הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ MVP

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
מישהו מכיר
לא מכיר באופן אישי, אבל יש מישהו שטוען שהאבקה הזאת עלתה לו בהשתתפות באולימפיאדה בגלל שהיא הכילה סטרואידים. שים לב לאותו ספורטאי, וגם המאמן שלו ששותף בתביעה, כבר הסתבכו בעבר עם תוספים לא חוקיים, ונשללה מהם מדליית זהב מאולימפיאדת אתונה על רקע זה, כך שקשה להעניק יותר מדי משקל לתביעה שלהם, אבל זה לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר באופן אישי, אבל יש מישהו שטוען שהאבקה הזאת עלתה לו בהשתתפות באולימפיאדה בגלל שהיא הכילה סטרואידים. שים לב לאותו ספורטאי, וגם המאמן שלו ששותף בתביעה, כבר הסתבכו בעבר עם תוספים לא חוקיים, ונשללה מהם מדליית זהב מאולימפיאדת אתונה על רקע זה, כך שקשה להעניק יותר מדי משקל לתביעה שלהם, אבל זה לשיקולך.
מעניין, תוכל לתת קישור או משהו?

• פותח/ת השרשור
הכתב הכחול עם קו-תחתון בהודעה הקודמת שלי הוא קישור, כמו המילה "קישור" בהודעה הזאת שמובילה להודעה הקודמת. לחץ עליו עם העכבר.
אני יכול להשבע שבהודעה המקורית שקראתי לא היה כתב כחול (כשציטטתי אותך משום מה היה, אבל לא בהודעה). אני מאשים את הגלקסי שלי, חגגתי לו השנה שישה אביבים.

אני יכול להשבע שבהודעה המקורית שקראתי לא היה כתב כחול
אם קראת אותה מיד כששלחתי, אכן לא היה לינק. הוספתי אותו בעריכה אחרי דקה, ובאמת בציטוט שלך הוא כבר הופיע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית