הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההמבורגר הטוב בעולם

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
אז היה שרשור לא מזמן על ההמבורגר הטוב בארץ,אבל מה עם חו"ל?
זרקו שמות והמלצות להמבורגר מעולה מהעולם.

ברור, הייתי בערך במסע אחר ההמבורגרים הטובים בברלין, או לפחות מה שהספקתי בחמישה ימים ;-)
The bird לוקח, אם כי אין ספק שלא מעט מקומות יכולים ללמוד מהפשטות והטעם של הבורגרמייסטר...

• פותח/ת השרשור
ברור, הייתי בערך במסע אחר ההמבורגרים הטובים בברלין, או לפחות מה שהספקתי בחמישה ימים ;-)
The bird לוקח, אם כי אין ספק שלא מעט מקומות יכולים ללמוד מהפשטות והטעם של הבורגרמייסטר...
מחרתיים אני בברלין אז הייתי שמח לשמוע על המלצות ועוד מקומות עם אוכל ברמה אם יש לך.

אמ... ברור!

Dolores - מסעדה מקסיקנית זולה ומעולה באזור של אלכסנדרפלאץ, לא לוותר על הבוריטו עם ה"חזיר השובב" (ובמידה ואין בעיה של כשרות, שאני מניח שאין...)

The Bird

Burgermeister

שוק אוכל כל יום חמישי, כתובת: Eisenbahnstraße 42 - מומלץ מאוד מאוד מאוד

לא הספקנו להיות אבל מקום עם קונפסט אדיר (ברזי בירה במרכז כל שולחן, אתה מוזג לעצמך וזה סופר לך כמה מ"ל שתית וכמה אתה צריך לשלם) והמבורגרים טובים - The Pub, באזור של אלכסנדרפלאץ

Piris Chicken - גם כאן לא הספקנו להיות, אבל אמור להיות שם בורגר עוף מעולה

Berlin Burger International (BBI - שווה לקפוץ אם אתם באזור, המבורגרים מיוחדים ללא ספק. מפוצצים מידיי לטעמי וקצת קשה לתפוס אבל כמות האנשים שמחכים לא טועה. לא לוותר על הצ'יפס בטטה עם צ'דר מעל!!!!!!

הקומה האחרונה בKeDeWe, במידה ואתם בעניין של אוכל דליקטס.
לא זול, אבל שווה. אם אתם בעניין של אויסטרים - יש שם אחלה בר אויסטרים!

זה מה שאני זוכר כרגע, אוסיף במידה ואזכר בעוד משהו...
מוזמן לשלוח בפרטי לגבי שאלות על ברלין וכו' 😃

• פותח/ת השרשור
הייתי שם כמה ימים בשנה שעברה(טיול באירופה) ומאוד אהבתי את העיר אז אני חוזר,הבנתי שרוב האוכל הטוב נמצא בMITTE,המסיבות בKREUZBERG.
חיפשתי גם מקומות מעניינים בערוץ היוטיוב של מאנצ'יס.
הfood court זה רק בחמישי?(אני מגיע בחמישי אז אני מניח שניסע לשם ישר)

אין בכלל ספק אם אתה אוהב המבורגר אמיתי ואתה לא שומר כשרות, אמנם זה בחור אבל זה כלכך שווה את הנסיעה הזאת זה נקרא יומנגס, זה בצומת רופין באיזה חור אבל זה ההמבורגר הכי טעים ומיוחד שאכלתי בחיים שלי

• פותח/ת השרשור
אין בכלל ספק אם אתה אוהב המבורגר אמיתי ואתה לא שומר כשרות, אמנם זה בחור אבל זה כלכך שווה את הנסיעה הזאת זה נקרא יומנגס, זה בצומת רופין באיזה חור אבל זה ההמבורגר הכי טעים ומיוחד שאכלתי בחיים שלי
אני בספק אם זה הטוב בעולם,הבנתי מהרבה אנשים שהציפייה מעפילה על המציאות

אבל הוא שאל בחו"ל אז מה זה פאקינג רלוונטי???
כולה חוויתי את דעתי והוא אמר שלא מזמן היה שרשור על ההמבורגר הכי טוב בארץ לא מבין מה העצבים
עריכה: ממליץ לך לראות את הפורום הזה שרק עכשיו ראיתי אותו ההמבורגר הכי טוב
אז היה שרשור לא מזמן על ההמבורגר הטוב בארץ,אבל מה עם חו"ל?
זרקו שמות והמלצות להמבורגר מעולה מהעולם.

כולה חוויתי את דעתי והוא אמר שלא מזמן היה שרשור על ההמבורגר הכי טוב בארץ לא מבין מה העצבים
עריכה: ממליץ לך לראות את הפורום הזה שרק עכשיו ראיתי אותו ההמבורגר הכי טוב

קצת סדר בבלאגן שבראש שלך: בעקבות ה"פורום" (=שרשור) שאליו הבאת עכשיו לינק, ה"פורום" הנוכחי נפתח והמטרה שלו היא המבורגר שלא מהארץ.

The bird, ברלין
הייתי שלשום. בדיעבד לא הייתי מגיע אלמלא הייתי באיזור מאוארפארק. המבורגר טוב אבל אכלתי טובים יותר (גם בארץ). בלי קשר לטעם, לשבת בגרמניה וכשמימיני ומשמאלי בבר מדברים עברית, די מוריד מהחוויה.
המחיר זהה להמבורגר בישראל, שזאת שחיטה בברלין, אגב.
לגבי המקום עצמו, הוא היה בתפוסה חלקית בשעת צהריים מאוחרת, למרות שהיו איזה 6 שולחנות שמורים וריקים לאורך השעה שהיינו שם (בראשון רק הבר פתוח למי שלא מזמין שולחן). לקח להזמנה של המבורגר וצ'ילי קון קרנה 40 דקות להגיע. שזה הסטנדרט שלהם מסתבר...

מחרתיים אני בברלין אז הייתי שמח לשמוע על המלצות ועוד מקומות עם אוכל ברמה אם יש לך.
ביום שישי יש לך החל מהצהריים שוק אוכל בארקונפלאץ בצפון שכונת מיטה. השוק מתמלא באיזור 15:00/16:00 במקומיים בלבד שבאים לאכול טוב ולהנות עם הילדים שיוצאים לחופשת סופ"ש.

אם אתה אוהב אוכל איטלקי, יש מסעדה בווסטאנד שנקראת פיקולו מונדו. שווה ביותר. יש להם מנה של טגליריני בפרמז'ן וכמהין טריות (שחורות או לבנות) שרק בשביל צורת ההכנה שלה מול עיני הסועד שווה להגיע .

ברוזנטלר פלאץ אכלנו בביסטרו קטן ומפתיע צהריים Masteca e Tasi, Berlin - Restaurant Reviews, Phone Number & Photos - TripAdvisor

---

לגבי ההמבורגר הטוב בעולם, הכי טוב שאכלתי היה היורו בורגר בבורגריה BURGR של גורדון רמזי בלאס וגאס. השילוב של רוטב על בסיס שמן כמהין עם גבינת עזים ועלי אורוגולה הקפיץ את הטעם של הבשר שממש נמס בפה עשרות מונים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית