חייל, שוקל את האפשרות של יעוץ אישי

avolar133

משתמש מתחיל
32
0
מתאמן כבר מספר שנים. אם זה אומנויות לחימה או ליפטינג בצורה חובבנית ביותר ותקופה של אימוני ריצה שחייה ואופניים.
אז ככה, אני נמצא ב10 חודשים האחרונים שלי לשירות הצבאי. אני משרת בבסיס סגור עם חדר כושר טיפה מוגבל אבל אני מניח שיכול להספיק. חוזר חמשושים בצורה קבועה.
רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי להתחזק בתנאים שאני נמצא בהם.
נ.ב
התזונה ממש לקויה בחדר אוכל בבסיס

• פותח/ת השרשור
כרגע אני יוצא לקורס של חודש וחצי.
את התנאים שיהיו בו אני אדע בראשון הקרוב.
בבסיס שלי אני יכול למצוא זמן של שעה שעה וחצי בערב לאימונים.
מבחינת תזונה .. בחודשים האחרונים הבאתי מהבית אבקת חלבון, שיבולת שועל ,שקדים ואגוזים למיניהם.
בחדר אוכל אני לא באמת יכול לדעת מה יהיה.
לרוב בבוקר יש ביצים , גבינה לבנה , מעדנים, לחם וירקות .
בצהריים יש בשר פחמימה וסלטים. ( אם לא מגיעים בזמן לחדר אוכל אז מסיימים עם קבב פג תוקף על הצלחת)
בערב עיקר התזונה מורכבת מפחמימה

את התנאים שיהיו בו אני אדע בראשון הקרוב.
אז כדאי לחכות לפחות עד יום ראשון. בד"כ בקורסים, במיוחד אם הם בשטח, התנאים לא אידאלים ולכן כדאי לחכות לאחר הקורס ולהרשם לייעוץ כשתהיה יותר בשגרה (עד כמה שאפשר בצבא. קורס בד"כ זה ההפך משגרה).

• פותח/ת השרשור
הקורס התבטל וחוזרים לשגרה.
השגרה היא כזאתי: ראשון עד חמישי בבסיס.
בבסיס יש לי חדר כושר עם מוט טיפה עקום של 15 קילו שעד עכשיו הצלחתי להעמיס עליו 140 קילו.
חוץ מהמוט יש:
חזה עליון, סמית משין, דאמבלים , מתח מקבילים ומספר מכונות.
בבית אני מתאמן בחדר כושר עם ראק ומוטות נורמאלים.
האם אתה חושב שזה אפשרי היועץ במצב שלי?

כתבת שאתה רוצה להתחזק. האם המטרה היא גם להעלות במסת השריר? (אלו יכולות להיות 2 מטרות שנוות בסופו של דבר. אפשר להתחזק מבלי להעלות הרבה במשקל גוף, לעומת זאת להעלות במסת השריר גם יחזק אותך).

שלח לי בהודעה פרטית תמונות במצב בוקר למען הערכת אחוז שומן. אם אתה קרוב ל 18-20%, העלאה במסת השריר לא כדאית במצב כזה.

Back
למעלה תחתית