הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחת ההסברות הטובות לטבעונות

כל חשוד לפיגוע חוטף כדור
מה השלב הבא? משרפות?
אבל מפה ועד לעשות פיגוע טרור כל יום?
אבל מפיגוע טרור של קבוצה מתוך אוכלוסייה לדפוק את האוכלוסייה כולה?
אתה חושב כאילו אני מקבל באהבה וחיבה את כל פיגועי הטרור שהם מבצעים.
וגם בוא לא נשכח מה המתנחלים עושים.

מה שמשה כתב פשוט בחש את כל העניין לוויכוח הוויכוחים

TO ARMSSSSS!!!!!!!!!

יש כאן נרטיב דפוק בין מתנחלים קיצונים וערבים קיצונים שהורסים את המדינה ואת החיים לכולנו...
כל אחד חושב שהוא צודק , הוא נכון! והוא יודע!

טבעונים, מצביעי בוז'י, אתאיסטים

נגד

אוכלי בשר, מבציעי ליכוד שומרי מצוות

נגד

פליאוליסטים, ליברלים, ציונים

מה השלב הבא? משרפות?

אבל מפיגוע טרור של קבוצה מתוך אוכלוסייה לדפוק את האוכלוסייה כולה?
אתה חושב כאילו אני מקבל באהבה וחיבה את כל פיגועי הטרור שהם מבצעים.
וגם בוא לא נשכח מה המתנחלים עושים.
משרפות? חס וחלילה
אתה לא בעד פיגועי הטרור,אבל לא מוכן לתת הנחיות ברורות למנוע אותם כמו חשוד מקבל כדור לרגל,איפה ההגיון? לעצור אותו אחרי הפיגוע? כל הכבוד,נתת לעוד אזרחי ישראל למות.
מה שהמתנחלים הקיצוניים עושים זה דפוק לחלוטין,אני עוד יותר נגד זה. טרור זה לא משנה דת,ערבי או יהודי,העונש צריך להיות שווה.
אבל הערבים עושים בקצב גדול בהרבה מהמתנחלים,הם עושים פיגועים קשים יותר,זה המטרה שלהם,להרוג משנאה.

יש כאן נרטיב דפוק בין מתנחלים קיצונים וערבים קיצונים שהורסים את המדינה ואת החיים לכולנו...
כל אחד חושב שהוא צודק , הוא נכון! והוא יודע!
גם המתנחלים הקיצוניים וגם הערבים הקיצוניים צריך להעניש,ללא הבדל.
מי שעושה בלאגן,להעניש זה הכל.

משרפות? חס וחלילה
אתה לא בעד פיגועי הטרור,אבל לא מוכן לתת הנחיות ברורות למנוע אותם כמו חשוד מקבל כדור לרגל,איפה ההגיון? לעצור אותו אחרי הפיגוע? כל הכבוד,נתת לעוד אזרחי ישראל למות.
מה שהמתנחלים הקיצוניים עושים זה דפוק לחלוטין,אני עוד יותר נגד זה. טרור זה לא משנה דת,ערבי או יהודי,העונש צריך להיות שווה.
אבל הערבים עושים בקצב גדול בהרבה מהמתנחלים,הם עושים פיגועים קשים יותר,זה המטרה שלהם,להרוג משנאה.

גם המתנחלים הקיצוניים וגם הערבים הקיצוניים צריך להעניש,ללא הבדל.
מי שעושה בלאגן,להעניש זה הכל.
אין לא מבין לאן אתה חותר,מה קשורה צורת הענישה כלפי מתנחלים ומחבלים לדיון?

אין לא מבין לאן אתה חותר,מה קשורה צורת הענישה כלפי מתנחלים ומחבלים לדיון?
אמרת לא לשכוח את מה שהמתנחלים עושים,אמרתי שאני ממש לא שוכח,שאני גם נגד זה,ושצריך להעניש את שתי הצדדים ללא הבדל,זה הכל.

תרשי לי להגיב לך,אבל את פשוט סתומה.
באמת שלא משנה אם הוא הומלס או לא,הדבר הזה שהם פשוט באים ולוקחים לו את הכלב מהידיים,צריך לקחת להם את הדבר שהם הכי אוהבים גם.
אם הייתי שם לא הייתי נותן להם לקחת את הכלב,ואני לא מבין איך את יכולה בכלל להגיד "בגלל מחסור במידע" FUCK IT
מחסור במידע או לא,לא צריך לקחת להומלס את כלב אם הוא לא עושה לו רע. (רואים איך ההומלס פה נלחם על הכלב ורב בשבילו ואפילו בוכה,מתעלל בו? נו באמת)
סתם המורה מעיפה אותי כל שיעור,היא סתומה.
שני הצדדים* FOR YOU!~
כולם סתומים.. אתה ג-א-ו-ן.. 🤣🤣🤣

אתה מדבר איתי על כלבים? בארץ שלך יש פאקינג הורים ששירותי הרווחה לוקחים מהם את הילדים וגם בזה אין קונצנזיוס.

תקשיב טוב,
התנדבתי שנתיים בעמותה לכלבים ואין לך שמץ של מושג בחיים כמה מתעללים יש שנראים נורמטיבים לגמרי! ויודע מה? גם אז התהליך כדי להוציא את הכלב הוא לא פשוט ויש מצב שהכלב כבר ימות עד אז..

תאמין לי שאחרי שתכיר בעצמך את הצד הרע של בני האדם ושתבין שזה לא מקרה נדיר אולי תצליח לפתח גישה ביקורתית יותר כלפי מקרים כאלה שלוקחים כלב מהבעלים שלו.

שוב, לא אומרת שההומלס בהכרח התעלל בו. לכן רוצה לדעת מה הסיבה שהטבעונים הציגו כשלקחו את הכלב, שאת זה לא העלתם.
באופן מפתיע אתה מזכיר לי שמאלני שבוחר להראות סרטון קורע לב של חיילים לוקחים ילד למעצר וכל העולם נזעק "אוי! הוא ילד! ילד לא יכול להיות אלים! זה פשוט עוול מוסרי!" כשלפני זה הילד הזה עוד התכוון להשליך בקבוק תבערה..
בקיצור.. אתה צבוע.
@ברק @Born slippy @FitnessDor
לשם ההגינות..
בארץ שירותי הרווחה יקחו מהומלס גם את הילד שלו. רק בגלל התנאים.
האם גם על זה אתם מוחים? הזדעתקם גם על זה?

כולם סתומים.. אתה ג-א-ו-ן.. 🤣🤣🤣

אתה מדבר איתי על כלבים? בארץ שלך יש פאקינג הורים ששירותי הרווחה לוקחים מהם את הילדים וגם בזה אין קונצנזיוס.

תקשיב טוב,
התנדבתי שנתיים בעמותה לכלבים ואין לך שמץ של מושג בחיים כמה מתעללים יש שנראים נורמטיבים לגמרי! ויודע מה? גם אז התהליך כדי להוציא את הכלב הוא לא פשוט ויש מצב שהכלב כבר ימות עד אז..

תאמין לי שאחרי שתכיר בעצמך את הצד הרע של בני האדם ושתבין שזה לא מקרה נדיר אולי תצליח לפתח גישה ביקורתית יותר כלפי מקרים כאלה שלוקחים כלב מהבעלים שלו.

שוב, לא אומרת שההומלס בהכרח התעלל בו. לכן רוצה לדעת מה הסיבה שהטבעונים הציגו כשלקחו את הכלב, שאת זה לא העלתם.
באופן מפתיע אתה מזכיר לי שמאלני שבוחר להראות סרטון קורע לב של חיילים לוקחים ילד למעצר וכל העולם נזעק "אוי! הוא ילד! ילד לא יכול להיות אלים! זה פשוט עוול מוסרי!" כשלפני זה הילד הזה עוד התכוון להשליך בקבוק תבערה..
בקיצור.. אתה צבוע.
@ברק @Born slippy @FitnessDor
לשם ההגינות..
בארץ שירותי הרווחה יקחו מהומלס גם את הילד שלו. רק בגלל התנאים.
האם גם על זה אתם מוחים? הזדעתקם גם על זה?
זה היה כואב לי באותה המידה, כן.
אבל ילד דורש קצת יותר מבעל חיים.. בבקשה תסכימי איתי.
את חייבת
די
אל תגרמי לי לקחת דף ועט לצייר לך טבלה

יש 3 נושאים שלעולם לא ימותו בפורום ויקבע בהם קונצנזוס:

1. האם ביבי ראוי להיות ראש הממשלה/ימין/שמאל וכל השטיקים הפוליטים מסביב

2. טבעונות כנגד אוכלי בשר

3. האם אלוהים קיים (וכל מה שקשור בכך, כולל אבולוציה, חייזרים וכו'...)

מת על הפורום הזה.
מה הבעיה?
1. באן לכל מי שרוצה ביבי
2. באן לכל הטבעונים
3. באן לכל הדתיים

🤩🤩🤩

זה היה כואב לי באותה המידה, כן.
אבל ילד דורש קצת יותר מבעל חיים.. בבקשה תסכימי איתי.
את חייבת
די
אל תגרמי לי לקחת דף ועט לצייר לך טבלה
כן, מסכימה.

ועדיין, בתור אחת שמכירה מקרוב מקרים מזעזעים של כלבים שעברו התעללות והתנדבה בתחום, אני מבטיחה לך שאת הרוב המוחלט של המקרים את לא מכירה ושתהליך ההוצאה מהבתים הוא מסובך..
לכן, הייתי רוצה לדעת מה הטענה של הפעילים במקרה הזה, כי הרבה פעמים יש צד שני.
אם לא הייתה סיבה, יצאו קקות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית