FOAM ROLLER

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
הראשון יחזיק הכי הרבה זמן מבחינת הקשיחות והעוצמה שילחץ לך הספוג אחרי זמן מסויים מפסיק להיות משמעותי

יש לי ראמבל רורל, למרות זאת יוצא לי להתגלגל המון פעמים על צינור pvc ואני מתקשה להגיד שיש הבדל גדול.
לדעתי תקנה צינור ותשתמש בו.

יש לי ראמבל רולר שחור מאיביי,יצא בערך 170 ש''ח,עושה אחלה עבודה.

יש לי ראמבל רורל, למרות זאת יוצא לי להתגלגל המון פעמים על צינור pvc ואני מתקשה להגיד שיש הבדל גדול.

יש לי גם ראמבל רולר וגם צינור PVC ואני יותר ממליץ על הראמבל רולר!
הרבה יותר נוח וכיף לעבוד איתו , לא תופס המון מקום בתיק , אגרסיבי לא פחות מהPVC ...

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על הראמבל רולר הזה: Gym Exercise Fitness Floating Home Point EVA Yoga Foam Roller Physio Massage
יחזיק מעמד הרבה זמן?
הראשון יחזיק הכי הרבה זמן מבחינת הקשיחות והעוצמה שילחץ לך הספוג אחרי זמן מסויים מפסיק להיות משמעותי
מצטרף להמלצה, זה ההכי טוב שאני מכיר
גליל עיסוי (רולר) חלול - יוגה, פילאטיס ופיזיותרפיה
יצא לי להתגלגל על הפואם רולר הזה לא מעט, לא יכול להגיד מילה רעה אחת עליו, נשאר קשיח כל הזמן, ובקרוב אני קונה כזה גם לעצמי לבית.
יש לי גם ראמבל רולר וגם צינור PVC ואני יותר ממליץ על הראמבל רולר!
הרבה יותר נוח וכיף לעבוד איתו , לא תופס המון מקום בתיק , אגרסיבי לא פחות מהPVC ...
נראה לי אני קונה עכשיו את הראמבל רולר הזה Gym Exercise Fitness Floating Home Point EVA Yoga Foam Roller Physio Massage
אבל קודם אני רוצה מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב/אם הוא עמיד וכו'

מה אתם אומרים על הראמבל רולר הזה: Gym Exercise Fitness Floating Home Point EVA Yoga Foam Roller Physio Massage
יחזיק מעמד הרבה זמן?

נראה לי אני קונה עכשיו את הראמבל רולר הזה Gym Exercise Fitness Floating Home Point EVA Yoga Foam Roller Physio Massage
זה לא מדע טילים , אז אני רק יגיד שהוא נראה טוב , כמו שרוב הרולרים שהוצגו פה היו .. אין הרבה שוני , אישית הכי ממליץ על מה שהראתי בתגובה הקודמת שלי , אבל אם תקנה רולר אחר זה לא יהיה מה שימנע ממך GAINS 😋🍴✌️

יחזיק מעמד הרבה זמן?

חבל שאתה מחפש את הזול
תקנה את המקורי ותחסוך לעצמך זמן וכסף

• פותח/ת השרשור
חבל שאתה מחפש את הזול
תקנה את המקורי ותחסוך לעצמך זמן וכסף
אני לא מחפש את הזול.
אבל לא מצאתי משהו אחר באתרים כמו EBAY ALIEXPRESS פחות מ200 שקל שזה התקציב שלי.
אשמח שתביא לי קישור לראמבל רולר שאתה מכיר (עד 200 שקל)

זה משנה הקוטר של הצינור?

מחזיקה את עצמי
אגב אם יש פה אנשים שבקטע או שרבו עם האישה והם ישנים עכשיו על הרצפה. יש לי מזרון קטן .. הוא אולי עולה גרושים אבל אם יש פה מישהו שגר קרוב לאיירפורט או לנס ציונה אני אתן לו אותו בכיף.

קבצים מצורפים

• 20151010_112858.jpg
    20151010_112858.jpg
    KB 67.9 · צפיות: 176
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית