הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

marcosos

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
איך הסייקל הבא:

Testosterone Enanathate 500mg ew
winstrol pills 50 mg
clen
liv 52
novaldex

נתונים:
1.81
84 ק"ג
14 אחוז שומן
סייקל שני אחרי כמה חודשים של סייקל מסה

ציינת את החומרים שאתה מתכוון לקחת בסייקל אך לא ציינת מידע לגבי אופן השימוש מלבד הטסט'...

בנוסף אתה צריך להשיג כוריגון ולשלב לפי אחד הפרוטוקולים לPCT או לקחת במינון נמוך 250iu x 2 בשבוע בימים שאתה מזריק את הטסט' למשך כל הסייקל..

אני נגד שימוש ב HCG במהלך הסייקל אין בזה טעם HTPA ישאר סגור גם ככה אז מה הטעם לקחת HCG ולעלות את רמות ה LH עם הגוף גם ככה לא ייצר טסט זאת הנחה מוטעית מיסודה.
לגבי הסייקל. לחיטוב אני תמיד מעדיף שימוש באסטר קצר שילוב של אסטרים קצר וארוך הוא רע כי תהיה בעהי לאחר מכן ב PCT מבחינת זמני התחלה. אז במקרה שלך פרופ ווניסטרול זה שילוב עדיף על אנטט.
עם יש לך כסף ואתה יכול להשיג מסטרון אז הייתי מחליף אותו במקום הווינסטרול

• פותח/ת השרשור
האמת שהיו לי תווצאות טובות עם האנטט,ווינסטרול כדורים מספיק 50MG ליום או להעלות את המינון בהדרגה?

לא צריך לעלות במינון. זה שהיה לך תוצאות טובות אני בטוח אבל זה לא אומר שלא יכולות להיות תוצאות יותר טובות:)

אני נגד שימוש ב HCG במהלך הסייקל אין בזה טעם HTPA ישאר סגור גם ככה אז מה הטעם לקחת HCG ולעלות את רמות ה LH עם הגוף גם ככה לא ייצר טסט זאת הנחה מוטעית מיסודה.
לגבי הסייקל. לחיטוב אני תמיד מעדיף שימוש באסטר קצר שילוב של אסטרים קצר וארוך הוא רע כי תהיה בעהי לאחר מכן ב PCT מבחינת זמני התחלה. אז במקרה שלך פרופ ווניסטרול זה שילוב עדיף על אנטט.
עם יש לך כסף ואתה יכול להשיג מסטרון אז הייתי מחליף אותו במקום הווינסטרול

זה שה HPTA ישאר סגור זה נכון, אבל העניין בלקיחת כוריגון במהלך הסייקל במינון נמוך היא בעיקר בשביל למנוע אטרופיה של האשכים, אם האשכים לא עברו אטרופיה אז בסוף הסייקל האפשרות שהם יחזרו לתפקד בצורה מיטבית מהר יותר היא הגיונית ונכונה..

לא שמעתי על אדם אחד שניסה כוריגון במהלך סייקל במינון נמוך ואמר שההתאוששות שלו הייתה פחות טובה מאשר כוריגון בסוף הסייקל, ההיפך הוא הנכון, מעבר לכך זו גם ההמלצה של האנדוקרינולוג אשר נשאל בנושא.

אני לא מסכים עם הטענה הזאת אם תקח HCG במהלך הסייקל יש סיכוי גדול יותר לאטרופיה של בלוטת היותרת
וחוץ מזה תאמין לי ש 1500-2000 יחידות HCG כל 4 ימים למשך 16 יום יתנו שוק חזק מאוד לאשכים ויאוששו אתם גם מסייקלים ארוכים מאוד זה בשילוב של כלומיד ונולבה אתה תאושש בלי כל בעיה אני מציע לעבור על המאמר של ה PCT בקילורגם אני מסביר את זה לפרטי פרטים שם

הדעה שלך לגבי HCG במינון 1500-2000 יחידות בסוף הסייקל היא נכונה יחד עם כלומיד ונולבה, אך לטענה שלך לגבי האטרופיה לבלוטת היותרת אין שום שחר... רופא אנדוקרינולוג אשר נשאל בנושא הזה ספציפית הבהיר בצורה חד משמעית שבמינונים של עד 500 יחידות אין שום סכנה לבלוטת היותרת מעבר לכך נזק יגרם רק במינונים גבוהים ולמשך תקופה ארוכה...

המאמר של ה PCT בקילוגרם לקוח מתוך הספר האחרון "Anabolics 2009" והוא חלקי, אני קראתי את כל הספר ואת החלק שבו מדברים על PCT ונכון שהPCT שמוצע שם הוא אולי היחידי אשר נבדק מחקרית ונמצא שהוא עובד, אך זה לא מצביע על כך שזהו הPCT המוצלח ביותר שקיים... אם תכנס לפורומים הכי נחשבים בחו"ל תמצא שאולי 99% מהאנשים שם בעד לקיחת כוריגון בזמן סייקל של מעל ל 8 שבועות (כל סייקל)... ותגלה שאתה די לבד במערכה עם הדעה שלך...

מעבר לזה אני באופן אישי מעדיף לקנות אמפולה אחת או שתיים של כוריגון ולהזריק בימים של הטסט' ולא למצוא את עצמי ממשיך להתעסק עם הזרקות לאחר שסיימתי את הסייקל.

נכון 500 יחידות HCG זה מינון נמוך שלדעתי לא משפיע כהוא זה על שמירת פעילות אשכית אני לא טעניתי שכל שימוש ב HCG במהלך הסייקל יביא לתופעה הזאת זה שמזיינים את השכל בפורומים בחול לא אומר שהם צודקים
אני בדיעה שאין צורך להשתמש ב HCG במהלך הסייקל 1500-2000 יחידות למשך שבועיים לאחר הסייקל בשילוב של serms הוא שילוב מספק ביותר ויביא להתאוששות מהירה לאחר הסייקל אבל איך אומרים זה עניין של גישה והעדפה אני יכול להגיד לך שאני בסייקל הקודם ביצעתי test taparing כ PCT וזה עבד בצודה נהדרת אני לא אומר שיש רק דרך אחת לבצע PCT אבל אני לא רואה יתרון בלקחת HCG במהלך הסייקל עם כל הכבוד זריקות של HCG זה שטויות זה שזה מפריע למהלך החיים אתה יודע

איך הסייקל הבא:

Testosterone Enanathate 500mg ew
winstrol pills 50 mg
clen
liv 52
novaldex

נתונים:
1.81
84 ק"ג
14 אחוז שומן
סייקל שני אחרי כמה חודשים של סייקל מסה

הייתי מעיף את האנטט.אין סיבה שב14 אחוז שומן אם אתה רוצה לחטב תשתמש בחומר כלכך אנדרוגני ותעלה הרבה מאוד נוזלים,הייתי ממליץ כזה דבר רק לאנשים על אחוז שומן גבוה מאוד 22 ומעלה כדי להמנע כמה שפחות מפירוק שריר.
הייתי מחליף את הטסט אנטט בסיפיונאט
ווינסטרול אני תמיד העדפתי זריקות
ואולי טיפה טרן אצטט.
איזה סייקל מסה עשיתה?כמה קילו עליתה?לפי הנתונים שלך זה ניראה שיש לך עוד הרבה עבודה.
במקומך הייתי ממשיך מסה נקיה יחסית.גם ככה הקיץ כבר ניגמר..ואתה לא על אחוז גבוה בכלל אז לדעתי אין בכלל מה לחשוב על חיטוב כרגע לפחות עד פסח הבא 😃

נערך לאחרונה:
* אין שום סיבה להעיף את הטסט אננתת, כל סייקל צריך חומר בסיס ואנדרוגני, אחרת התפקוד המיני יהיה גרוע ביותר.
אם אתה רוצה להימנע מנוזלים, אז במקום הטסט אננתת תיקח פרווירון.
* למה להחליף את הטסט אנתת בסיפיונט? מיותר.
* וינסטרול אין ספק שעדיף בזריקות, אבל לקחת זריקות כל יום זה משגע, אני התחרפנתי מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית