ייעוץ עלות סייקל

מצב
השרשור נעול

subzero1122

משתמש משקיע
2,421
7
נק' מוניטין:
9,634
2,421
7
מה המחיר הממוצע של החומרים לסייקל ראשון (כולל הpct כמובן) ולא מאנדרגראונד

תודה

• פותח/ת השרשור
עקרונית סייקל אני יודע ממזמן שאני הולך לעשות
עד שאני יחזור לעצמי יש קצת זמן, בגלל זה אני לא הולך להרביץ עכשיו (למרות שעונת הסייקלים נפתחה כבר חח)
אני רוצה בינתיים לדעת טווח מחירים כי זה משהו שאין לי שמץ

יש לי גישה מאוד ליברלית לעניין הזה, אני חושב שמי שמתייחס בביטול לכל דבר שהוא סך הכל מפחד ממנו, זה כמו המאמנים במכון שמתחננים מהמתאמנים לא לעשות סקוואטים ובעיקר דד ליפט, "בבקשה אל תגרמו לנו להראות אהבלים לידכם"

שאלתך כללית

השאלה שלך כללית מאוד אם תפרסם את החומרים שאתה מעוניין להשתמש נוכל להגיד לך פחות או יותר מה הטווח מחירים בגדול ומאוד בכללי החומרים האנבולים והבטוחים יותר לדוגמא anaver ‎‏ אוקסנדרולון עולים יותר האנדרוגנים פחות בכללי.

אני לא כ"כ בקיא במחירים בארץ, אבל ממה שאני יודע:

אמפולה טסטוסטרון אננתת 250 מ"ג/1מ"ל נעה בין 30-35 שקל.
דיאנאבול של בריטיש דיספנסרי 5מ"ג כדור - בין 2 ל 2.5 שקל.
כוריגון - HCG, אמפולה של 5000IU בערך 150 שקל.
נולבדקס 20 מ"ג, בין 3 ל 4 שקל לכדור.

עקרונית סייקל אני יודע ממזמן שאני הולך לעשות
עד שאני יחזור לעצמי יש קצת זמן, בגלל זה אני לא הולך להרביץ עכשיו (למרות שעונת הסייקלים נפתחה כבר חח)
אני רוצה בינתיים לדעת טווח מחירים כי זה משהו שאין לי שמץ

יש לי גישה מאוד ליברלית לעניין הזה, אני חושב שמי שמתייחס בביטול לכל דבר שהוא סך הכל מפחד ממנו, זה כמו המאמנים במכון שמתחננים מהמתאמנים לא לעשות סקוואטים ובעיקר דד ליפט, "בבקשה אל תגרמו לנו להראות אהבלים לידכם"

מסכים מאוד, אני גם חושב להתחיל סייקל בקרוב...
ותודה למשין הד על המידע

• פותח/ת השרשור

אתה בטוח שדיאנבול מומלץ לסייקל ראשון?
יעני זה מה שאתה ממליץ לקחת בתור סייקל ראשון אני מניח

בכל מקרה נשמע זול מאוד,אם ככה אז זה עניין של זמן עד שאני יחליט מתי להתחיל, נראה לי זה יקרה סתיו הבא

נערך לאחרונה:
רישוס - טסט' + דיבול זה סייקל ראשון קלאסי, זאת התשובה שקיבלתי מכל בנאדם מבין עניין ששאלתי אותו לגביי סייקל ראשון.

לפי המידע שנתת פה ולפי המידע בנעוץ על סייקל למתחילים, אני יכול להסיק שסייקל רק של טסט אננתת יכול לנוע בערך בין 300 ל-800 ש"ח? זה נשמע לי יחסית זול. נאמר לי שסייקל כזה יכול להגיע לאלפי שקלים אם משתמשים בחומרים איכותיים מבתי מרקחת ולא ממעבדות מחתרתיות. יש אמת בדבר?

לפי המידע שנתת פה ולפי המידע בנעוץ על סייקל למתחילים, אני יכול להסיק שסייקל רק של טסט אננתת יכול לנוע בערך בין 300 ל-800 ש"ח? זה נשמע לי יחסית זול. נאמר לי שסייקל כזה יכול להגיע לאלפי שקלים אם משתמשים בחומרים איכותיים מבתי מרקחת ולא ממעבדות מחתרתיות. יש אמת בדבר?

יותר לכיוון ה800 שרשמת ורחוק מאוד מה300
וחוץ מזה חומרים ל PCT לא עולים לך כסף? הגנה לכבד לא עולה?

גם הערכה של המחטים והמזרקים עולה כסף, אל תשכחו.

אני ממליץ ללכת רק על טסט בלבד בסייקל ראשון, אבל יש כאלו שאין להם סבלנות אז לוקחים גם דיאנאבול בסייקל.
לכן נתתי את המחירים.
סייקל טסט לבד יכול להגיע ל 1000 שקל, זה כולל את הטסט עצמו+כוריגון+נולבדקס(או גם כלומיד).
ישנה גם את עלות המזרקים+מחטים, בסופרפארם מזרק+מחט ירוקה עולה 1.07 בערך, ועוד מחט 23G הכחולה עוד 26 אגורות.
מזרקי אינסולין לכוריגון עולים 10 מזרקים ב 10.5 שקל.
אז העלות הכוללת בערך 1000 ש"ח פלוס מינוס, אם יש מקור יותר זול, אז העלות הרבה פחות.

אני ממליץ ללכת רק על טסט בלבד בסייקל ראשון, אבל יש כאלו שאין להם סבלנות אז לוקחים גם דיאנאבול בסייקל.
לכן נתתי את המחירים.
סייקל טסט לבד יכול להגיע ל 1000 שקל, זה כולל את הטסט עצמו+כוריגון+נולבדקס(או גם כלומיד).
ישנה גם את עלות המזרקים+מחטים, בסופרפארם מזרק+מחט ירוקה עולה 1.07 בערך, ועוד מחט 23G הכחולה עוד 26 אגורות.
מזרקי אינסולין לכוריגון עולים 10 מזרקים ב 10.5 שקל.
אז העלות הכוללת בערך 1000 ש"ח פלוס מינוס, אם יש מקור יותר זול, אז העלות הרבה פחות.

לכול מה שרשמת תוסיף דיבול ל4 שבועות ראשונים 30מלגרם כמה הסייקל יגיע? לסביב ה1300-1400~?

בואנה שניר שאני חושב על זה החברה היותר רציניים כמוך שעשו כבר כמה סייקלים טובים בחיים שלהם ונכנסים לסייקל של 4-5 חומרים שונים (שזה לא נדיר בכלל) בוא נגיד סוסטנון דקה טרן ובולדנון כאילו לסייקל שכזה בן אדם צריך 50~מזרקים לפחות ומחטים לשאיבה ומחטים להזרקה של 21 ו23 כאילו שאתה נכנס לסופר פארם(לא אתה אישית ) ורוצה כזאת כמות אתה לא צריך לתת קצת הסברים? כאילו המוכר לא מסתכל עלייך במבט 😳?

מזכיר לי נישכחות 😃

בתחיל הסייקל הנוכחי(לקראת סיום), באתי לסופרפארם באיזור שלי וביקשתי מזרקים ומחטים, המוכר התווכח איתי ולא רצה לתת לי עד שאתן לו סיבה למה לתת לי, אז אמרתי לו מה הבעיה? הוא אמר שללא שימוש רפואי עם מרשם הוא לא נותן.
הלכתי לסופרפארם בסניף אחר ולקחתי כמות של 30 מזרקים+מחטים ירוקים ועוד 30 מחטים כחולים(23G).

בפועל, אין שום חוק שאסור למכור מזרקים ומחטים ללא מרשם, אתה יכול למצוא אתרים באינטרנט בארץ שעושים משלוחים של ציוד רפואי ללא מרשם. שמה גם יש מזרקים ומחטים מכל הגדלים שצריך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית