ייעוץ טסטטווירון דפו

• פותח/ת השרשור Maorki
  • פורסם בתאריך

Maorki

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
1
30
1
היי!

אני עומד להתחיל סייקל ראשון של טסטטווירון דפו עם וויני

השאלה שלי היא כזאת

קיבלתי 2 בקבוקי נוזל של הטסט שכל בקבוק הוא 250 מל\מג

נאמר לי לבצע זריקה פעם בשבוע למשך 12 שבועות.... האם זה סייקל טוב ? במידה וכן... כמה מל כל שבוע לשים במזרק ?

עזרתכם בבקשה, תודה!

• פותח/ת השרשור
אנחנו נשמח שתספר לנו בדיוק שלב אחרי שלב מה אתה מתכנן לעשות לפני שאתה מתחיל, חבל שתפגע בעצמך.
כמו שנאמר

פעם בשבוע 1 מל (250) טסט. בשילוב של 50 מג וויני ביום ושבועיים ראשונים ושובעיים אחרונים בסייקל שימוש בפריגנל. תזונה ואיומנים. ולאחר סיום הטסט. הזרקה או כדןרים של ה pct

יש מה לשנות?

כמו שנאמר

פעם בשבוע 1 מל (250) טסט. בשילוב של 50 מג וויני ביום ושבועיים ראשונים ושובעיים אחרונים בסייקל שימוש בפריגנל. תזונה ואיומנים. ולאחר סיום הטסט. הזרקה או כדןרים של ה pct

יש מה לשנות?
פרגניל לוקחים לאורך כל הסייקל לא שבועיים ראשונים ושבועיים אחרונים.
500iu לשבוע.

21 יום לאחר זריקה אחרונה של טסט מתחילים post cycle therapy שכולל טמוקסיפן וכלומיד.
למשך תקופה של ארבעה שבועות.

לאחר מכן לוקחים הפסקה מחומרים לתקופה באורך של הסייקל.

• פותח/ת השרשור
אה סבבה.. פשוט קראתי שבועיים ראשונים ואחרונים באיזה מקום אחד... לא משנה... העיקר ההבנה... כבר אקח בסייקל

בסהכ הסייקל נשמע טוב ?

לגבי הPCT אני יודע .... זה יוצא לי סייקל של 8-12 שבועות בערך...

• פותח/ת השרשור
מעולה תודה רבה לך אני אעבור על זה

אבל מבחינת הסייקל ש כתבתי לך.. הטסט 250 פעם בשבוע ווויני 50 מג ביום, נשמע טוב לסייקל חיטוב ? בלי קשר ל HCG ו PCT..

זו בדיוק הסיבה שהמלצתי לך לפרט, אין כזה דבר בלי קשר לpct - חזרה מהירה של הציר ההורמונלי למצב תקין היא חשובה מאוד לשימור הרווחים של הסייקל, משמע אם אתה לא יודע איך לבצע pct ואיך להכין hcg אל תיכנס לסייקל - אתה רק תפגע בעצמך.

• פותח/ת השרשור
אני יודע איך.. קראתי המון וקורא עדיין

רק רוצה לדעת דעתכם על הסייקל עצמו?... 1 מל טסט פעם בשבוע ו50 מג וויני ביום

כמובן עם HCG ובסיום הסייקל PCT

אני יודע איך.. קראתי המון וקורא עדיין

רק רוצה לדעת דעתכם על הסייקל עצמו?... 1 מל טסט פעם בשבוע ו50 מג וויני ביום

כמובן עם HCG ובסיום הסייקל PCT
לא משנה איזה מינון, צריך שתי זריקות בשבוע בהפרש של 3.5 ימים.
יום ראשון בבוקר, יום רביעי בערב למשל.

• פותח/ת השרשור
סבבה אז יוצא 2 מל בשבוע הבנתי אותך אחי בבסדא גמור. לדעתך אראה תוצאןת בסייקל הראשון ?מבחינת חיטוב

לפי מה שיניב ריז הסביר לי 250 מ"ג של טסט יתנו לך בערך 10-15 ננמול . ככה שלעשות 250 בלבד לא יעלה לך את הטסט לרמות גבוהות ואתה תיהיה בערך ברמות שהיית לפני רק אם טסט לא טבעי .. מה הטעם ?
לגבי המחורציק אל תשכח דבר מאוד מאוד חשוב וזה הוא הפרגניל [ כוריגון HCG ] שצריך להריץ במהלך הסייקל וזה חשוב מאוד להתאוששות שלך .
ותפסיק לעשות מה שהדילר שלך אמר לך ותתחיל לקרוא לבד ולחקור את הנושא ... זה דבר רציני מה שאתה עושה כדי לך מאוד לפחות להבין טיפה לפני הכניסה לזה .
250 מ"ג זה כפול ממינון TRT.
מינון TRT שם אותך בטווח הנורמה, בחלק היותר גבוהה של הטווח.
אז למה שמינון כפול לא יהיה אפקטיבי?

בשני המקרים נכנס טסט חיצוני ומופסק הייצור שלו בגוף.
אם ב-TRT מינון של 125 מ"ג בשבוע שם אותך גבוהה יחסית בטווח, אז מינון של 250 מ"ג כבר אמור להוציא אותך מטווח הנורמה.

אם ב-TRT מינון של 125 מ"ג בשבוע שם אותך גבוהה יחסית בטווח
מינון של 125 מ"ג בשבוע לא שם אותך גבוה יחסית בטווח חמודי!
TRT זה טיפול לגברים שסובלים מאימפוטנציה ותפקוד מיני לקוי עקב מחסור בטסטרון !!! ונועד בכדי להביא אותם לטווח הנורמה או קרוב אליה זה לא טיפול לבילדרים וזו לא הבעיה לא שלי לא שלך וגם לא של פותח האשכול
אם אתה רוצה תוצאות שנראות גם לא בזכוכית מגדלת (אם נוסיף גם למשוואה שממילא חלק לא קטן מהחומרים שמסתובבים בשוק לא בהכרח מכיל את המינון הנקוב והמבין יבין 🤫) אז לא הייתי מציע לך להמר על 250 מ"ג בשבוע
אבל מה אני מבין

מינון של 125 מ"ג בשבוע לא שם אותך גבוה יחסית בטווח חמודי!
TRT זה טיפול לגברים שסובלים מאימפוטנציה ותפקוד מיני לקוי עקב מחסור בטסטרון !!! ונועד בכדי להביא אותם לנורמה או קרוב אליה זה לא טיפול לבילדרים וזו לא הבעיה לא שלי לא שלך וגם לא של פותח האשכול
אם אתה רוצה תוצאות שנראות גם לא בזכוכית מגדלת (אם נוסיף גם למשוואה שממילא חלק לא קטן מהחומרים שמסתובבים בשוק לא בהכרח מכיל את המינון הנקוב והמבין יבין 🤫) אז לא הייתי מציע לך להמר על 250 מ"ג בשבוע
אבל מה אני מבין
תן לי להבין.
אתה אומר בעצם שיש שוני בין גבר עם טסטוסטרון נמוך שיקח 125 מ"ג לבין אדם רגיל שיקח 125 מ"ג?
בהנחה שהם באותו גיל וגובה.
אצל שניהם ייצור הטסטוסטרון בגוף יופסק בגלל כניסה של טסט ממקור חיצוני.
אתה רוצה לומר שרמת הטסטוסטרון שלהם במצב הזה אחרי כמה שבועות של התאקלמות לא תיהיה זהה או דומה?

נכון השינוי הגדול יותר במראה ובכוח יראה אצל האיש שהתחיל מטסטוסטרון נמוך, כי הרמות שלו עכשיו עלו, אבל עדיין שניהם יהיו באותה רמה של טסטוסטרון טוטאל פחות או יותר.

וכן, טיפול TRT מכניס אותך לטווח הנורמה, וגבוהה יותר מהממוצע (עדיין נמוך מ-28)
אז שכמות כפולה מזה לא תיהיה אפקטיבית? על מה אתה מבסס את זה?
היא לא תיהיה אפקטיבית כמו 500 מ"ג 750 מ"ג 1000 מ"ג.
אבל היא בהחלט אמורה להיות יותר אפקטיבית מרמות טסטוסטרון טבעיות.

תן לי להבין.
אתה אומר בעצם שיש שוני בין גבר עם טסטוסטרון נמוך שיקח 125 מ"ג לבין אדם רגיל שיקח 125 מ"ג?
בהנחה שהם באותו גיל וגובה.
אני אנסה להסביר פשוט כדי שתבין
גבר שמקבל טיפול TRT מקבל אותו כדי להגיע לרמות טסט שהן אפילו נמוכות משלך(סתם מנחש שאתה בן 18-20) הוא לא מקבל את הטיפול כדי ללכת למכון כושר ולפמפם אלא כדי להיות גבר בריא כמוני וכמוך עם ליבידו ועם תפקוד מיני תקין מה שלצערו אין לו באופן טבעי
הטסט אצלו (בניגוד אליך) ממילא לא מיוצר באופן טבעי או מיוצר בכמות מזערית שאין לה שום השפעה לצורך תפקודו התקין ובריאותו....שוב...כמו אצלך
בילדר לוקח חומרים מסיבות אחרות לחלוטין
יש מבין????
ברמת העיקרון חשוב לי להבהיר שאני לא ממליץ לא לך ולא לאף אחד אחר שום דבר
זו דעתי
מכיר כמה שעשו ועושים סייקלים של 250 מ"ג בשבוע
וזה בסדר גמור
יש כאלה שזה עובד עליהם
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית