הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוטוקול חיטוב עם פסודואפדרין

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
קצת רקע
פסודואפדרין הוא ממריץ בדומה לאפדרין אבל יותר משמש לנשימה, נמצא בתכשירים כמו דקסמול צינון / נורופן צינון במינון 30mg (נמוך מאוד אבל מנסיון אישי יעיל לנשימה) החומר הנקי זול בטירוף אך דורש מרשם שגם ילד בן 14 יכול להוציא אם יודעים להוציא את המילים הנכונות 😃
(מי שראה שובר שורות זה החומר שהם הכינו ממנו מת' מהמתכון הראשון חח)
נכנס לרשימת החומרים האסורים בספורט בשנת 2004.

לא הולך להשתמש בזה למטרת חיטוב, יש לי סטוק ענק של קלן שכנראה ואעיף אותו (את הdnp כבר העפתי) כי אני מתכנן לשמוע לעצת אביעד ולחטב בלי כלום..

אבל בכל זאת מעניין אותי על פרוטוקול שימוש אם ידוע לכם או יכולים לברר (ידע תמיד טוב)

תודה 😃

@Fuck

נערך לאחרונה:
בזמנו חרשתי על זה את האינטרנט. אין שום מידע מגובה מחקרית, אבל הפרוטוקולים שקראתי המליצו על 240 מ"ג x שלוש פעמים ביום. לעומת זאת, משה פחות הסכים עם המלצות אלו. ירדתי מזה בסופו של דבר, התנסיתי עם אפדרין HCL, והנחתי שאם סולפט או פסאוידו חלשים ממנו, זה לא מעניין.

קצת רקע
פסודואפדרין הוא ממריץ בדומה לאפדרין אבל יותר משמש לנשימה, נמצא בתכשירים כמו דקסמול צינון / נורופן צינון במינון 30mg (נמוך מאוד אבל מנסיון אישי יעיל לנשימה) החומר הנקי זול בטירוף אך דורש מרשם שגם ילד בן 14 יכול להוציא אם יודעים להוציא את המילים הנכונות 😃
(מי שראה שובר שורות זה החומר שהם הכינו ממנו מת' מהמתכון הראשון חח)
נכנס לרשימת החומרים האסורים בספורט בשנת 2004.

לא הולך להשתמש בזה למטרת חיטוב, יש לי סטוק ענק של קלן שכנראה ואעיף אותו (את הdnp כבר העפתי) כי אני מתכנן לשמוע לעצת אביעד ולחטב בלי כלום..

אבל בכל זאת מעניין אותי על פרוטוקול שימוש אם ידוע לכם או יכולים לברר (ידע תמיד טוב)

תודה 😃

@Fuck
קיים רק "פרוטוקול ייבוש סמארק" באמצעות פסאודואפדרין...

מה אני קשור?
תמצא לך אירובי...

תרוץ אחרי שליחי פיצה, תחבר איזה שקית עם המבורגר לחכה ותניח במקדימה של האופניים שלך ותיסע, תמצא בחורה ותזיין אותה 24/7, תקפוץ ממסוק לאוקיינוס האטלנטי ותנסה לשרוד את כל הכרישים, אם אין תקציב אז תלך לחמת גדר לבריכת התנינים

• פותח/ת השרשור
הפרוקולים שקראתי המליצו על 240 מ"ג x שלוש פעמים ביום.
זה יוצא 720 מג ליום אתה בטוח? הייתי מהמר שזה כבר סכנת התמכרות..

בנורופן צינון ושפעת יש 30 מג
והרופא אמר לי 30 עד 60מג ליום

זה יוצא 720 מג ליום אתה בטוח? הייתי מהמר שזה כבר סכנת התמכרות..

בנורופן צינון ושפעת יש 30 מג
והרופא אמר לי 30 עד 60מג ליום
לצינון 30-60 מ"ג זה הגיוני. כדי להוציא מזה השפעות מעט קרובות לאפדרין HCL, כמובן שהמינון צריך להיות שונה.
אך שוב, לא הייתי ממליץ על זה לאף אחד. יש אלטרנטיבות טובות יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית