הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון wall plant plank

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי שמעתי שהתרגיל הזה ממש טוב וקשה לחיזוק שרירי הליבה והבטן,אבל זה לא מפעיל לחץ על החוליות בגב?
הנה סרטון שעושים בו את התרגיל בדקה 1
אשמח אם תגידו לי מה דעתכם והאם זה יכול לעשות לחץ על החוליות?לפצוע? או לפגוע בגדילה בגלל הלחץ על הגב.....(אני בן 14)?

אני לא רואה לחץ משמעותי על החוליות בתרגיל הזה, עמ"ש נשאר יחסית במנח נייטרלי, בדקה 1:45 למשל הגב נכנס מעט לקיפוזיס, אבל סך הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה לחץ משמעותי על החוליות בתרגיל הזה, עמ"ש נשאר יחסית במנח נייטרלי, בדקה 1:45 למשל הגב נכנס מעט לקיפוזיס, אבל סך הכל בסדר.
תודה
נב:יש לי שאלה שלא קשורה לזה,אם אני אתאמן כל יום על שריר אחר זה בסדר או שזה יותר מידי עומס על הגוף?וטוסטסטרון משפיע רק על שרירים או גם על גובה.... ?

תודה
נב:יש לי שאלה שלא קשורה לזה,אם אני אתאמן כל יום על שריר אחר זה בסדר או שזה יותר מידי עומס על הגוף?וטוסטסטרון משפיע רק על שרירים או גם על גובה.... ?
אם תאמן כל יום שריר אחר תסיים בערך אחרי שנה לאמן את כל הגוף, אם אני זוכר נכון יש בערך 300-350 שרירי שלד בגוף האדם.. כך שמה שנשאר לי זה לאחל לך בהצלחה.
סתם ועכשיו ברצינות, שיטת האימון הזו לא טובה לטעמי, ממליץ לך להתחיל להתרכז בתנועות הבסיס - סקוואט, דדליפט, פרס, בנצ, משיכות גבוהות, חתירות וכו'..

לגבי טסטוסטרון, הוא אכן בעל השפעה על הגדילה, אבל ההורמונים היותר דומיננטים הם הורמון הגדילה ופקטור דמוי אינוסולין 1, שתהליך ההפרשה שלהם מגיע מהמוח.

• פותח/ת השרשור
אם תאמן כל יום שריר אחר תסיים בערך אחרי שנה לאמן את כל הגוף, אם אני זוכר נכון יש בערך 300-350 שרירי שלד בגוף האדם.. כך שמה שנשאר לי זה לאחל לך בהצלחה.
סתם ועכשיו ברצינות, שיטת האימון הזו לא טובה לטעמי, ממליץ לך להתחיל להתרכז בתנועות הבסיס - סקוואט, דדליפט, פרס, בנצ, משיכות גבוהות, חתירות וכו'..

לגבי טסטוסטרון, הוא אכן בעל השפעה על הגדילה, אבל ההורמונים היותר דומיננטים הם הורמון הגדילה ופקטור דמוי אינוסולין 1, שתהליך ההפרשה שלהם מגיע מהמוח.
תודה,התכוונתי לעשות 4 אימונים בשבוע ab עוד שני אימוני סיבולת ועוד אימון אחד של fbw(שיעור שאני הולך אליו)
אז אם אני מתאמן כל יום זה יכול להשתמש בכל הטוסטסטרון לעלייה במסה... ולא לגדילה ולגובה?

אז אם אני מתאמן כל יום זה יכול להשתמש בכל הטוסטסטרון לעלייה במסה... ולא לגדילה ולגובה?
אין דבר כזה להשתמש בכל הטסטוסטרון.. הגוף מורכב יותר, כפי שידוע לי אין השפעה בין אימונים לבין גדילה לגובה..

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה להשתמש בכל הטסטוסטרון.. הגוף מורכב יותר, כפי שידוע לי אין השפעה בין אימונים לבין גדילה לגובה..
תודה,כי אני ממש דואג כי בחודשיים האחרונים אני העלתי את האימונים וגם את המשקלים ואני לא מרגיש שגבהתי

תודה,כי אני ממש דואג כי בחודשיים האחרונים אני העלתי את האימונים וגם את המשקלים ואני לא מרגיש שגבהתי
תסר דאגה מליבך, לגביהה רבה ההשפעה הגנטית, תקפיד בכל אופן על תזונה מספקת שמכילה את אבות המזון.

אני התחלתי להרים משקולות בגיל 14, לאחר מכן התחלתי להתאגרף ועשיתי 4 אימונים אינסנסיבים מאוד בשבוע, ועדיין המשכתי לטפס לגובה באותו הזמן

• פותח/ת השרשור
אני רוצה
תסר דאגה מליבך, לגביהה רבה ההשפעה הגנטית, תקפיד בכל אופן על תזונה מספקת שמכילה את אבות המזון.

אני התחלתי להרים משקולות בגיל 14, לאחר מכן התחלתי להתאגרף ועשיתי 4 אימונים אינסנסיבים מאוד בשבוע, ועדיין המשכתי לטפס לגובה באותו הזמן
לעשות 5 אימונים אינטנסיבים של כוח ופעמים אירובי בשבוע זה בסדר?
נב:כמה צמחת לגובה מגיל 14שהתחלת להתאמן במשקלים?
נב:מגיע לך מוניטין

אני רוצה

לעשות 5 אימונים אינטנסיבים של כוח ופעמים אירובי בשבוע זה בסדר?
נב:כמה צמחת לגובה מגיל 14שהתחלת להתאמן במשקלים?
נב:מגיע לך מוניטין
5 אימונים בשבוע זה יותר מידי, 4 זה מספיק להוסיף פעמיים אירובי זה בסדר גמור.

אני חושב שמגיל 14 עד 18 גבהתי בערך 10-15 ס"מ לאחר מכן כבר נעצרתי בגובה.
ותודה על המוניטין 😃

• פותח/ת השרשור
5 אימונים בשבוע זה יותר מידי, 4 זה מספיק להוסיף פעמיים אירובי זה בסדר גמור.

אני חושב שמגיל 14 עד 18 גבהתי בערך 10-15 ס"מ לאחר מכן כבר נעצרתי בגובה.
ותודה על המוניטין 😃
תודה,אז 4 אימוני כוח בשבוע ו-2 אימוני אירובי זה לא יותר מידי?

תודה,אז 4 אימוני כוח בשבוע ו-2 אימוני אירובי זה לא יותר מידי?
זה תלוי, בגיל, ברמת המתאמן, בעצימות ונפח האימון וכו'.. בכל אופן אם אתה רק עכשיו מתחיל להתאמן, רצוי להתחיל מתכניות בסיסיות 3 פעמים בשבוע, ומשם להתקדם

• פותח/ת השרשור
זה תלוי, בגיל, ברמת המתאמן, בעצימות ונפח האימון וכו'.. בכל אופן אם אתה רק עכשיו מתחיל להתאמן, רצוי להתחיל מתכניות בסיסיות 3 פעמים בשבוע, ומשם להתקדם
אני מתאמן כבר 8 חודשיים street workout ו-3 חודשיים במכון,אני מתאמן בינוני-מתקדם
אז 4 אימוני כוח בשבוע ו-2 אימוני אירובי בסדר?
ולעשות אירובי ביום שאני לא עושה כוח זה בסדר או שזה פוגע בהתאוששות של השרירים?

אני מתאמן כבר 8 חודשיים street workout ו-3 חודשיים במכון,אני מתאמן בינוני-מתקדם
אתה כנראה לא מודע למהי ההגדרה למתאמן מתחיל/בינוני/מתקדם/עלית.

מתאמן מתחיל הוא אחד שיכול לשפר ביצועיו מאימון לאימון.
מתאמן בינוני הוא אחד היכול לשפר ביצועיו משבוע/יים לשבוע/יים
מתאמן מתקדם זה אחד שיכול לשפר ביצועיו מחודש לחודש ואף יותר.

99.99% מהמתאמנים בחדרי הכושר הם מתאמנים מתחילים/בינוניים, גם כאלו שמתאמנים 5 שנים עדיין יכולים להיות מתחילים כי הם לא מתקדמים בצורה נכונה בעומסים ולא אוכלים/יושנים טוב מאילוצי החיים (עבודה/משפחה/לימודים וכו')

אם רק לפני 3 חודשים התחלת להתאמן בחדר כושר, אני ממליץ לך להתחיל מתכנית בסיסית שמשלבת את תרגילי הבסיס ולהתקדם בעומסים.

קרא על SS כאן

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא מודע למהי ההגדרה למתאמן מתחיל/בינוני/מתקדם/עלית.

מתאמן מתחיל הוא אחד שיכול לשפר ביצועיו מאימון לאימון.
מתאמן בינוני הוא אחד היכול לשפר ביצועיו משבוע/יים לשבוע/יים
מתאמן מתקדם זה אחד שיכול לשפר ביצועיו מחודש לחודש ואף יותר.

99.99% מהמתאמנים בחדרי הכושר הם מתאמנים מתחילים/בינוניים, גם כאלו שמתאמנים 5 שנים עדיין יכולים להיות מתחילים כי הם לא מתקדמים בצורה נכונה בעומסים ולא אוכלים/יושנים טוב מאילוצי החיים (עבודה/משפחה/לימודים וכו')

אם רק לפני 3 חודשים התחלת להתאמן בחדר כושר, אני ממליץ לך להתחיל מתכנית בסיסית שמשלבת את תרגילי הבסיס ולהתקדם בעומסים.

קרא על SS כאן
אוקיי תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית