הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דלקת בצהל

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
מקווה שהנושא במקום המתאים,
יש לי נטייה לדלקות במרפק, אני בתקופה של שבועיים בהפחתה בעומס כדי לחזור בהדרגתיות לחדר כושר.
לא רואה טעם בללכת לרופא, פשוט כי הורדתי עומס וזה עבר - אבל עכשיו קלטתי שאני יכול לבקש שרוול למרפק, מה שיעזור להפחית עומס.
יש לי רק שרוול שקניתי בזמנו(עם הפנייה להנחה מקופת החולים), אבל לשמחתי הוא כבר קטן עלי.
מישהו כאן עם ניסיון עם הקטע הזה בצה"ל? יש אשכרה אסמכתא תקציבית/"זיכוי" לאיזה תומך למפרקים על דלקות בצה"ל? בדומה למדרסים?

כמובן לא במקרה ואבוא ואדווח לו על כאבים במתח פעם בשבועיים, אלא על כאב יומיומי בפתיחת דלתות, הקלדה במחשב וכמובן פעילות גופנית.

מקווה שהנושא במקום המתאים,
יש לי נטייה לדלקות במרפק, אני בתקופה של שבועיים בהפחתה בעומס כדי לחזור בהדרגתיות לחדר כושר.
לא רואה טעם בללכת לרופא, פשוט כי הורדתי עומס וזה עבר - אבל עכשיו קלטתי שאני יכול לבקש שרוול למרפק, מה שיעזור להפחית עומס.
יש לי רק שרוול שקניתי בזמנו(עם הפנייה להנחה מקופת החולים), אבל לשמחתי הוא כבר קטן עלי.
מישהו כאן עם ניסיון עם הקטע הזה בצה"ל? יש אשכרה אסמכתא תקציבית/"זיכוי" לאיזה תומך למפרקים על דלקות בצה"ל? בדומה למדרסים?

כמובן לא במקרה ואבוא ואדווח לו על כאבים במתח פעם בשבועיים, אלא על כאב יומיומי בפתיחת דלתות, הקלדה במחשב וכמובן פעילות גופנית.
אתה יכול לנסות את מזלך אצל אורתופד, מניסיוני עם צהל רוב הסיכויים שלא תקבל כלום, אולי כדורים ופיזיותרפיה.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שרופא כללי יוכל לתת לי שרוול, או שזה לא בסמכות שלו?

לך לרופא יחידה שלך תגיד לו מה שאמרת לנו הוא יתן לך הפנייה לאורטופד אצל האורטופד תגזים קצת ותראה מה הוא נותן לך רוב הסיכויים שהוא כן יתן לך אבל במידה ולא תגיד לו ששרוול למרפק עזר לך בעבר.

רוב הבעיות הרפואיות בצהל נפתרות ע״י נתינת אקמול. תלך לרופא ותבקש הפנייה לאורתופד , אף אחד לא יוכל להגיד לך בדיוק מה יתנו לך כי זה משתנה מרופא לרופא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית