הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התמקצעות

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
לאחד שרוצה להתמקצע בעניין האנטומיה ואיך שהגוף פועל, איך התזונה משפיעה על הגוף מה אפשר ללמוד? בחו"ל או בארץ..

כי זה מה שאני רואה את עצמי עוסק בעתיד כי זה משהו שאני מאוד מתחבר אליו

איך שהגוף פועל, זאת אומרת במאמץ בספורט.. ותזונאי בארץ הבנתי שזה לחכות שנתיים להכשרה אז חשבתי אולי עדיף כבר בחו"ל.
פיזיולוגיה?
אתה מאוד מבולבל
כתבת על 3 מקצועות שונים

בארץ האפשרות היחידה זה ללמוד חינוך גופני בגד על פיזיולוגיה (או שזה בתואר שני)
אין לך אפשרויות יותר מידי. תזונאי זה מקצוע עמוס, מפוצץ ופרוץ ולא שווה את ה4 שנים של לימודים כשיש לך מאמנים שמשווקים את עצמם כיועצי תזונה.
בחול אתה יכול ללמוד פזיולוגיה של המאמץ, אבל לא בטוח מה תעשה עם זה.

• פותח/ת השרשור
בארץ האפשרות היחידה זה ללמוד חינוך גופני בגד על פיזיולוגיה (או שזה בתואר שני)
אין לך אפשרויות יותר מידי. תזונאי זה מקצוע עמוס, מפוצץ ופרוץ ולא שווה את ה4 שנים של לימודים כשיש לך מאמנים שמשווקים את עצמם כיועצי תזונה.
בחול אתה יכול ללמוד פזיולוגיה של המאמץ, אבל לא בטוח מה תעשה עם זה.

אז מה אני יכול לעשות?

לאחד שרוצה להתמקצע בעניין האנטומיה ואיך שהגוף פועל, איך התזונה משפיעה על הגוף מה אפשר ללמוד? בחו"ל או בארץ..

כי זה מה שאני רואה את עצמי עוסק בעתיד כי זה משהו שאני מאוד מתחבר אליו

בן כמה אתה?

19* אני בצבא..

אני לא יודע מה אתה עושה בצבא , אבל אם יש לך אפשרות לצאת לקורס חובשים , אז כאמור , זאת התחלה טובה.
מעבר לכך , אתה יכול ללמוד כל מה שאתה רוצה מהאינטרנט/ספרים ( אני יכול לתת לך המלצות ספציפיות לפי תחומים ) . ועד שתסיים צבא תחשוב במה אתה רוצה לעסוק כמקצוע ( ולא איזה נושאים מעניינים אותך ) .

אני לא יודע מה אתה עושה בצבא , אבל אם יש לך אפשרות לצאת לקורס חובשים , אז כאמור , זאת התחלה טובה.
מעבר לכך , אתה יכול ללמוד כל מה שאתה רוצה מהאינטרנט/ספרים ( אני יכול לתת לך המלצות ספציפיות לפי תחומים ) . ועד שתסיים צבא תחשוב במה אתה רוצה לעסוק כמקצוע ( ולא איזה נושאים מעניינים אותך ) .
יקירי הוא מחפש במה לעסוק דרך הנושאים

יקירי הוא מחפש במה לעסוק דרך הנושאים

ולכן רשמתי שינסה לטעום מהנושאים שמעניינים אותו ע"י למידה בזמן הצבא. אבל בחירת מקצוע/עיסוק לא שוות ערך לנושאים שמעניינים אותו כרגע (אנטומיה/תזונה/פיזיולוגיה).
לצורך ההמחשה , עבודה מעשית כתזונאי רחוקה מאוד מהמדע/מחקר בתחום.

איך שהגוף פועל, זאת אומרת במאמץ בספורט.. ותזונאי בארץ הבנתי שזה לחכות שנתיים להכשרה אז חשבתי אולי עדיף כבר בחו"ל.

לא מדוייק.
כל חצי שנה יש הגרלה מי ייצא לסטאז' בגלל חוסר המקומות לסטאז' בארץ.
אתה יכול לצאת מיד לאחר סיום התואר, אולי אחרי חצי שנה ואולי אחרי שלוש..

לא מדוייק.
כל חצי שנה יש הגרלה מי ייצא לסטאז' בגלל חוסר המקומות לסטאז' בארץ.
אתה יכול לצאת מיד לאחר סיום התואר, אולי אחרי חצי שנה ואולי אחרי שלוש..
הערה: שנתיים זה המקסימום

בכל מקרה,
בדיון הזה כבר הרחיבו בנושא לימודי תזונה
לימודי תזונאי ועבודה בתחום

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית