הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מישהו עשה פעם מנוי להולמס פלייס דרך סוכן?

tzvi5555

משתמש מתחיל
24
2
נק' מוניטין:
2
24
2
איכשהו באינטרנט הגעתי לאיזשהי חברה, הם טוענים שהם עובדים עם הולמס פלייס...
נותנים להם פרטים (שם וטלפון), הם מעבירים להולמס פלייס.. ואז נציג של הולמס פלייס יוצר קשר...
מגיעים למקום, עושים את המנוי ורק אחרי שעושים את המנוי מעבירים את הכסף.

הם מציעים מחירים זולים משמעותית ממחיר מנוי רגיל.

לכאורה זה נשמע בטוח כי רק אחרי שיש לי את המנוי ביד שאותו קיבלתי בסניף עצמו - רק אז אני מעביר את הכסף... מישהו התנסה בזה?

אני עשיתי.. יצא לי זול יותר בכמה מאות שקלים.

קודם אתה מקבל את המנוי, אחכ אתה משלם לסוכן.
לרוב מדובר בתשלום אחד....ואם תרצה תשלומים תצטרך לחלק את זה דרך חברת האשראי שלך.

עלה לי בסביבות ה 2100 לשנה (בקריות), ולמי שעשה דרך המקום עצמו הגיע גם למחירים של 2500-2600 בכיף

וואלה לא יקר.. זה בערך המחירים אצלנו, ואני מניח שהולמס פלייס ברמה הרבה יותר גבוהה.

אני מהמיושנים האלה שלא אוהבים להחליף מכון, 7 שנים רצוף כבר באותו מכון כושר

וואלה לא יקר.. זה בערך המחירים אצלנו, ואני מניח שהולמס פלייס ברמה הרבה יותר גבוהה.

אני מהמיושנים האלה שלא אוהבים להחליף מכון, 7 שנים רצוף כבר באותו מכון כושר
ברחתי משם אחרי שנה.
היה רק ראק אחד ו 2 ספסלי בנץ' ומיליון מכשירים והליכונים.
היו ימים שאם הראק היה תפוס וגם הספסלים, זה או לעבוד במכונות או ללכת הבייתה.

הגבול נמתח כשהיו בתור לראק 6 אנשים בערך, ובספסלים היו אנשים גם. 🫤

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי.. יצא לי זול יותר בכמה מאות שקלים.

קודם אתה מקבל את המנוי, אחכ אתה משלם לסוכן.
לרוב מדובר בתשלום אחד....ואם תרצה תשלומים תצטרך לחלק את זה דרך חברת האשראי שלך.

לפחות לפי איך שזה נראה מגיעים לסוכנים האלה בשושו.. בגלל זה הכל נראה קצת מוזר.

• פותח/ת השרשור
השאלה המתבקשת היא למה שמישהו שיודע איך ומתי להתאמן ירצה לעשות מנוי בהולמס פלייס(איפשהו בכדור הארץ)?

בדיוק מהסיבה הזאת... רוב האנשים שמתאמנים שם עושים "אימון בכאילו", כלומר הכלוב, הראק ושאר הדברים החשובים לרוב פנויים.

שנית, באיזור שלי זה או הולמס פלייס או מכון שכונתי... אין לי בעיה אמיתית להיות במכון שכונתי חוץ מהעובדה שהגודל שלו זה מטר על מטר ובשעות העומס אתה לא יכול לעשות הרחקת כתפיים בלי להוריד למישהו את הפנים.

• פותח/ת השרשור
זה אומר הכל למה המחיר ממש זול 😆
פה בעזריאלי ת"א , לא ינשמו עלייך פחות מ-350 לחודש ..

@מנחם בגין

אני מבטיח לך שאם תחדש את המנוי לקראת סוף דצמבר אתה תשיג מחיר טוב יותר.
במכירות תמיד המחיר יורד לקראת סוף רבעון.. ובמיוחד לקראת סוף שנה.
האנשי מכירות רוצים להגדיל את הכמות שהם מכרו כדי לעמוד ביעדים שנתיים.

זה ככה בכל תחום מכירות וזה לא פוסח על מכוני הכושר.

אני משלם 1800 ש"ח לשנה..

ברגיל זה עולה אצלנו בסביבות 2400 ש"ח לשנה ויש גם קומה שנייה של חוגים (TRX, bodypump, bodybalance, zumba' kickbox) שאתה יכול לעלות אליהם חופשי

עשיתי מנוי ברטר בהולמס פלייס לפני חמש שנים, הכל הלך כמו שצריך - באנו לשם, התאמנו וראינו שהכל טוב ואז בא בחור בטנדר טרנטע לעבודה שלי ונתתי לו 14 אלף שקל במזומן במעטפה (4 אנשים), קצת הזוי 😃

• פותח/ת השרשור
עשיתי מנוי ברטר בהולמס פלייס לפני חמש שנים, הכל הלך כמו שצריך - באנו לשם, התאמנו וראינו שהכל טוב ואז בא בחור בטנדר טרנטע לעבודה שלי ונתתי לו 14 אלף שקל במזומן במעטפה (4 אנשים), קצת הזוי 😃

זה בדיוק מה שאני לא מבין...
איך אני יודע שהבחור שמשלמים לו באמת העביר את הכסף להולמס פלייס ולא שאחרי שבועיים יבטלו לי את המנוי כי הם לא קיבלו את הכסף.

אם התשלום היה להולמס פלייס ואז הם היו משלמים לסוכן, הייתי מרגיש הרבה יותר בטוח.

זה בדיוק מה שאני לא מבין...
איך אני יודע שהבחור שמשלמים לו באמת העביר את הכסף להולמס פלייס ולא שאחרי שבועיים יבטלו לי את המנוי כי הם לא קיבלו את הכסף.

אם התשלום היה להולמס פלייס ואז הם היו משלמים לסוכן, הייתי מרגיש הרבה יותר בטוח.

ברור, אבל היתה לי כבר חוות דעת של מישהו שעשה דרכו כמה חודשים והכל היה בסדר, במקרה שלנו החסכון היה מספיק משמעותי בשביל לקחת את הסיכון (קצת יותר מ3000 ש"ח עבור ארבעה אנשים).

• פותח/ת השרשור
ברור, אבל היתה לי כבר חוות דעת של מישהו שעשה דרכו כמה חודשים והכל היה בסדר, במקרה שלנו החסכון היה מספיק משמעותי בשביל לקחת את הסיכון (קצת יותר מ3000 ש"ח עבור ארבעה אנשים).

אני מנסה להבין את ההיגיון של הולמס פלייס שהם נותנים לסוכן כאלה מחירים אטרקטיבים ועוד בטח גם עמלות.. ומנגד הם מציעים מחירים גבוהים ממש.
כנראה זו הדרך שלהם להתחמק ממבצעי מחיר מיוחד לחברים חדשים בלבד כי החוקיות של זה מוטלת בספק.

אני מנסה להבין את ההיגיון של הולמס פלייס שהם נותנים לסוכן כאלה מחירים אטרקטיבים ועוד בטח גם עמלות.. ומנגד הם מציעים מחירים גבוהים ממש.
כנראה זו הדרך שלהם להתחמק ממבצעי מחיר מיוחד לחברים חדשים בלבד כי החוקיות של זה מוטלת בספק.

נשמע מפוקפק מאוד, לא הייתי עושה את זה גם תמורת 500 ש״ח הנחה .
נשמע מוזר.. אבל אם זה עובד לאנשים - ברכה .
וד״א אם הם קנו 4 אנשים ב-14,000
זה אומר 3,500 כל אחד - לא זול..
זה מחיר הסטנדרט שאפשר להשיג בהומלס פלייס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית