ייעוץ עלות סייקל

מצב
השרשור נעול

subzero1122

משתמש משקיע
2,421
7
נק' מוניטין:
9,634
2,421
7
מה המחיר הממוצע של החומרים לסייקל ראשון (כולל הpct כמובן) ולא מאנדרגראונד

תודה

לא לכולם יש את הקומבינות האלו, חוצמזה גם ככה זה חוקי ואין שום איסור למכור מזרקים ומחטים. זה שיש רוקחים שחושבים את עצמם זה משהו אחר.

שניר יש אתר שעושה משלוחים למזרקים? אם אתה מביא אותו אתה ענק!!!

הנה:

http://www.y-y.co.il
הם חברה שמוכרת ציוד רפואי, אתה יכול להזמין מהם.

תחת: ציוד ומכשור מעבדתי -> כלי זכוכית/פלסטיק -> מזרקים מחטים ופקקים.

אתה רואה, זה חוקי בארץ, אין צורך בשום מרשם רפואי, המחירים שלהם בסדר גמור, אותו דבר כמו הסופרפארם.

• פותח/ת השרשור
אני יקפיץ רגע תאשכול הזה לשאלה

אני אמור לצפות לתופעות לוואי מסוימות בסייקל כזה או שהם באות רק בשימוש עם חומרים נוספים ויותר חזקים
אקנה, נשירה וג'ינו ממש לא בא לי למשל, לא שעל השאר בא לי...

כן מזרקים ומחטים זה לא בעיה להשיג הלוואי ואלו היו הדאגות שלנו

תכלס אתה צריך 126 כדורים של 10 מ"ג, תלוי ממי אתה משיג את הדיאנבול ושל איזה חברה.
אתה מתכוון לקחת רק דיאנבול?

תכלס אתה צריך 126 כדורים של 10 מ"ג, תלוי ממי אתה משיג את הדיאנבול ושל איזה חברה.
אתה מתכוון לקחת רק דיאנבול?
נראה לי שכן
למה אני קצר קצת בכסף כרגע ואני קצת פוחד להזריק לעצמי ואין מי שיעשה לי את זה
גם חבר שלי שלקח רק דיבול הניב מי זה אחלה של תוצאות

נערך לאחרונה:
שמע, אתה הולך לעשות טעות חמורה, אז מה אם חבר שלך עשה ככה, זה לא אומר שאתה גם צריך.
בוא נניח ואתה תיקח DBOL, כל המסה שתעלה - תרד לך, מה שישאר לך מהסייקל הזה במקרה הטוב, זה הכוח.
אני במקומך הייתי מחכה, מה הלחץ? אם אתה מפחד להזריק, אז תיקח אנדריול (זה טסטוסטרון בכדורים), אבל זה עולה הרבה מאוד כסף ופחות יעיל מטסט בזריקות.

כולם למדו בסופו של דבר איך להזריק, גם אני למדתי לבד. זה לא תורה מסיני.

זה כמו שיש את האימרה - אם כולם יקפצו מהגג, אז גם אתה?

שמע, אתה הולך לעשות טעות חמורה, אז מה אם חבר שלך עשה ככה, זה לא אומר שאתה גם צריך.
בוא נניח ואתה תיקח DBOL, כל המסה שתעלה - תרד לך, מה שישאר לך מהסייקל הזה במקרה הטוב, זה הכוח.
אני במקומך הייתי מחכה, מה הלחץ? אם אתה מפחד להזריק, אז תיקח אנדריול (זה טסטוסטרון בכדורים), אבל זה עולה הרבה מאוד כסף ופחות יעיל מטסט בזריקות.

כולם למדו בסופו של דבר איך להזריק, גם אני למדתי לבד. זה לא תורה מסיני.

זה כמו שיש את האימרה - אם כולם יקפצו מהגג, אז גם אתה?
נתתה לי פה נקודה למחשב..
אבל בכל מקרא יש איזשהוא סייקל אוראלי שאתה תומך בוא? או שכל העניין הזה הוא בזבוז זמן כסף ובריאות?

כן יש כזה סייקל, טסטוסטרון אוראלי (טסטוסטרון אנדקנואט - אנדריול/אנדרוקסון - שמות שונים), הבעיה היא שהוא יקר רצח, היעילות שלו נמוכה מאשר טסטוסטרון בזריקות.
ושילוב של אוראלי אחר כמו דיאנבול.
סייקל כזה יכול להגיע לך מעל 2500 שקל במקרה הטוב, בגלל האנדריול.
לכן אני במקומך כן הולך על טסטוסטרון בזריקות, אין מנוס.

רוב החומרים האוראליים לא מומלץ לעבור את ה-6 שבועות שימוש, גם דיבול ביניהם.
היתרונות היחידים של הכדורים הם שאין את הכאב באזור הזריקה וזמינות והנוחות שכל מה שצריך לשימוש זה כוס מים.

לא בדיוק, החומרים האוראלים רובם הם 17AA, אז לכן מומלץ להגביל אותם, אבל אנדריול אינו 17AA, כמו שפרימו בכדורים אינו 17AA, לכן אין הגבלה בלקחת אותם למשך תקופה ארוכה יותר.
פרימו בכדורים בכלל לא יעיל.

אמרתי רוב, לא דיברתי על אנדריול, שאר החומרים, רובם מכילים 17C (מה זה 17AA?)
יש עוד כמה סיבות למה כדאי להגביל דיאנבול ל6 שבועות ולא רק בגלל הכבד.

17-alpha-alkaloyds
זה מה שמוסיפים לסטרואיד כדי שישרוד בכבד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית