עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אורטופד?לאחד שרוצה להתמקצע בעניין האנטומיה ואיך שהגוף פועל, איך התזונה משפיעה על הגוף מה אפשר ללמוד? בחו"ל או בארץ..
אורטופד?
תזונאי?
כתבת שני תחומים שונים לגמרי
פיזיולוגיה?איך שהגוף פועל, זאת אומרת במאמץ בספורט.. ותזונאי בארץ הבנתי שזה לחכות שנתיים להכשרה אז חשבתי אולי עדיף כבר בחו"ל.
פיזיולוגיה?
אתה מאוד מבולבל
כתבת על 3 מקצועות שונים
בארץ האפשרות היחידה זה ללמוד חינוך גופני בגד על פיזיולוגיה (או שזה בתואר שני)
אין לך אפשרויות יותר מידי. תזונאי זה מקצוע עמוס, מפוצץ ופרוץ ולא שווה את ה4 שנים של לימודים כשיש לך מאמנים שמשווקים את עצמם כיועצי תזונה.
בחול אתה יכול ללמוד פזיולוגיה של המאמץ, אבל לא בטוח מה תעשה עם זה.
לאחד שרוצה להתמקצע בעניין האנטומיה ואיך שהגוף פועל, איך התזונה משפיעה על הגוף מה אפשר ללמוד? בחו"ל או בארץ..
כי זה מה שאני רואה את עצמי עוסק בעתיד כי זה משהו שאני מאוד מתחבר אליו
18בן כמה אתה?
אז אתה לפני גיוס? מה אתה הולך לעשות בצבא? רעיון טוב יהיה להתחיל עם קורס חובשים.
19* אני בצבא..
יקירי הוא מחפש במה לעסוק דרך הנושאיםאני לא יודע מה אתה עושה בצבא , אבל אם יש לך אפשרות לצאת לקורס חובשים , אז כאמור , זאת התחלה טובה.
מעבר לכך , אתה יכול ללמוד כל מה שאתה רוצה מהאינטרנט/ספרים ( אני יכול לתת לך המלצות ספציפיות לפי תחומים ) . ועד שתסיים צבא תחשוב במה אתה רוצה לעסוק כמקצוע ( ולא איזה נושאים מעניינים אותך ) .
יקירי הוא מחפש במה לעסוק דרך הנושאים
איך שהגוף פועל, זאת אומרת במאמץ בספורט.. ותזונאי בארץ הבנתי שזה לחכות שנתיים להכשרה אז חשבתי אולי עדיף כבר בחו"ל.
הערה: שנתיים זה המקסימוםלא מדוייק.
כל חצי שנה יש הגרלה מי ייצא לסטאז' בגלל חוסר המקומות לסטאז' בארץ.
אתה יכול לצאת מיד לאחר סיום התואר, אולי אחרי חצי שנה ואולי אחרי שלוש..
הערה: שנתיים זה המקסימום
בכל מקרה,
בדיון הזה כבר הרחיבו בנושא לימודי תזונה
לימודי תזונאי ועבודה בתחום