הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירח דבש במקסיקו

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
אני ואשתי סגרנו באופן דו ספונטני טיסה למקסיקו מה29.9 ועד ה15.10.
מישהו יכול להמליץ על יעדים או לכוון אותי למקומות מידע כלשהם?

לאן במקסיקו? פלאיה?

כמה דברים להזהיר כשאתם שם, הכבישים מאוד מוזרים, נגיד אם אתה בא מכיוון אחד בצומת ואתה פונה שמאלה אז במקום שהרמזור יהיה מולך הוא יהיה בכביש שאליו אתה רוצה לפנות ועוד המון נושאים כאלה.
השוטרים שם מושחטים רצח, ייקחו כל מה שתביא להם וישחררו אותך עם חיוך.
יש שם כמו גן חיות מים כזה שהוא ממש ממש יפה עם אריות ים וזה, שכחתי את השם שלו.
לא עפתי על הטיולים אל הפירמידה המוזרה הזאת וזה אבל אני גם לא הטיפוס של זה, חופים ממש יפים וממש כיף לשכור שם ג'ט סקי ולראות את הקרקעית במים הצלולים שלהם.

תהנו נשמות <3

יצא לי במסגרת קרוז לבלות יומיים בקוזומל,אי מקסיקני-נחשב מבין המקומות הכי יפים בעולם לצלילה-ובצדק. שמורות אלמוגים באמת יפהפיות,אנשים נחמדים,גם אוכל מיוחד-היה לנו ממש כיף

• פותח/ת השרשור
לאן במקסיקו? פלאיה?

כמה דברים להזהיר כשאתם שם, הכבישים מאוד מוזרים, נגיד אם אתה בא מכיוון אחד בצומת ואתה פונה שמאלה אז במקום שהרמזור יהיה מולך הוא יהיה בכביש שאליו אתה רוצה לפנות ועוד המון נושאים כאלה.
השוטרים שם מושחטים רצח, ייקחו כל מה שתביא להם וישחררו אותך עם חיוך.
יש שם כמו גן חיות מים כזה שהוא ממש ממש יפה עם אריות ים וזה, שכחתי את השם שלו.
לא עפתי על הטיולים אל הפירמידה המוזרה הזאת וזה אבל אני גם לא הטיפוס של זה, חופים ממש יפים וממש כיף לשכור שם ג'ט סקי ולראות את הקרקעית במים הצלולים שלהם.

תהנו נשמות <3

אני טס לקנקון, לא יודע מה זה פלאיה:lol:
רשמתי לעצמי את גן החיות, לגבי הקרקעית אני כבר סוגר יעדי צלילה כדי לחוות את הנושא קצת יותר מקרוב.
בנושא שוטרים ונהיגה - יהיה צורך להשכיר שם רכב בכלל?

יצא לי במסגרת קרוז לבלות יומיים בקוזומל,אי מקסיקני-נחשב מבין המקומות הכי יפים בעולם לצלילה-ובצדק. שמורות אלמוגים באמת יפהפיות,אנשים נחמדים,גם אוכל מיוחד-היה לנו ממש כיף
כבר המליצו לי על המקום, אבקר שם..

יש עוד תגובות? ציפיתי לקצת יותר היענות:rolleyes-71:

אני טס לקנקון, לא יודע מה זה פלאיה:lol:
רשמתי לעצמי את גן החיות, לגבי הקרקעית אני כבר סוגר יעדי צלילה כדי לחוות את הנושא קצת יותר מקרוב.
בנושא שוטרים ונהיגה - יהיה צורך להשכיר שם רכב בכלל?
אם אתה עושה טיול קרוונים בחופים אז כן חחחח
בעיקרון אחותי הייתה גרה ב פלאיה דל קרמן, אז כל מה שאני יודע זה ממנה.

