הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דלקת מהיסטוריה?

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
כן,לשם שינוי אולי משהו שתשתמש בו בחיים.הסקת מסקנות.
חומר אתה יכול לטחון כל החיים,השאלה כמה תזכור מיזה.

אני לא בטוח בנושא,אך אני יודע שאתה יכול לבוא עם 2 דפי פוליו משני הצדדים עם דברים שאתה כתבת.
לא בטוח בקשר לספרים וכו'.
זה חלק מתוכנית של הבצפר או משהו? בחיים לא שמעתי על מבחנים פתוחים בהיסטוריה בתיכון.

זה חלק מתוכנית של הבצפר או משהו? בחיים לא שמעתי על מבחנים פתוחים בהיסטוריה בתיכון.
אני לא חושב שזה משהו מופלץ של הבית ספר שלי וגם אם כן,זה הרבה יותר טוב מסתם מבחן הקאה.
ואם אני לא טועה זה רק בכיתה י"ב. (אפילו שמעתי סיפורים ששנה שעברה המבחן היה ממוחשב.)
באיזו כיתה אתה כרגע?

אני לא חושב שזה משהו מופלץ של הבית ספר שלי וגם אם כן,זה הרבה יותר טוב מסתם מבחן הקאה.
ואם אני לא טועה זה רק בכיתה י"ב. (אפילו שמעתי סיפורים ששנה שעברה המבחן היה ממוחשב.)
באיזו כיתה אתה כרגע?

י"א.. אני מבין נכון שאתה מגביר 5 יחידות היסטוריה?

• פותח/ת השרשור
ספרות 5 יחידות.עושה לי רע רק לחשוב על זה

ואז הוא יתקבל לטכניון עם ה"רק תעודת בגרות"?

רואים שהחשיבה שלך היא של ילד.
אני מכיר לא מעט אנשים (כולל דוקטורט במתמטיקה עם התמחות בתורת המשחקים) שסיימו תיכון בקושי.
יש הרבה אופציות ל"איך להתקבל" - גם אם ציונך נמוכים.
התיכון לא שווה את ההשקעה - אם אתה מסתכל על הזמן שנדרש כדי לקבל ציונים טובים בתיכון לעומת הזמן הנדרש כדי לבצע מכינה או כל דבר בסגנון.

רואים שהחשיבה שלך היא של ילד.
בוא נראה מה יותר שווה. להשקיע קצת בתיכון ואז להתקבל לאן שאתה רוצה.
או אחריי הצבא להתחיל להתבאס עם מכינה או עם השלמת בגרויות.
וגם אם מכינה זו פחות השקעה את עדיין מושך עוד זמן שאתה לא יכול להתחיל את התואר שלך. וכל זה למה? כי זרקת זין בתיכון.
אחלה .מעולה. גישה נהדרת.

בוא נראה מה יותר שווה. להשקיע קצת בתיכון ואז להתקבל לאן שאתה רוצה.
או אחריי הצבא להתחיל להתבאס עם מכינה או עם השלמת בגרויות.
וגם אם מכינה זו פחות השקעה את עדיין מושך עוד זמן שאתה לא יכול להתחיל את התואר שלך. וכל זה למה? כי זרקת זין בתיכון.
אחלה .מעולה. גישה נהדרת.

כרגיל אתה לא חושב על זה לעומק.
מבחינת זמן נטו (זמן שיכולת לעבוד בו ולהרוויח כסף) התיכון הוא בזבוז זמן.
3 שנים (ויותר) בשביל X מקצועות שאותם אתה יכול לעשות בשנה אחת.
שיטת החינוך בארץ בזויה ולא מתאימה.
ועוד לא דיברתי על כל הכסף שזורקים על מורים פרטיים... סכום כסף שמזמן עובר עלות קורסים בבתי ספר פרטים (יואל גבע ושות)

מבחינת זמן נטו (זמן שיכולת לעבוד בו ולהרוויח כסף) התיכון הוא בזבוז זמן.
3 שנים (ויותר) בשביל X מקצועות שאותם אתה יכול לעשות בשנה אחת.
שיטת החינוך בארץ בזויה ולא מתאימה.
א.היית מוזמן ישר אחריי החטיבה לפרוש וללכת לעבוד.אני בטוח זה היה עושה לך טוב.
ב.ידוע שאפשר ללמוד את כל המקצועות בשנה אחת. אבל כל הרעיון הוא שרמת הלמידה היא ליניארית. מהבדיחה שעברת בחטיבה לתיכון שהוא קצת יותר רציני.
ג.בין היתר התיכון קיים גם בישביל שתפתח קשרים חברתיים ולא תיהיה גלמוד.
ד.התיכון קיים כדי לפתוח לך אופקים ולראות לך דברים קצת יותר ברמה מה אתה רוצה לעשות עם עצמך בחיים. מה מעניין אותך מה לא מעניין אותך.
ואם היו דוחסים את הכל בשנה אחת זה לא היה מעניין את אף אחד וזה היה סבל.
אתה מוזמן לבקר את מערכת החינוך,אבל אני לא רואה את התיכון בתור שלב מיותר בחיים.
אתה בא בגישה של בוא בכיתה ז' לך תעשה תואר. ואז מה? איפה החיים שלך? וכל הסטרט שאתה מקבל בשלב מוקדם כזה? בישביל מה זה טוב?

א.היית מוזמן ישר אחריי החטיבה לפרוש וללכת לעבוד.אני בטוח זה היה עושה לך טוב.
ב.ידוע שאפשר ללמוד את כל המקצועות בשנה אחת. אבל כל הרעיון הוא שרמת הלמידה היא ליניארית. מהבדיחה שעברת בחטיבה לתיכון שהוא קצת יותר רציני.
ג.בין היתר התיכון קיים גם בישביל שתפתח קשרים חברתיים ולא תיהיה גלמוד.
ד.התיכון קיים כדי לפתוח לך אופקים ולראות לך דברים קצת יותר ברמה מה אתה רוצה לעשות עם עצמך בחיים. מה מעניין אותך מה לא מעניין אותך.
ואם היו דוחסים את הכל בשנה אחת זה לא היה מעניין את אף אחד וזה היה סבל.
אתה מוזמן לבקר את מערכת החינוך,אבל אני לא רואה את התיכון בתור שלב מיותר בחיים.
אתה בא בגישה של בוא בכיתה ז' לך תעשה תואר. ואז מה? איפה החיים שלך? וכל הסטרט שאתה מקבל בשלב מוקדם כזה? בישביל מה זה טוב?

איזה חיים וחווית מהתיכון יש לילדים שחורשים כל היום? רצים ממורה פרטי אחד לאחר? ממש "חוסר סטרס", בשביל מה זה טוב?
סתם לידע כללי, קשרים חברתיים ניתן לפתח גם במסגרות אחרות (עבודה, חוגים וכו').
מעבר לזאת, תיכון לא פותח אופקים בדבר וגם לא בחצי דבר, בסיום תיכון אתה בוודאות לא יודע מה אתה רוצה לעשות עם החיים שלך, שלא נדבר על זה שאם אהבת "פיזיקה" או "כימיה" בתיכון לאו דווקא תאהב את זה בתואר (המרכאות בכוונה).

שלא נדבר על זה שאם אהבת "פיזיקה" או "כימיה" בתיכון לאו דווקא תאהב את זה בתואר (המרכאות בכוונה).
ברור שזה אפילו לא קרוב,אבל אתה יכול להסכים איתי שזה מכוון ונותן לך אפשרות לפסול מראש?
בשביל מה זה טוב?
בישביל מה זה טוב? כי כל שאר החיים זה עבודה, לימודים גבוהים, משפחה וכו' .
אז בישביל מה צריך את זה גם בנעורים?

לא הבנתי איזה אופציה יותר טובה אתה מציע לעשות בתיכון.
לשים זין ואז להשלים הכל במכינה אחרכך במלא כסף?

רק אצלי המורה נותנת הפרעה ואי עבודה בשיעור (שזה -5 נקודות ביחד בתעודה מתוך 100, כשמתחת ל80 זה כבר ב' בהתנהגות)
לכל מי שלא מעתיק ועובד?
שמע אם אתה רוצה עצה
זה הכל חרטוטים ב' א' בהתנהגות אם לא מעיפים אותך מבית ספר הכל סבבה העיקר הציונים שאתה מקבל מקסימום אתה יכול להתחנף למורה חודש לפני בגרות אתה כבר מבטיח לעצמך נקודות הגשה וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית