הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מפורסמים שעשו שינויים לטובת המקצוע

דיברתי על המראה לא על המשקל. ואני לא כולכך בטוח שהם מרימים הרבה. אבל הם בטוח עובדים על הרבה חזרות.
הם מתאוששים פי כמה וכמה יותר מהר ממך.

שיט,מזל שאף אחד לא אמר לי על התאוששות כשהייתי טוחן פעם מלא חזרות,הייתי יכול בטעות לא להתאושש אז כשהייתי עושה בילדינג עד לפני 8 חודש .

תודה רבה, הרבה זמן חיפשתי סרטון שמראה את השינויים כי זה באמת נושא מעניין.
דבר שסקרן אותי, חלקם אפילו אמרו שהם מתאמנים פעמיים ביום בחדר כושר, איך זה בא לידי ביטוי ? עושים לצורך הדוגמא אימון A B באותו יום ? מחלקים את התכנית שלהם לבוקר וערב ? אשמח להסבר
let's just say that if u r natural, u cannot work out twice a day, u could possibly if u r working totally different body groups and u've been working out for a very very long time upping ur volume slowely so that ur body can handle it, but even then, it's highly unlikely u'll b able to work out twice a day, just like how u can't actually work out more than 2-3hours before u just overtrain and start going backwards.

and @Matty is joking, ofc there is logic to what they do, but it's not the same logic as a natural BB/PL/WL would use.
I would say it's apples vs oranges, but it's more like apples vs genetically modified oranges that can talk...

and just to point out how some transformations r impossible naturally... Rich Piana (soon to be Poor Piana), took an insane amount of steroids, ate all day long, slept 2-3hours at a time in order to be able to eat between sleep and worked his ass off and gained 48lbs (22kg) in 1 year (his first seriously competetive year). Some of the actors say they gained 20-30lbs of lean muscle mass in a couple of months... either Rich Piana is an incredibly shitty BB or the actors r on steroids.
שיט,מזל שאף אחד לא אמר לי על התאוששות כשהייתי טוחן פעם מלא חזרות,הייתי יכול בטעות לא להתאושש אז כשהייתי עושה בילדינג עד לפני 8 חודש .

U r a genetic freak tho 😛
brb forearms that even zeus would be jealous of.

כן ,אבל בכל מקרה ,overtraining זה לרוב משהו שאנשים לא מגיעים קרוב עליו אני חושב . זה כמו שהמון אנשים בחדר כשר פשוט טוחנים משקולות ורודות כי משקל כבד בשבילהם זה איזה מקום חשוך ומפחיד מעבר להרים שהם מפחדים להגיע עליו .ככה גם overtraining , זה מצב שרוב המתאמנים ,גם "הרצינים" מפחדים ממנו למרות שהם רחוקים ממנו שנות אור .
כמו שארנולד אמר פעם , "מזל שלא ידענו את כל הדברים שאנשים יודעים עכשיו , אחרת לא היינו מצליחים להתקדם " . אנשים עם מבחר מצומצם של סטרואידים היו מתאמנים 4 שעות ביום ,ואז עוד באים למנה שנייה בערב , ולא מתו (זה אני מדבר על תקופת הזהב הראשונה של בילדינג , בזמנו של ארנולד) .

בכל מקרה , סטייה מהנושא של האשכול , זהו 😃 .

תוכניות בילדינג. אין הרבה הגיון.
אני פשוט מת על הזלזול שלך..
מי אתה שתקבע במה יש הגיון ובמה אין הגיון? האנשים האלו מלווים בעשרות אנשי מקצוע שכנראה שנות הניסיון שלהם רבות יותר מהשנים שאתה חי, ואתה חושב שבגלל שקראת 3 מאמרים בקילוגרם אז אתה יכול למתוח ביקורת עליהם?!
ואז כמובן מגיע נושא החומרים..
תשמע, לא כולם בהוליווד משתמשים בחומרים וחלק גדול מהשחקנים פה בסרטון לא משתמשים!!
אתה דוגמא מושלמת למתאמנים הממורמרים בחדר הכושר, שכל אחד שהם נתקלים בו והוא מרים יותר מהם או מציג פיזיק טוב משלהם, ישר הם דוחים את ההצלחה שלו בטענה ש״הוא מוזרק״.
אני כבר תקופה קורא פה, ונתקל המון בתופעה הזאת וזה פשוט נמאס.
חג שמח לך

אני פשוט מת על הזלזול שלך..
מי אתה שתקבע במה יש הגיון ובמה אין הגיון? האנשים האלו מלווים בעשרות אנשי מקצוע שכנראה שנות הניסיון שלהם רבות יותר מהשנים שאתה חי, ואתה חושב שבגלל שקראת 3 מאמרים בקילוגרם אז אתה יכול למתוח ביקורת עליהם?!
ואז כמובן מגיע נושא החומרים..
תשמע, לא כולם בהוליווד משתמשים בחומרים וחלק גדול מהשחקנים פה בסרטון לא משתמשים!!
אתה דוגמא מושלמת למתאמנים הממורמרים בחדר הכושר, שכל אחד שהם נתקלים בו והוא מרים יותר מהם או מציג פיזיק טוב משלהם, ישר הם דוחים את ההצלחה שלו בטענה ש״הוא מוזרק״.
אני כבר תקופה קורא פה, ונתקל המון בתופעה הזאת וזה פשוט נמאס.
חג שמח לך
This is just stupid, for starters @Matty was kidding.
Simply because certain people have been doing something for long, does absolutely not mean that they know what they r doing, take people who are experts on alternative medicine for example, they have often been doing it for twice as long as I've lived, yet they know nothing about the real world.

That being said, yes, they probably know WAY more than what Matty knows himself about the subject.
BB is a thing and it uses a different kind of training method from PL/WL.

What u say about steroids is honestly incredibly naive. Lots of Hollywood transformations r possible naturally, but a lot r not. Even the ones that r possible without steroids, y bother? do u honestly believe that someone who has access to expertise (like u said urself) and money like a famous movie star wouldn't just take steroids under the supervision of a physician? y wouldn't they do that? It saves them a huge amount of time.
If u look like a superhero u r probably on steroids, hence, SUPERhero.

Lots of the actors show physiques that would take 5-6years for the average person to achieve, while they themselves have done it in a couple of months. I'm assuming u r smart enuff to know that there is no "secret" to BB success, the only "secret" would be steroids. Either they make the same amount of gains as anybody else who is training hard, eating clean and resting would, or they r on steroids.

Ur argument that we just shout "steroids" at anybody that look good or r strong (and u have no idea how strong or good we look) is much worse than what we "do". u r giving overly high expectations to people, that's much worse than giving them low expectations. One will quit cuz they come to the conclusion that they simply suck and r genetically inferior, while the other will learn to work hard and be happy with what comes after.

EDIT: also, u most likely totally underestimate the amount of people on steroids or what it looks like. Zyzz is a good example of ur average joe on steroids, not huge, but pretty big and ripped. Arnold isn't the average steroid user.
In the US about 2% of high skl students have or are taking steroids, I'm fairly certain that number increases during college and taking into consideration that the vast majority of steroid users r male, it wouldn't b far fetched to say that 5% of male college students in the US have taken or r on steroids. That's a pretty big number considering not every1 even goes to the gym.....(idk what the numbers r in Israel, but I can't imagine it's too far from that)

אני מניח שנעשה שימוש בTRT במינונים של אדם בסייקל ראשון ואולי גם שימוש בGH כדי לעבור את השינוי המהיר, ככה שאותם שחקנים עושים שימוש יחסית מתון בסטרואידים בדומה ללוחמי UFC שצריכים לעבור בדיקת חומרים.
קשה לי להאמין שהם מקבלים עזרה מאיזה meathead שעוזר להם לסייקל, יותר סביר שהפיקוח נעשה תחת רופא בכיר שעוזר להם קצת לעבור את האימונים המפרכים אבל לא מצייד אותם לרמה שיהיו דוגמני פיטנס.

בכל מקרה, לא כל שחקן חתיך בהולייווד נראה כל כך טוב על 10% שומן בגלל החומרים. אפילו שכן סביר שהם מקבלים יד בנושא, חלק פשוט נראים יותר טוב מהאדם הממוצע.
גם בתוך עשירית מאוכלסיית החדר כושר שכן סייקלו לפחות פעם בחיים שלהם יש כאלה שנראים ממש טוב ויש כאלה שלא, הסלבירטאים נמצאים במקום טוב אך עדיין זה לא שחסר כאלה שיביישו אותם בבילוי בים ושנמצאים על מינונים נמוכים יותר.
כנראה שיו ג'קמן הוא היחידי בסרטון שממש מאוהב בסטרואידים, זה ממש לא נראה לי שכל הוליווד היא כזאת.

בדיוק אתמול ראיתי את הסרטון הזה איזה צירוף מקרים.

מבחינת צבירת מסה אני חושב שטום הארדי עשה את השינוי הכי גדול - במיוחד בסרט של באטמן, הבנאדם היה עצום.

יו ג'קמן למרות הסטרואידים מבחינת חיטוב לטעמי עשה את השינוי הכי גדול והבנאדם כבר בן 46.

ומישו באמת מאמין שהדדליפט ההתחלתי של הנרי קאוויל היה 110KG ? לא נשמע לי הגיוני בכלל.

@Matty @bablaka אם אתם רוצים להתווכח מי יותר גבר תקבעו פגישה ותמדדו למי יש איבר יותר גדול, לא צריך את הדיבורים האלה בפורום.
מתי, יש לך מעל 8000 הודעות בתור מישהו מספיק פעיל הייתי מצפה לא לרדת לרמות האלה

@Matty @bablaka אם אתם רוצים להתווכח מי יותר גבר תקבעו פגישה ותמדדו למי יש איבר יותר גדול, לא צריך את הדיבורים האלה בפורום.
Between the two of them, idk, between the three of u... I think that was established now.
0aac65c8026d8d6a44c00098472342c301352bddcf07b2c053bf71fa71d0200e.jpg

/thread.

מודה באשמה, אם כי לא מוכן לקבל אנשים שיוצאים בהצהרות כלפי בלי טיפת ביסוס.

כריסטיאן בייל ממש מסור לעבודה, לרדת למצב של אנורקסיה בשביל סרט זה לא ברור מאליו בכלל.

😱
הבן אדם אדיר

בואו לא נשכח את האוסקרים, ידוע שבהוליווד מאוד מעריכים שחקנים שלוקחים את הגוף שלהם לקיצוניות.

ואני בספק גדול הם החבר'ה האלה עושים את השינויים הקיצוניים האלה באופן טבעי, הגוף שלהם הוא כלי העבודה שלהם ועם הכסף שיש בתחום קל להניח שהם עובדים עם הטובים ביותר.

Back
למעלה תחתית