שוקל לקנות חבילה

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
שוקל לקנות חבילה לחודש בשביל תפריט ואימונים והכל
אבל יש כאן הגבלות די קשות.
אין לי גישה למכון כושר + לא אוכל המון דברים וזה מגבלות די רציניות בנושא

האם עדיין אקבל עזרה ראוייה שתתאים לי? פשוט זה הגבלות די רציניות וזה..דיאטנית אפילו אמרה לי שעד שלא אלמד לאכול דברים אחרים יהיה לי קשה לעשות שינוי

שונא דגים ירקות גבינות קטניות למינהם. אוכל בעיקר חזה עוף בכל הצורות ותפו"ד בכל הצורות וגם מדי פעם קבבים או המבורגר

אם זה משנה מדובר בהורדת אחוז שומן גבוה מאוד. בתוך חודש אפשר לרדת מ-35% שומן (משהו באזור) ל-25%? כי הבנתי שככל שהאחוז גדול יותר ככה יותר קל.
המטרה שלי היא קודם כל לרדת ל-25% שומן עם תפריט מסודר ואימונים (SW ככל האפשר. בא"ש שלי אי אפשר הרבה) ואחרי שארד ל-25% אדאג לחד"כ כבר.

קיצור, מומלץ לי חבילה לחודש (עם אפשרות הארכה אם אצליח)? למרות כל המגבלות יביא אותי למטרה או קרוב אלייה?
תודה מראש.

שאלה ששכחתי: אני עדיין צעיר ולצערי אין לי איך לספק אישור רפואי סתם כך, אישור מבצפר להשתתפות בשיעור חנ"ג זה מספיק? איך מוציאים אישור רפואי?

נערך לאחרונה:
אין לי גישה למכון כושר + לא אוכל המון דברים וזה מגבלות די רציניות בנושא
יש לך משקולות יד?

האם עדיין אקבל עזרה ראוייה שתתאים לי? פשוט זה הגבלות די רציניות וזה..דיאטנית אפילו אמרה לי שעד שלא אלמד לאכול דברים אחרים יהיה לי קשה לעשות שינוי
הדיאטנית אולי צריכה ללמוד כיצד לייעץ לאנשים עם העדפות ששונות משלה.

שונא דגים ירקות גבינות קטניות למינהם. אוכל בעיקר חזה עוף בכל הצורות ותפו"ד בכל הצורות וגם מדי פעם קבבים או המבורגר
תעשה רישום מה אכלת ב-4 ימים האחרונים ותשלח לי כהודעה פרטית. אם אתה לא אוכל ירקות בכלל אתה תצטרך לצרוך מולטי ויטמין. אם אתה לא אוכל מוצרי חלב כלל וגם לא דגים אז נשאר בשר, דגנים+קטניות כדי לקבל חלבון מלא. אין בעיה ממשית לחיות על חזה עוף כל היום אבל כדאי לגוון אחרת תשתגע בחיטוב.
אתה לא אוכל את כל הקטניות? מה עם דגן? (אורז, לחם וכו')

אם זה משנה מדובר בהורדת אחוז שומן גבוה מאוד. בתוך חודש אפשר לרדת מ-35% שומן (משהו באזור) ל-25%? כי הבנתי שככל שהאחוז גדול יותר ככה יותר קל.
אי אפשר לרדת 10% שומן בחודש. אפשר לרדת הרבה מסת שריר ונוזלים כך שיראה כאילו ירדת 10% שומן בחודש, אבל זה לא שווה שום דבר ממשי על פני השטח.

שאלה ששכחתי: אני עדיין צעיר ולצערי אין לי איך לספק אישור רפואי סתם כך, אישור מבצפר להשתתפות בשיעור חנ"ג זה מספיק? איך מוציאים אישור רפואי?
אתה צריך להגיע עם אחד ההורים לרופא המשפחה ולבקש אישור להתאמן בחד"כ/אישור שאתה בריא להתאמן.

אתה צריך להגיע עם אחד ההורים לרופא המשפחה ולבקש אישור להתאמן בחד"כ/אישור שאתה בריא להתאמן.
אני לא בטוח שהרופאים עדיין נותנים אישור כזה כי כידוע עבר ישנוי חוק שכבר לא מחייב את האישור, ואני יודע שקופות החולים מנסות ככל יכולתן לא להתעסק עם אישורים שהן לא חייבות לתת. בכל אופן, הייתי מציע לא לחכות עם זה כי גם אם היום עוד ניתן לקבל את האישור, יש סיכוי גבוה שזה ישתנה בעתיד.

• פותח/ת השרשור
יש לך משקולות יד?

הדיאטנית אולי צריכה ללמוד כיצד לייעץ לאנשים עם העדפות ששונות משלה.

תעשה רישום מה אכלת ב-4 ימים האחרונים ותשלח לי כהודעה פרטית. אם אתה לא אוכל ירקות בכלל אתה תצטרך לצרוך מולטי ויטמין. אם אתה לא אוכל מוצרי חלב כלל וגם לא דגים אז נשאר בשר, דגנים+קטניות כדי לקבל חלבון מלא. אין בעיה ממשית לחיות על חזה עוף כל היום אבל כדאי לגוון אחרת תשתגע בחיטוב.
אתה לא אוכל את כל הקטניות? מה עם דגן? (אורז, לחם וכו')

אי אפשר לרדת 10% שומן בחודש. אפשר לרדת הרבה מסת שריר ונוזלים כך שיראה כאילו ירדת 10% שומן בחודש, אבל זה לא שווה שום דבר ממשי על פני השטח.

שלחתי

Back
למעלה תחתית