מה הראש ? בטן גב/אטרקציות/מסיבות/קצת מהכל ?
במקסיקו יש הכל
אני אספר בהרחבה על היעדים שאני הייתי, זה טרי אז אני אחפור קצת 😃:

קנקון - מבחינתנו בעיקר יעד מעבר, היינו לילה אחד לפני הטיסה לקובה ולפני הטיסה חזרה לארץ לקחנו שם 2 לילות במלון דיי מפנק בשם krystal cancun - עלה לנו 100 דולר לזוג ללילה אבל באמת מלון ברמה גבוהה נמצא על החוף ומרחק יריקה מכל המועדונים הכי שווים (לכו ל-Coco Bongo, חובה! תקנו כרטיס ב-Oxxo יוצא הכי זול ואותו כרטיס שמוכרים, יש גם בפלאיה ששם לא היינו בקוקו בונגו, כולם חד משמעית אומרים שבקנקון יותר שווה)
סה"כ לפי מה שהבנו אין הרבה מה לעשות בקנקון, היא דיי יקרה
לא באמת היינו מספיק אבל אם הבנתי נכון, קנקון זה בטן גב, חיי לילה ושופינג

פלאיה דל כרמן - מקום שיש בו באמת הכל, ים ישראלים, פה אפשר לבחור או לשלב בין אטרקציות לחיי לילה, לקניות לסתם להסתובב.
פה עשינו כמה אטרקציות (אם אתם מגיעים לכו לבית חב"ד חפשו את "דויד אטרקציות") ביניהם אופנועי ים, פארקים כאלה עם מים ואומגות, טיול טרקטורונים בג'ונגל, טיול יום ללגונה באקלר - מדהים
בערב יצאנו לסתם ברים או מסיבות ושחזרנו מהאטרקציות היותר קצרות עשינו סיבוב מתנות בטיילת כולל סיבוב בH&M, American Eagle וכו', יש שם באמת הכל
שאנחנו היינו(יום לפני ראש השנה חזרנו לארץ) לא יודע אם שמעת עדיין הייתה בעיית אצות שיש בהרבה חופים במקסיקו, לא יודע מה המצב עכשיו
בכל מקרה בפלאיה כמו שהבנת אפשר למצוא מה לעשות

קוזומל - אי קטן שבגדול האטרקציות שלו(בכללי זה נכון למקסיקו) סביב מים, קורס צלילה(יש מדריכים בעברית אם באמת בא לכם)/סתם צלילת היכרות, סבב חופים(השכרנו רכב ומטיילים סביב האי, המלצות בבית חב"ד), flyboard - חובה, יש מצב שיש גם בפלאיה אנחנו עשינו בקוזומל היה מדהים
יש גם שחייה עם דולפין אני אישית לא עשיתי ועוד כל מיני אטרקציות בסגנון
אפשר להעביר פה בכיף 3-4 ימים וכמובן יותר אם עושים כוכב ראשון בצלילה שלבד תופס יומיים וחצי
אנחנו היינו 6 ימים כולל הקורס
צלילות או קורס הבנו שהכי שווה לעשות בקוזומל, מקום ממש יפה ולא יקר
חיי לילה אין כל כך

איסלה מוחרס - אי עם חופים ממש יפים, גם פה אפשר להשכיר רכב אנחנו ויתרנו היינו שם רק לילה אחד קצת בטן גב
יש שם שנורקלים, שחייה עם כריש-לוויתן וכל מיני כאלה אבל אנחנו באמת באנו לשם לקראת סוף הטיול לבטן גב אז זה מה שעשינו, מהמלון לחוף, לאכול, חזרה לחוף, למלון לישון, לקום מתי שרוצים ושוב לחוף עם מים צלולים(מלוחים..אבל שקופים)
גם פה דיי מת אחרי 10 בערב והגזמתי אפילו עם השעה

אגב לגבי הבעיית אצות - באיסלה כמעט ולא הורגש, בפלאיה שאני אומר שהורגש- שירדנו לחוף בשביל האופנועי ים עברנו..איך נתאר את זה, שטיח של אצות, לא ריגש אותי יותר מדי אבל סתם פחות כיף

אם אתה צריך המלצות ספציפיות למלונות או מקומות, באלך לראות תמונות מכל מקום תרגיש חופשי לשלוח הודעה
ומעבר לזה כמובן כנס לקבוצות בפייסבוק -
Aanmelden bij Facebook | Facebook

נערך לאחרונה:
אל תפספס את איסלה מוחרס ופלאיה, קנקון יחסית יקרה אבל אפשר לתת שם כמה ימים בהכל כלול באיזה מלון. (אואזיס מלון טוב)

אני עכשיו שם, בקרוב מגיע לחופים. אתן רשמים ברגע שיהיו.

בינתיים הייתי בחלק המערבי:
מקסיקו סיטי - תכלס חוץ מהפירמידות שהן יפות ומרשימות אין יותר מדי מה לעשות בעיר. יש מסעדות טובות ומועדונים טובים אבל לא יודע אם זה הכיוון שלכם כזוג.

וואחקה - העיר עצמה דיי מכוערת אבל הנוף משוגע (הרים מכל עבר). יש שם כמה דברים ששווה לראות, הכי מומלצים לדעתי זה המפלים המאובנים (והמעיינות) ומונטה אלבן. יש סיורים מודרכים לא רעים שעוברים בכל המקומות ולרוב נותנים מספיק זמן לכל דבר, אני אישית הייתי מעדיף עוד קצת זמן במעיינות של המפלים.

סאן קריסטובל - אני עכשיו שם. עיר מפוצצת בישראלים עם כמה אטרקציות ממש מגניבות, רובן מרוכזות ע"י קאסה דה יגיל (הוסטל של ישראלי, הכי פופולרי באזור לישראלים). יש סיור מפלים ממש נחמד, שיט בקניון שגם אחלה וגם טראק של יומיים שמארגנים דרך הקאסה שאמור להיות ממש טוב, אני אעדכן אחרי שאני אצא אליו.

• פותח/ת השרשור
מה הראש ? בטן גב/אטרקציות/מסיבות/קצת מהכל ?
במקסיקו יש הכל
אני אספר בהרחבה על היעדים שאני הייתי, זה טרי אז אני אחפור קצת 😃:

קנקון - מבחינתנו בעיקר יעד מעבר, היינו לילה אחד לפני הטיסה לקובה ולפני הטיסה חזרה לארץ לקחנו שם 2 לילות במלון דיי מפנק בשם krystal cancun - עלה לנו 100 דולר לזוג ללילה אבל באמת מלון ברמה גבוהה נמצא על החוף ומרחק יריקה מכל המועדונים הכי שווים (לכו ל-Coco Bongo, חובה! תקנו כרטיס ב-Oxxo יוצא הכי זול ואותו כרטיס שמוכרים, יש גם בפלאיה ששם לא היינו בקוקו בונגו, כולם חד משמעית אומרים שבקנקון יותר שווה)
סה"כ לפי מה שהבנו אין הרבה מה לעשות בקנקון, היא דיי יקרה
לא באמת היינו מספיק אבל אם הבנתי נכון, קנקון זה בטן גב, חיי לילה ושופינג

פלאיה דל כרמן - מקום שיש בו באמת הכל, ים ישראלים, פה אפשר לבחור או לשלב בין אטרקציות לחיי לילה, לקניות לסתם להסתובב.
פה עשינו כמה אטרקציות (אם אתם מגיעים לכו לבית חב"ד חפשו את "דויד אטרקציות") ביניהם אופנועי ים, פארקים כאלה עם מים ואומגות, טיול טרקטורונים בג'ונגל, טיול יום ללגונה באקלר - מדהים
בערב יצאנו לסתם ברים או מסיבות ושחזרנו מהאטרקציות היותר קצרות עשינו סיבוב מתנות בטיילת כולל סיבוב בH&M, American Eagle וכו', יש שם באמת הכל
שאנחנו היינו(יום לפני ראש השנה חזרנו לארץ) לא יודע אם שמעת עדיין הייתה בעיית אצות שיש בהרבה חופים במקסיקו, לא יודע מה המצב עכשיו
בכל מקרה בפלאיה כמו שהבנת אפשר למצוא מה לעשות

קוזומל - אי קטן שבגדול האטרקציות שלו(בכללי זה נכון למקסיקו) סביב מים, קורס צלילה(יש מדריכים בעברית אם באמת בא לכם)/סתם צלילת היכרות, סבב חופים(השכרנו רכב ומטיילים סביב האי, המלצות בבית חב"ד), flyboard - חובה, יש מצב שיש גם בפלאיה אנחנו עשינו בקוזומל היה מדהים
יש גם שחייה עם דולפין אני אישית לא עשיתי ועוד כל מיני אטרקציות בסגנון
אפשר להעביר פה בכיף 3-4 ימים וכמובן יותר אם עושים כוכב ראשון בצלילה שלבד תופס יומיים וחצי
אנחנו היינו 6 ימים כולל הקורס
צלילות או קורס הבנו שהכי שווה לעשות בקוזומל, מקום ממש יפה ולא יקר
חיי לילה אין כל כך

איסלה מוחרס - אי עם חופים ממש יפים, גם פה אפשר להשכיר רכב אנחנו ויתרנו היינו שם רק לילה אחד קצת בטן גב
יש שם שנורקלים, שחייה עם כריש-לוויתן וכל מיני כאלה אבל אנחנו באמת באנו לשם לקראת סוף הטיול לבטן גב אז זה מה שעשינו, מהמלון לחוף, לאכול, חזרה לחוף, למלון לישון, לקום מתי שרוצים ושוב לחוף עם מים צלולים(מלוחים..אבל שקופים)
גם פה דיי מת אחרי 10 בערב והגזמתי אפילו עם השעה

אגב לגבי הבעיית אצות - באיסלה כמעט ולא הורגש, בפלאיה שאני אומר שהורגש- שירדנו לחוף בשביל האופנועי ים עברנו..איך נתאר את זה, שטיח של אצות, לא ריגש אותי יותר מדי אבל סתם פחות כיף

אם אתה צריך המלצות ספציפיות למלונות או מקומות, באלך לראות תמונות מכל מקום תרגיש חופשי לשלוח הודעה
ומעבר לזה כמובן כנס לקבוצות בפייסבוק -
תודה רבה גבר! רשמתי לעצמי את כל מה שכתבת וגם נכנסתי לקבוצות בפייסבוק. אני נוחת בקנקון ב30.9 בשעה 19:00 בקנקון, ממריא חזרה לארץ ב14.10 ב20:20 בערב, ז"א סה"כ 14 לילות.
יש לך הצעה איך לסדר את הטיול? חיי לילה ומועדונים נורא שולי מבחינתנו, אולי כדי לשרוף זמן בערבים משעממים מדי. כרגע אשתי שוקלת לעבור קורס צלילה שם(לי כבר יש כוכב אחד) ואנחנו מתלבטים אם כדאי להשקיע בזה את הזמן או שמא יש דברים אחרים שעדיף לעשות, ולהשלים את הקורס כבר בארץ.

אל תפספס את איסלה מוחרס ופלאיה, קנקון יחסית יקרה אבל אפשר לתת שם כמה ימים בהכל כלול באיזה מלון. (אואזיס מלון טוב)
תודה. כבר שמעתי הרבה המלצות על אואזיס, כנראה שבאמת נבקר שם.

אני עכשיו שם, בקרוב מגיע לחופים. אתן רשמים ברגע שיהיו.

בינתיים הייתי בחלק המערבי:
מקסיקו סיטי - תכלס חוץ מהפירמידות שהן יפות ומרשימות אין יותר מדי מה לעשות בעיר. יש מסעדות טובות ומועדונים טובים אבל לא יודע אם זה הכיוון שלכם כזוג.

וואחקה - העיר עצמה דיי מכוערת אבל הנוף משוגע (הרים מכל עבר). יש שם כמה דברים ששווה לראות, הכי מומלצים לדעתי זה המפלים המאובנים (והמעיינות) ומונטה אלבן. יש סיורים מודרכים לא רעים שעוברים בכל המקומות ולרוב נותנים מספיק זמן לכל דבר, אני אישית הייתי מעדיף עוד קצת זמן במעיינות של המפלים.

סאן קריסטובל - אני עכשיו שם. עיר מפוצצת בישראלים עם כמה אטרקציות ממש מגניבות, רובן מרוכזות ע"י קאסה דה יגיל (הוסטל של ישראלי, הכי פופולרי באזור לישראלים). יש סיור מפלים ממש נחמד, שיט בקניון שגם אחלה וגם טראק של יומיים שמארגנים דרך הקאסה שאמור להיות ממש טוב, אני אעדכן אחרי שאני אצא אליו.
תודה, כיף לראות אותך כותב פוסט רציני מדי פעם..
בגלל שאני שם רק שבועיים, והסתכלתי במפה ואני רואה שמדובר במרחק די גדול מקנקון, כ-12 שעות נסיעה לכל כיוון. אם לוקחים בחשבון שאני שם רק לשבועיים, אתה חושב שזה זמן ששווה את ההשקעה?

מישהו שמע על הסונטות באזור קנקון? נראה כמו מקומות שחייב לבקר בהם, ושמעתי שאפשר להגיע ללא טיולים מאורגנים יקרים.

תודה רבה גבר! רשמתי לעצמי את כל מה שכתבת וגם נכנסתי לקבוצות בפייסבוק. אני נוחת בקנקון ב30.9 בשעה 19:00 בקנקון, ממריא חזרה לארץ ב14.10 ב20:20 בערב, ז"א סה"כ 14 לילות.
יש לך הצעה איך לסדר את הטיול? חיי לילה ומועדונים נורא שולי מבחינתנו, אולי כדי לשרוף זמן בערבים משעממים מדי. כרגע אשתי שוקלת לעבור קורס צלילה שם(לי כבר יש כוכב אחד) ואנחנו מתלבטים אם כדאי להשקיע בזה את הזמן או שמא יש דברים אחרים שעדיף לעשות, ולהשלים את הקורס כבר בארץ.

מישהו שמע על הסונטות באזור קנקון? נראה כמו מקומות שחייב לבקר בהם, ושמעתי שאפשר להגיע ללא טיולים מאורגנים יקרים.

בגדול אנחנו היינו גם כשבועיים במקסיקו ככה שהלו"זים יכולים להיות דומים
אנחנו מבחינת סדר עשינו - קוזומל-פלאיה-איסלה-קנקון
קוזומל ראשון כי רצינו לסגור את הקורס בחשיבה שאם נעשה עוד צלילות במקומות אחרים יהיה לנו את הכוכב ולא נצטרך צלילת היכרות
איסלה וקנקון השארנו לסוף כזה בטן גב להירגע מהטיול(עשינו טיול סה"כ של 40 יום במרכז אמריקה)
לגבי הקורס- קח בחשבון שבמצב כזה זה אומר שהיא עושה את הקורס ואתה צריך להעסיק את עצמך באטרקציות פחות שוות כי את השוות תרצו לעשות ביחד אני מניח, בקוזומל אין יותר מדי ככה שזה אופציה קצת בעייתית לדעתי
מקסימום תעשה איתה צלילת היכרות ואולי אתה תוכל לצלול פשוט בלי מדריך צמוד
זה לא אומר לוותר על קוזומל בכל מקרה כמובן, עדיין יש את הסבב חופים שממש כיף, ה-flyboard, שחייה עם דולפין, והוטל B שזה יום בטן גב כזה במלון עם בריכה שמתחברת לים
אופנועי ים זה אטרקציה שאפשר לעשות או בקוזומל או בפלאיה איפה שיוצא אם אתם רוצים

לגבי חיי לילה- יכול להעיד על עצמי שגם לא חובב גדול, בארץ למשל אני בחיים לא הולך למסיבות אבל הקוקו-בונגו באמת מקום מיוחד, זה מועדון שבין לבין יש לך כמו הופעות כאלה, יש כל מיני סצנות מסרטים פתאום bane עף לך מהתקרה ואחריו batman ומשחזרים סצנה מהסרט, ספיידרמן, tron וכו' ותוך כדי המוזיקה ממשיכה
יש הופעות של קליפים מוכרים שברקע במסך ענק מוקרן הקליפ ובפרונט יש רקדנים ורקדניות שמחופשים לאלה מהקליפ ומבצעים אותו
בקיצור חוויה שחבל לפספס
שוב - הקוקו בונגו בקנקון יותר שווה, לכו אליו

עוד אתר שימושי שנזכרתי בו:
דרום אמריקה | מרכז אמריקה | מדריך למטייל - גרינגו פורטל המטיילים
חפש מקום ספציפי ותמצא מקומות לינה מומלצים אטרקציות וכו'
ואם תרצה להוסיף אותי לראות תמונות או לשאול שאלות נוספות:
Liran Cohen | Facebook

תהנו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית