איפה קונים בשר טוב ל"על האש"

• פותח/ת השרשור
לעזאזל.. לא לוקחים את הנושא פה ברצינות
(כמה מפתיע)

אוף זה כל כך הולך להגמר בשקשוקה וד. ספרייט :(
אני כל כך רואה את זה קורה...

עם את מוכנה לקנות מערבים (בגלל המצב הבטחוני) יש אטליז בחיפה לפי מה ששמעתי מחברים אוהבי בשר שהבשר שם בן זונה אבל גם המחיר בהתאם... חוץ מי זה יש מקום בעכו שמוכר קבב שנחשב לאחד הטובים בארץ (לפי מה שחבר אמר לי) כנל המחיר בהתאם

ותהיה חבר
תביא איתך אוטידין
אביא ירקקקק

עם את מוכנה לקנות מערבים (בגלל המצב הבטחוני) יש אטליז בחיפה לפי מה ששמעתי מחברים אוהבי בשר שהבשר שם בן זונה אבל גם המחיר בהתאם... חוץ מי זה יש מקום בעכו שמוכר קבב שנחשב לאחד הטובים בארץ (לפי מה שחבר אמר לי) כנל המחיר בהתאם
היא אמרה כשר גבר,

• פותח/ת השרשור
אם כבר להצפין, אני וחברי שומרים אמונים ללימוזין ברמת ישי.
אבל תודה על ההמלצה 😃

אביא ירקקקק

היא אמרה כשר גבר,
אההה אופס לא שמתי לב XD אז לא משנה חחחחח למרות שיש מצב יש להם כשרות אני יכול לברר (לפחות האלה בחיפה נראה לי) כי חבר שלי הזה נתן לי לאכול מהבשר הזה בתקופות ששמרתי כשרות

• פותח/ת השרשור
אההה אופס לא שמתי לב XD אז לא משנה חחחחח למרות שיש מצב יש להם כשרות אני יכול לברר (לפחות האלה בחיפה נראה לי) כי חבר שלי הזה נתן לי לאכול מהבשר הזה בתקופות ששמרתי כשרות
אל תקשיבו לו! הוא כמו ארגון להב"ה רק של המנגלים!

יצחק אמרתי הפעם הזו ספציפית!
אני בחופשת מחלה שלושה ימים... אל תהרוס לי את כל השלושה!

אל תקשיבו לו! הוא כמו ארגון להב"ה רק של המנגלים!

יצחק אמרתי הפעם הזו ספציפית!
אני בחופשת מחלה שלושה ימים... אל תהרוס לי את כל השלושה!
לא הבנתי תקטע עם להב"ה נ.ב. לפי האתר לא מצאתי שום מקום שכתוב כשר אז לא נראה לי יש להם כשרות

בגלל המצב כרגע במדינה שלנו, אז אני לא אמליץ לך לקנות ביפו כי ימך שמם לא מגיע להם .
יש להם ביפו מקום שנקרא : "אטליז אבו חלווה" מקום מאוד נקי , טרי , ואיכותי .
אבל נראה לי להגיע לשם בימים האלה לא הכי נעים עם כל הבלאגן שיש ביפו .

מפה לשם - אם אתם מתכוונת לעשות ערב המבורגרים - אז לדעתי תלכי לקנות ב- Meat Ball בראשל"צ באזור תעשיה הישן ,
הם מוכרים קציצות של המבורגר כמו שאת קונה במסעדה לפי משקל או יותר נכון לפי 200/220 גר' לקציצה .
יש להם כל מיני שילובים גם בתוך הקציצה , עם תוספות מיוחדות וכו' , כאן את יכולה לראות את מה שהם מוכרים :
Meat-Ball :: Grill Burger

יש עוד מקום שאנחנו מדי פעם קונים שם שזה נקרא : "לגעת באוכל"
זה בחונים קונים בראשל"צ במתחם שם - הם על המקום עושים לך את הבשר לפי השילוב שאת רוצה .
כשאנחנו עושים על האש החבר'ה אז אנחנו מדי פעם גם קונים שם ועושים שילוב של אנטריקוט עם כל מיני סוגי בשר אחרים .

בתאבון !
קצת דוגמאות מהעל האש האחרונים שעשינו - אזהרת צניעות !
image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

• פותח/ת השרשור
🙌
בגלל המצב כרגע במדינה שלנו, אז אני לא אמליץ לך לקנות ביפו כי ימך שמם לא מגיע להם .

מפה לשם - אם אתם מתכוונת לעשות ערב המבורגרים - אז לדעתי תלכי לקנות ב- Meat Ball בראשל"צ באזור תעשיה הישן ,
הם מוכרים קציצות של המבורגר כמו שאת קונה במסעדה לפי משקל או יותר נכון לפי 200/220 גר' לקציצה .
יש להם כל מיני שילובים גם בתוך הקציצה , עם תוספות מיוחדות וכו' , כאן את יכולה לראות את מה שהם מוכרים :

זה בחונים קונים בראשל"צ במתחם שם - הם על המקום עושים לך את הבשר לפי השילוב שאת רוצה .
כשאנחנו עושים על האש החבר'ה אז אנחנו מדי פעם גם קונים שם ועושים שילוב של אנטריקוט עם כל מיני סוגי בשר אחרים .

בתאבון !
צפה בקובץ המצורף 30403 צפה בקובץ המצורף 30404 צפה בקובץ המצורף 30405 צפה בקובץ המצורף 30406 צפה בקובץ המצורף 30407 צפה בקובץ המצורף 30408 צפה בקובץ המצורף 30409
וואו איזו השקעה 😃 תודה רבה.וגם ממש קרוב אליי.
התמונות באמת מעוררות קנאה.

בתאבון !
צפה בקובץ המצורף 30403 צפה בקובץ המצורף 30404 צפה בקובץ המצורף 30405 צפה בקובץ המצורף 30406 צפה בקובץ המצורף 30407 צפה בקובץ המצורף 30408 צפה בקובץ המצורף 30409
עכשיו אני רעב! 😡

• פותח/ת השרשור
לפניי כמה שנים יצאתי עם מישהו שהיה פשוט מטורף על המיטבול והיינו חולקים את ההמבורגר קילו שלהם.
אבל היו פעמיים עוקבות שלקחתי לשם חברים מהצבא ומשהו השתבש שם ואף אחד לא נהנה אז פשוט הפסקתי ללכת.
כבר כמה שנים שלא נכנסתי לשם אבל יכול להיות שאם הם רק מוכרים את הבשר אז זה כבר סיפור אחר, וזה כבר תלוי בי האיכות עשייה שלו:)

נערך לאחרונה:
לפניי כמה שנים יצאתי עם מישהו שהיה פשוט מטורף על המיטבול והיינו חולקים את ההמבורגר קילו שלהם.
אבל היו פעמיים עוקבות שלקחתי לשם חברים מהצבא ומשהו השתבש שם ואף אחד לא נהנה אז פשוט הפסקתי ללכת.
כבר כמה שנים שלא נכנסתי לשם אבל יכול להיות שאם הם רק מוכרים את הבשר אז זה כבר סיפור אחר, וזה כבר תלוי בי 😃

אני גם אכלתי שם לפני כמה חודשים , אחרי שחברים שלי ישבו לי על הוריד שזה "המקום" לאכול בו ,
ולהגיד לך ת'אמת ? מאוד התאכזבתי .
אבל לאחר מכן אמרתי יאללה אני אתן צ'אנס נוסף - וקנינו בשביל להכין בבית על המנגל ,
באתר רשום לך שזה לפי ק"ג , אבל מה שיפה שאת מקבלת את הקציצה כבר מוכנה בגדלים של 200 גר'
ז"א אם את קונה 1 ק"ג אז תקבלי 5 קציצות של 200 גר' , זה בא באריזה יפה מאוד, בתוך קופסא וכל קציצה מופרדת עם ניילון .
שווה לנסות ..

וכן כמו שאמרת - כל שאר התוספות והטעם כבר יהיה בידיים שלך 😃

אם כבר להצפין, אני וחברי שומרים אמונים ללימוזין ברמת ישי.

ההה אופס לא שמתי לב XD אז לא משנה חחחחח למרות שיש מצב יש להם כשרות אני יכול לברר

א. לימוזין לא כשרים.
ב. אם כבר צפונה, עדיף איטליז סמיר ברמת טבעון/זבידאת. לוקחים כל איטליז ברדיוס 70 ק"מ בהליכה. (אגב, גם לא כשרים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית