הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הליגה הטובה בעולם חוזרת!!

לא משנה מה יהיה השנה, עם מה שקונטה בונה בצ׳לסי, צ׳לסי מעונה הבאה תשלוט בליגה

אם כן אז כל הכבוד לו, אף מאמן ב2 העשורים האחרונים לא "בנה" קבוצה חוץ מסימאונה.
חייב להודות שהאנגליות נראות מצוין באירופה בניגוד ל5 שנים האחרונות ובתור אוהד ריאל אני קצת מפחד

לא משנה מה יהיה השנה, עם מה שקונטה בונה בצ׳לסי, צ׳לסי מעונה הבאה תשלוט בליגה
שום קבוצה לא תשלוט בליגה הזאת בשנים הקרובות, ודווקא לא ציפיתי ממך שתגיד את זה אבל האהדה התגברה על ההיגיון
למה ? כי קבוצות הטופ 4 (לפחות) די שוות אחת לשנייה, והן מתחזקות מעונה לעונה. כרגע אני לא חושב שצ'לסי או סיטי כל כך טובות שיכולות להגיע לרמת שליטה בליגה כמו שהיה עם יונייטד אז עם פרגוסון שהם באמת די שלטו בליגה
כרגע לדעתי צ'לסי, סיטי ויונייטד שוות, ליברפול אם בשנה הבאה סופסוף תנחית בלם ברמה, ביחד עם קייטה שיגיע בהחלט יכולה להיות שווה לשלושת הקבוצות שהזכרתי

שום קבוצה לא תשלוט בליגה הזאת בשנים הקרובות, ודווקא לא ציפיתי ממך שתגיד את זה אבל האהדה התגברה על ההיגיון
למה ? כי קבוצות הטופ 4 (לפחות) די שוות אחת לשנייה, והן מתחזקות מעונה לעונה. כרגע אני לא חושב שצ'לסי או סיטי כל כך טובות שיכולות להגיע לרמת שליטה בליגה כמו שהיה עם יונייטד אז עם פרגוסון שהם באמת די שלטו בליגה
כרגע לדעתי צ'לסי, סיטי ויונייטד שוות, ליברפול אם בשנה הבאה סופסוף תנחית בלם ברמה, ביחד עם קייטה שיגיע בהחלט יכולה להיות שווה לשלושת הקבוצות שהזכרתי
כרגע ליברפול אשפה, צריך לעשות ניקיון ולעלות עם הנוער בהגנה כי שערוריה.

יונייטד הולכת לדרוס את הליגה השנה ומקווה מאד שתחלש שנה הבאה אחרת כולם בבעיה

תשים לב מה ׳1234׳ רשם, צ׳לסי (קונטה) היא הקבוצה היחידה שנראה כאילו היא בונה קבוצה ו׳דרך׳ לעתיד... ואם ככה נראית ההתחלה של הבניה הזאת אז בהמשך אני מאמין שלצ׳לסי יש את הפוטנציאל להיות קבוצת עלית באמת ברמה של ריאל וברצלונה שבטוח תתקשה תמיד בליגה נגד סיטי וכל השאר אבל עדיין תביא גביעים ואליפויות כמעט כל שנה ותגיע רחוק באלופות כל שנה.

לא כי אני אוהד אותם, כי אני יודע מה הם עשו עד עכשיו וזה לגמריי שונה מכל דבר שהם עשו עד עכשיו (ומכל קבוצה אחרת בליגה בשנים האחרונות)

צ'לסי הולכים לדבר חזק על האליפות ולרוץ חזק בליגת האלופות.
מוראטה הוא בדיוק מה שהם היו צריכים אחרי שקונטה נפנף את קוסטה הליצן(מבחינת התנהגות).
בכללי, מה שקונטה בונה בצ'לסי רק מוכיח(שוב) איזה מאמן מצוין הוא.

למעשה גם סיטי נראית טוב מאוד השנה. נראה שהקבוצה הצעירה שמה סוף סוף מחוברת.
השאלה מה יקרה באירופה וברגעי האמת בליגה. יש להם סגל חזק כבר כמה שנים אבל תמיד נכשלים ברגע האמת.
אני מקווה לראות את זה משתנה השנה.

גם יונייטד הקקות נראים טוב השנה. פוגבה, מרסיאל, לוקאקו וכל החברה.
ותוסיפו לזה את זלאטן שיחזור לכושר בקרוב ובהתחשב בעובדה שזו העונה השנייה של מוריניו..יהיה מעניין.
מקווה לראות מאבק מרתק על אליפות הפריימליג ושסוף סוף נציגה אנגלית תגיע רחוק בצ'מפיונס, אולי אפילו כזוכה.

לדעתי רק צ'לסי תחזיק מעמד ותהיה חזקה גם באירופה וגם תזכה באליפות.
יש לה שתי אחוריים מהטובים בעולם והגנה חזקה וזה מה שצריך בליגה האנגלית. לשאר יש הגנות מרגרינה האמנם סיטי ויוניטד לא סופגות אבל שחקנים כמו סטונס וההגנה של יוניטד ביילי ועוד כמה שחקנים אנונימים משו לא יחזיקו באירופה עד לשלבים האחרונים.

ויונייטד ממשיכה לדרוס.. 4-0 על קריסטל פלאס

בינתיים 0-0 בין סיטי לצ'לסי

מי ששכח, דה בריינה נזרק מצ'לסי וזו הייתה הנקמה המושלמת.

׳נזרק׳ פשוט לא היה לו מקום בתקופתו והוא עוד היה צעיר.
יש איזו תמונה של השחקנים שצלסי שיחררו בזמן האחרון והם יוצרים הרכב מטורף.
אבל זה כדורגל, הליגה עוד ארוכה.

אבל כל מי ששמח לאיד שיזכור לפעם הבאה
סיטי- ערבים
צ׳לסי - יהודים

׳נזרק׳ פשוט לא היה לו מקום בתקופתו והוא עוד היה צעיר.
יש איזו תמונה של השחקנים שצלסי שיחררו בזמן האחרון והם יוצרים הרכב מטורף.
אבל זה כדורגל, הליגה עוד ארוכה.

אבל כל מי ששמח לאיד שיזכור לפעם הבאה
סיטי- ערבים
צ׳לסי - יהודים
אותם יהודים ששרים שירים אנטישמיים נגד טוטנהאם - היהודים האמיתיים ?
רק אומר ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית