עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה כפרה?אני לא מגיע נשמה ...
שיהיה לכם בתאבון .
למה כפרה?
אה נכון, אמרת שאתה מתחיל לעבוד בבירת העמק....מתחיל לעבוד אחויה ... אני לא באזור לאיזה זמן עד שאתקלם ואבין מי נגד מי .
אה,חבל. 😭אני לא מגיע נשמה ...
שיהיה לכם בתאבון .
אז תדבר איתם ותקדים. (לא יודע למתי)תקשיבו, הזמנתי עכשיו 7 (לי ולטכניונים), כתבתי בשעה 21:00, הם אמורים לחזור אליי לוודא את השעה לפי מה שכתוב באיבנט.
העניין שאחרי ההזמנה ראיתי שכתוב שם שזה נגמר ב 23:00 שזה לא טוב כי זה מעט מדי זמן.
מבחינתי כל שעה החל מ 18:00 (שזה מתחיל שם) היא בסדר. למי מתאים/לא מתאים להקדים, אם כן למתי?אז תדבר איתם ותקדים. (לא יודע למתי)
אני יכול להגיע בכל שעה. מצידי גם ב6.מבחינתי כל שעה החל מ 18:00 (שזה מתחיל שם) היא בסדר. למי מתאים/לא מתאים להקדים, אם כן למתי?
אחרי שנבוא לשם אני רוצה לראות אותם סוגרים עלינו ב23:00. 😏תקשיבו, הזמנתי עכשיו 7 (לי ולטכניונים), כתבתי בשעה 21:00, הם אמורים לחזור אליי לוודא את השעה לפי מה שכתוב באיבנט.
העניין שאחרי ההזמנה ראיתי שכתוב שם שזה נגמר ב 23:00 שזה לא טוב כי זה מעט מדי זמן.
האמת שבדרך כלל זה עד אחרון הסועדים. בכל מקרה אני מחכה שיחזרו אליי בטלפון ובינתיים רוצה לבדוק למי מתאים להקדים.אחרי שנבוא לשם אני רוצה לראות אותם סוגרים עלינו ב23:00. 😏
נתתי הצצה בתפריט, 24 שח למאה גרם חזה עוף? o_Oo_Oהאמת שבדרך כלל זה עד אחרון הסועדים. בכל מקרה אני מחכה שיחזרו אליי בטלפון ובינתיים רוצה לבדוק למי מתאים להקדים.
עם 50 אחוז הנחה זה 12. שזה לא רע בכלל.נתתי הצצה בתפריט, 24 שח למאה גרם חזה עוף? o_Oo_O
המבורגר 60 שח למאה גרם? עם הנחה זה יוצא 30 😳עם 50 אחוז הנחה זה 12. שזה לא רע בכלל.
500 גרם ב60 שקל זה מחיר טוב לא? בכל מקרה עזוב אותך מחירים עושים פה מפגש קבוצתי נחמד למה ישר לדבר על כסף 😃המבורגר 60 שח למאה גרם? עם הנחה זה יוצא 30 😳
איפה כתוב 500 גרם? ואני סתם מתעניין מתחיל לקבץ נדבות מעכשיו 😆500 גרם ב60 שקל זה מחיר טוב לא? בכל מקרה עזוב אותך מחירים עושים פה מפגש קבוצתי נחמד למה ישר לדבר על כסף 😃