עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היית בבורגרמייסטר?The bird, ברלין
מחרתיים אני בברלין אז הייתי שמח לשמוע על המלצות ועוד מקומות עם אוכל ברמה אם יש לך.ברור, הייתי בערך במסע אחר ההמבורגרים הטובים בברלין, או לפחות מה שהספקתי בחמישה ימים ;-)
The bird לוקח, אם כי אין ספק שלא מעט מקומות יכולים ללמוד מהפשטות והטעם של הבורגרמייסטר...
אין בכלל ספק אם אתה אוהב המבורגר אמיתי ואתה לא שומר כשרות, אמנם זה בחור אבל זה כלכך שווה את הנסיעה הזאת זה נקרא יומנגס, זה בצומת רופין באיזה חור אבל זה ההמבורגר הכי טעים ומיוחד שאכלתי בחיים שלי
😕חו"ל
אני בספק אם זה הטוב בעולם,הבנתי מהרבה אנשים שהציפייה מעפילה על המציאותאין בכלל ספק אם אתה אוהב המבורגר אמיתי ואתה לא שומר כשרות, אמנם זה בחור אבל זה כלכך שווה את הנסיעה הזאת זה נקרא יומנגס, זה בצומת רופין באיזה חור אבל זה ההמבורגר הכי טעים ומיוחד שאכלתי בחיים שלי
תלך לשם ואחר כך תוכל להגיב ברצינות
לא אמרתי הטוב בעולם, אמרתי התכוונתי לטוב בארץאני בספק אם זה הטוב בעולם,הבנתי מהרבה אנשים שהציפייה מעפילה על המציאות
אבל הוא שאל בחו"ל אז מה זה פאקינג רלוונטי???לא אמרתי הטוב בעולם, אמרתי התכוונתי לטוב בארץ
כולה חוויתי את דעתי והוא אמר שלא מזמן היה שרשור על ההמבורגר הכי טוב בארץ לא מבין מה העצביםאבל הוא שאל בחו"ל אז מה זה פאקינג רלוונטי???
אז היה שרשור לא מזמן על ההמבורגר הטוב בארץ,אבל מה עם חו"ל?
זרקו שמות והמלצות להמבורגר מעולה מהעולם.
אני חושב שאם היה על זה דיון שלם לציין מה דעתך באשכול זה לא הכרחית.כולה חוויתי את דעתי
כולה חוויתי את דעתי והוא אמר שלא מזמן היה שרשור על ההמבורגר הכי טוב בארץ לא מבין מה העצבים
עריכה: ממליץ לך לראות את הפורום הזה שרק עכשיו ראיתי אותו ההמבורגר הכי טוב
בדיוק באתי להמליץ על המסעדה הזאת! ההמבורגר הכי טוב שאכלתי.The bird
הייתי שלשום. בדיעבד לא הייתי מגיע אלמלא הייתי באיזור מאוארפארק. המבורגר טוב אבל אכלתי טובים יותר (גם בארץ). בלי קשר לטעם, לשבת בגרמניה וכשמימיני ומשמאלי בבר מדברים עברית, די מוריד מהחוויה.The bird, ברלין
ביום שישי יש לך החל מהצהריים שוק אוכל בארקונפלאץ בצפון שכונת מיטה. השוק מתמלא באיזור 15:00/16:00 במקומיים בלבד שבאים לאכול טוב ולהנות עם הילדים שיוצאים לחופשת סופ"ש.מחרתיים אני בברלין אז הייתי שמח לשמוע על המלצות ועוד מקומות עם אוכל ברמה אם יש לך.