שאלה לפני ייעוץ אישי

• פותח/ת השרשור Liorbu
  • פורסם בתאריך

Liorbu

משתמש מתחיל
38
0
שלום, אני חדש בפורום ושוקל (לחיוב) לרכוש ייעוץ שלכם. לפני כן אשמח לדעת מספר דברים:

1. במידה ואני רוצה מעקב דרך האימייל שלי ולא דרך הפורום, האם זה ישפיע על תדירות השירות שלכם? (אולי יותר נוח לכם כשזה נעשה דרך הפורום..)

2. האם ישנה הנחה עבור משרתים ב"שירות לאומי"?

3. קראתי תחילה כי למי שמעוניין בלהעלות במסת שריר רצוי ביותר להתאמן בחדר כושר בתקופה זו. שאלתי היא, האם ישנם תרגילים מסוימים שאוכל לעשות בstreet workout שיכולים להיות אפקטיביים כמו חדר כושר או בקירוב?

4. שאלות אפשר באמת לשאול בכל זמן שארצה והתשובה בתוך פחות 24 שעות? זה תקף לשישי שבת או לא?

5. במקום אחד רשום 250 שקלים עלות ובמקום אחר רשום 200 (באתר שלכם כמובן). איזה מהם הוא הנכון?

שלום,

1. במידה ואני רוצה מעקב דרך האימייל שלי ולא דרך הפורום, האם זה ישפיע על תדירות השירות שלכם? (אולי יותר נוח לכם כשזה נעשה דרך הפורום..)
אפשר אבל המעקב בפורום יעיל יותר מאחר ויש לנו כלים "מאחורי הקלעים" לנהל עליך מעקב יעיל ולבצע שינויים בהתאם לעומת האימייל שאין לנו את הכלים שקיימים באתר.

לצערי אין הנחות כרגע בייעוץ אישי.

3. קראתי תחילה כי למי שמעוניין בלהעלות במסת שריר רצוי ביותר להתאמן בחדר כושר בתקופה זו. שאלתי היא, האם ישנם תרגילים מסוימים שאוכל לעשות בstreet workout שיכולים להיות אפקטיביים כמו חדר כושר או בקירוב?
אתה יכול להתקדם באימונים Street Workout בטווח המאוד קצר. הבעיה שהטווח הזה לא יספיק כדי להעלות אותך במסת שריר ויזואלית משמעותית פר טווח זמן ריאלי. במילים אחרות, ההתקדמות תהיה מאוד איטית כי קשה להגביר שם את ההתנגדות בתרגילים השונים מעבר למשקל הגוף.

4. שאלות אפשר באמת לשאול בכל זמן שארצה והתשובה בתוך פחות 24 שעות? זה תקף לשישי שבת או לא?
כן. אתה תקבל תשובה לכל שאלה עד 24 שעות מהרגע שכתבת את ההודעה.

5. במקום אחד רשום 250 שקלים עלות ובמקום אחר רשום 200 (באתר שלכם כמובן). איזה מהם הוא הנכון?
המחיר לחודש הראשון הוא 250 ש"ח וזה כולל מעקב לחודש. היכן ראית שכתוב 200 שקלים?

Back
למעלה תחתית