שלו אבל גם הוא מאוד מוכר..

לגבי מועדונים אם אתה מעוניין יש הרבה פשוט תשאל מקומיים לאן מומלץ לצאת או שתשחק קצת עם גוגל..

לגבי בארים יש בכל חור אני מאמין שתסתדר

אלו המקומות שאני הייתי עכשיו

תודה.

לאלו שהיו פה גם בברלין וגם בפראג,לאן משני המקומות תמליצו? צריך בירה טובה,מקומות יפים ושיהיה מה לעשות.

לאלו שהיו פה גם בברלין וגם בפראג,לאן משני המקומות תמליצו? צריך בירה טובה,מקומות יפים ושיהיה מה לעשות.
פראג יותר זולה,השאלה מה אתה מחפש לעשות,בברלין המועדונים טובים יותר,בפראג אפשר לאכול ולשתות בכלום כסף
לפותח האשכול:באיזה תאריכים אתם נוסעים?

• פותח/ת השרשור
פראג יותר זולה,השאלה מה אתה מחפש לעשות,בברלין המועדונים טובים יותר,בפראג אפשר לאכול ולשתות בכלום כסף
לפותח האשכול:באיזה תאריכים אתם נוסעים?
יום א הקרוב,עדין מתלבטים איך לתכנן את הטיול.הבנתי שהעיר מאד גדולה ויש הרבה לראות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית