USB לטלויזיה

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
הטלויזיה אצלי בחדר נמצאת רחוק מהמחשב ואי אפשר להעביר כבל בינהם.
חשבתי להוריד סדרות לדיסק און קי ואז לחבר אותו לטלויזיה ( יש שם חיבור USB שמתאים). הטלויזיה קוראת את הדיסק און קי אבל שאני מעביר לUSB שום דבר לא פועל ואין לי אפשרות לבחור קובץ שאותו אני רואה להפעיל.

חשבתי שאולי הטלויזיה לא יכולה לקרוא את סוג הקובץ, זה הגיוני? מישהו יודע איך אפשר לגרום לזה לעבוד ?
סוג הקובץ של מה שאני רוצה להפעיל: RMP media file (.mkv) (.mkv

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
יש לך תיקיה משנית בתוך הUSB שכן מזוהה?

אם כן,
תפרמט אותו לFat32 קודם כל, לחלק מהטלוויזיות אין תמיכה בNTFS.
הטלויזיה לא מזהה כלום אם זה מה שאתה שואל

פשוט כשאני מעביר לMODE של ה USB מופיע מסך שחור ולא קורה כלום. ( אין אפשרות לבחור משהו, ושום דבר לא פועל)

• פותח/ת השרשור
תעשה פרמוט לדיסק וזה אמור לפתור את הבעיה
מנסה, תודה !!!
תעשה פרמוט לדיסק וזה אמור לפתור את הבעיה
ניסיתי, וזה אותו דבר.

אולי הבעיה היא אחרת.. אני אנסה לתאר יותר טוב:
כשה USB לא מחובר, אני לא יכול להעביר את הטלויזיה למצב USB. כשאני מכניס את הUSB יש לי אפשרות להחליף למצב USB וליד האפשרות "USB" כתוב "Cruzer blade" ( שזה נראלי השם של הדיסק), לכן אני בטוח שהטלויזיה קוראת את הUSB.
תיקון למה שכתבתי לפני כמה הודעות- כשאני מנסה להעביר לUSB, זה לא שזה מעביר והמסך נהיה שחור אלא בכלל לא מעביר. למרות שכביכול כן מופיע לי האפשרות להעביר ל USB.

תיקון למה שכתבתי לפני כמה הודעות- כשאני מנסה להעביר לUSB, זה לא שזה מעביר והמסך נהיה שחור אלא בכלל לא מעביר. למרות שכביכול כן מופיע לי האפשרות להעביר ל USB.
באיזה נפח הדיסק? יש לך USB אחר בבית שאתה יכול לנסות?

אתה יכול לרשום לי את הדגם של הטלוויזיה ואני אנסה לעשות חיפוש בגוגל אם אתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
באיזה נפח הדיסק? יש לך USB אחר בבית שאתה יכול לנסות?

אתה יכול לרשום לי את הדגם של הטלוויזיה ואני אנסה לעשות חיפוש בגוגל אם אתה רוצה.
הנפח- 8GB, יש מה לנסות לחבר את הטלפון לטלויזיה עם הכבל USB?
הדגם samsung ua32eh4003m

תודה רבה על העזרה

זה לא שזה מעביר והמסך נהיה שחור אלא בכלל לא מעביר
מה שאתה מתאר מאוד מוזר היות והטלוויזיה שלך היא בכלל מהסדרה החדשה וחיברת USB מהפשוטים ביותר.
נותר לי רק להציע לך:

א. לבדוק שאתה באמת באמת עובד לפי השלבים ויודע איך לעשות Switch:

ב. לעדכן Firmware לטלוויזיה במקרה והיה באג ספציצי בקשוחה:

ג. לנסות לחבר דיסק און קי אחר

אל תתאמץ יותר מדי אם אתה רוצה לראות סרט או סדרה עם כתוביות
בדרך כלל טלוויזיות לא יכולות לקרוא את כל הקידודים של הקבצים אז לפעמים היא לא תצליח לקרוא תסרט, לפעמים היא תקרא אבל לא יהיה קול, ולפעמים זה יעבוד אבל הכתוביות יהיו מבולגנות...
לפי דעתי אם המחשב באותו חדר תקנה כבר כבל hdmi או כבל מאריך אם זה לא מגיע ועדיף מebay
יחסוך לך הרבה כאב ראש ועצבים

• פותח/ת השרשור
מה שאתה מתאר מאוד מוזר היות והטלוויזיה שלך היא בכלל מהסדרה החדשה וחיברת USB מהפשוטים ביותר.
נותר לי רק להציע לך:

א. לבדוק שאתה באמת באמת עובד לפי השלבים ויודע איך לעשות Switch:

ב. לעדכן Firmware לטלוויזיה במקרה והיה באג ספציצי בקשוחה:

ג. לנסות לחבר דיסק און קי אחר

מסתבר שבכל המצבים מספיק רק "לעבור" למצב (נגיד לעבור לTV) אבל בUSB אתה צריך ללחוץ ה ENTER כדי שזה יכנס. ניסיתי את זה רק עם השלט של הטלויזיה ( לא של YES) שהיה בארון בכלל, וזה עבד. תודה על העזרה

גבר תעשה לעצמך טובה ותעביר כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה ככה בעצם יהיה לך 2 מסכים למחשב ותראה כל מה שאתה רוצה בנוחות ובמהירות ובאיכות מקסימלית, גם יוטיוב, פורנו, וכאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית