יצאתי פיתה...הם, זה למה נפתח כל הדיון על חומרים אנאבולים..
אני מניח שלא ראית את הסרטון וגם לא קראת את התגובות 🫤
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצאתי פיתה...הם, זה למה נפתח כל הדיון על חומרים אנאבולים..
אני מניח שלא ראית את הסרטון וגם לא קראת את התגובות 🫤
אתם סתם זורקים מספרים, איך אתה יודע שמתאמן novice עם טסטוסטרון גבוה לא יעלה נניח 12 קילו בתקופה הזו.סך הכל - 7 קילו למזריק ו-6 קילו לטבעי, וואו איזה הבדל עצום.
זו הסיבה העיקרית למה לקחת סטרואידים למתאמן מתחיל זה דבר מטומטם.
אם אתה חושב שתוך 3 חודשים מתאמן מתחיל עם טסטוסטרון כמה גבוה שתרצה יעלה 12 קילו שריר נקי תרשה לי לצחוק - 😆.אתם סתם זורקים מספרים, איך אתה יודע שמתאמן novice עם טסטוסטרון גבוה לא יעלה נניח 12 קילו בתקופה הזו
תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות.אבל סטרואידים תמיד עבדו ולכן לא רואה סיבה שמתאמן בינוני שרק עם 120 ק"ג סקוואט לא ישתמש וכנ"ל לאדם שרק התחיל להתאמן.
אתה ממש אבל ממש לא הבנת למה סטרואידים אנאבולים נועדו כשמם הם - אנאבולים. הם לא נועדו לזרז תהליכים למתאמן המתחיל, הם נועדו להגיע להישגים גבוהים יותר ממה שהפוטנציאל הגנטי מאפשר, ומי שרוצה לחלוק עלי בנושא הזה אני לא מוכן לדון בשטות הזוסטרואידים הם כלי יעיל לזירוז התהליכים (ההתאוששות).
מה הקשר לדיון? אם הייתי רוצה להשיג סטרואידים הייתי משיג אותם בשיחת טלפון פשוטה, זה לא העיניין..אגב, זה לא כזה מסובך להוציא מרשם לTRT אם אתה יכול להרשות לעצמך רופא פרטי.
קורה לטובים ביותר 😛יצאתי פיתה...
רב האנשים שאני מכיר לא מתעסקים עם חומרים בגלל החוקיות שבנושא או חוסר הבנה של סיכון/תועלת.מה הקשר לדיון? אם הייתי רוצה להשיג סטרואידים הייתי משיג אותם בשיחת טלפון פשוטה, זה לא העיניין..
אם אני לא מגיב זה אומר שאין לי מה לדון בנושא הזה, נושא שיחה מפגר שלא יביא תועלת לאף אחד בפורום. סטרואידים למתאמן מתחיל תמיד היה ותמיד יהיה המעשה המפגר ביותר שאפשר לעשות באימונים.יש לך הרבה עבודת מחקר, קדימה תביא לנו כמה ציטוטים מויקיפדיה שמוכיחים שסטרואידים לא יעילים למתאמן מתחיל.
אין לי כח להיכנס לויקיפדיה ולהסביר על התהליכים שסטוראידים עושים בשביל ויכוח מטופש.
אני רק אתייחס לנקודה הזאת:
רב האנשים שאני מכיר לא מתעסקים עם חומרים בגלל החוקיות שבנושא או חוסר הבנה של סיכון/תועלת.
אולי זה מוציא אותך חכם לנתח כל חצי משפט שלי, אבל אם היה אפשר לשפר את התוצאות בעשרות אחוזים ובסיכון נמוך (פיקוח של רופא) רב האנשים היו בוחרים בדרך הזאת.
איזה אדם לא רוצה להוציא מעצמו יותר אם הוא יכול?
או שאולי בעצם לדעתך סטרואידים לא עוזרים בכלל למתאמן מתחיל ואז מצטער חובת ההוכחה מוטלת עליך בנושא.
יש לך הרבה עבודת מחקר, קדימה תביא לנו כמה ציטוטים מויקיפדיה שמוכיחים שסטרואידים לא יעילים למתאמן מתחיל.
אמ..זה לא עניין של "לא יעיל", זה פשוט לא שווה מבחינת סיכון/תועלת.
מתאמן מתחיל יכול לצבור בממוצע בין 10-12 קג שריר בשנה הראשונה, איזו סיבה יש לו להזריק?
אמ..
אני חושב דווקא שזה נושא מעניין כי כל אחד תוהה לעצמו אם הוא יזריק מתישהו בחיים. אני אשאל מישהו שכן מבין ויכול להוכיח את מה שהוא אומר.
- להעלות 17 קילו בשנה
- לצמצם את יחס השומן ולשפר את הBody composition
- לרדת לאחוזי שומן נמוכים תוך שמירה ואף גדילה במסת שריר
@Tom
האם לדעתך זה "מפגר" להזריק כשרק אתה מתחיל להתאמן וצריך להצטלם בתוך חצי שנה? זה באמת לא יעיל?
אני מדבר רק על TRT ולא על איזה סייקל עם טרנבולון
טוב אני רואה שזה לא היה ברור.בוא נסתכל על הטווח הארוך אז מכיוון שהחלטתם לזרוק את זה לפה:סייקל ראשון שבו התוצאות הכי טובות,איזו סיבה יש לעשות את זה כשהגוף יביא תוצאות מצויינות בלעדיו?לא עדיף לשמור את זה למתי ש"תתקע"🫤?
פה הם לא עושים את זה בשביל הטווח הארוך,יש המון שחקנים שעושים את זה בשביל השינויים הקיצוניים לקראת כל תפקיד(כמו שהביאו דוגמאות בסרטון) בזמן קצר מאוד,בהתעלמות מחשיבה על ההמשך.
אמ..
אני חושב דווקא שזה נושא מעניין כי כל אחד תוהה לעצמו אם הוא יזריק מתישהו בחיים. אני אשאל מישהו שכן מבין ויכול להוכיח את מה שהוא אומר.
- להעלות 17 קילו בשנה
- לצמצם את יחס השומן ולשפר את הBody composition
- לרדת לאחוזי שומן נמוכים תוך שמירה ואף גדילה במסת שריר
@Tom
האם לדעתך זה "מפגר" להזריק כשרק אתה מתחיל להתאמן וצריך להצטלם בתוך חצי שנה? זה באמת לא יעיל?
אני מדבר רק על TRT ולא על איזה סייקל עם טרנבולון